Tevfik Sözen'e ameliyat olanlar

Ben oldum memnunum.Doğallığı içtenliği ve mantıklı açıklamalarıyla güven duydum ve Tevfik hocaya ameliyat oldum.anlattıklarından hiç farklı bir süreç yaşamadım.nefes alma açısından görünüm açısından ve sonuçtan memnunum
İlk üç gün şişlik oldu üçüncü günden sonra inmeye başladı şişlikler bir haftada normale 10 günde de iyilrşme oldu.merak edenlerle foto paylaşabilirim
Hatta burun ve yüz germe ameliyatını birlikte oldum.sonuç sağlıklı ve güzel hissediyorum

Fotoğraf görmek isterim mümkünse

Merhaba arkadaşlar. Tevfik Sözen Burun ameliyatını ne kadara yapıyor? Özelden ya da yasak değilse buradan yazarsanız cok sevinirim. Ve İstanbul da mı çalışıyor?

yaaa tevfik beye mail attım ama dönüş olmadı telefondan veya internetten de randevu alamıyoruz? ne yapmalı ki???

tekfık sözen ... burun amelıyatı ıcın hacettepe 1660 tl estetık ıcın para alıyor gerısı hoca farkı dıye bır mebla nası oluyosa hoca para adı altında ucret alınıyor bılmıyorum... gazıyede gıttım 1500 tl para oduyosun baskada para odemıyorsun.. bence havadan para alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…