- 7 Kasım 2016
- 20
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sarisingillerden
-
Fotoğraf görmek isterim mümkünseBen oldum memnunum.Doğallığı içtenliği ve mantıklı açıklamalarıyla güven duydum ve Tevfik hocaya ameliyat oldum.anlattıklarından hiç farklı bir süreç yaşamadım.nefes alma açısından görünüm açısından ve sonuçtan memnunum
İlk üç gün şişlik oldu üçüncü günden sonra inmeye başladı şişlikler bir haftada normale 10 günde de iyilrşme oldu.merak edenlerle foto paylaşabilirim
Hatta burun ve yüz germe ameliyatını birlikte oldum.sonuç sağlıklı ve güzel hissediyorum
Ben sizin burnunuzu cidden beğendimBenim revizyon da vardı. Memnunum hiç bir sıkıntım yok
mumkunse banada foto atabilirmisinjzTabiiki attım özelden
Resimlerinizi bana da atar mısınızTabiiki attım özelden
Size resimlerimi atmaya çalıştım özelden olmuyor Neden aceba halen üyesiniz değil mi?mumkunse banada foto atabilirmisinjz
resminizi alabilir miyim bende özelden?Benim revizyon da vardı. Memnunum hiç bir sıkıntım yok
evet uyeyim burdan paylasabilirmisiniz ben yeniyim cokta anlamiorumSize resimlerimi atmaya çalıştım özelden olmuyor Neden aceba halen üyesiniz değil mi?
bide nekadar ameliyat oldunuz soyleebilirmisinizSize resimlerimi atmaya çalıştım özelden olmuyor Neden aceba halen üyesiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?