Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cooookkk guzel olmus gule guleee kulan :) eski haliniii cok merak ettim simdide hihi14 günlük halini atıyorum bekleyenlere gelsin![]()
Kemerliydi valla yayınlasam sallanır burası ama silmişim elimde hiç yokCooookkk guzel olmus gule guleee kulan :) eski haliniii cok merak ettim simdide hihi
tesekkur ederım canım darısı sana :)))harika olmus , cok yakısmıs
Şimdi daha çok merak ettik inşallah istediğiniz gibi olmuştur.Bantları çıktı 2 haftaligim merak edenlere fotoğrafı yollayayım sonuç mükemmel ötesi
hemen yukarı bakarsanız konuşmaya ekledim dosyayı :)Şimdi daha çok merak ettik inşallah istediğiniz gibi olmuştur.
Görmemişim çok pardon :) Daha yeni olmasına rağmen çok güzel görünüyor.hemen yukarı bakarsanız konuşmaya ekledim dosyayı :)
ki bu şiş hali 6 ay sonra burnum yok olcak galibaGörmemişim çok pardon :) Daha yeni olmasına rağmen çok güzel görünüyor.
Yok yok korkmayın çok güzel bir burun olacak maşallah :)ki bu şiş hali 6 ay sonra burnum yok olcak galiba![]()
Bu adam niye hep harika burunlar yapıyo yaçok güzel olmuş
![]()
Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
kendisi harika ondan mı ki acabaBu adam niye hep harika burunlar yapıyo yaçok güzel olmuş
![]()
Hiiiiç tereddüt etme derim Doğru Tevfik Sözene :)Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
canım başlıkta da yazıyor aslında kocaman ama yine söyleyim :))Teşekkürler canim, hep olumsuz seyler duyduğumuz icin iyi seyler duyunca rahatliyor insan!!! Siz kime oldunuz