- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Susmamızın sebebi aşırı rezil cevap versek oturduğumuz yerde herkese bizi rezil kepaze eder iftira atar orada kalamayacak duruma getirir annemde üstümüze laf gelmesin namusumuza laf gelmesin diye susuyor
Öyle deseydim annenin neresi hamarat der gülüp alay ederdi kendini çok beğenmiş çok yüksek görüyor..hamaratligimi annemden aldim, senden alsaydim 2 gun once yapardim deseydin.
Evet annem de çok üzülüyor herşeyine rağmen kardeşim o benim niye bize bunu yapıyor halbuki birbirimize destek olmamız lazım diyor ama artık onunda canına tak etti mesafesini koydu ama bir şekilde lafı rezilliği buluyo bizigençler sanırım hiç çirkef birileriyle karşılaşmadınız rabbimde karşılaştırmasın
öyle insanlar vardır ki çamurdan beter , engüzeli bulaşmamak
meraba meraba
ilgilenmeyin çatlasındursun
bura da önemli olan anneniz ben ona çok üzüldüm kardeş ya can bu
Buna benim 14 yaşında ki kızım bile cevap bulup verir,kaç yaşındasınız kiÖyle deseydim annenin neresi hamarat der gülüp alay ederdi kendini çok beğenmiş çok yüksek görüyor..
Biz küçükken benle kardeşimi karların içine basıp dövdüğünü hatırlıyorum onun yüzünden psikolojimiz bozuldu
Malesef anneannem hayatta değilSende git onu Annanene şikayet et. Kızına sahip çık de.
Aaaa ne guzel 2 baci elti olmus hayatimizi yasayalim gezelim tozalim diyeceklerine yaptigina bak. Kardes degil disman sanki bu elti de degil benceSlm hanımlar direk konuya girmek istiyorum
Benim teyzem amcamla evli yani aynı zamanda annemin eltisi oluyor.. yaklaşık 10 sene oldu amcamla evleneli ama evlendiği günden hayatımızı zehir ediyor.. annemin başka eltileride var onlarla arası iyi ama teyzem düşman gibi.. annemi toplum içinde sürekli aşağılıyor.. hep onunla kavga etmek için bahane arıyor.. yeni bişey alsak yada bir yere gezmeye gitsek suratını asıyor.. söylemediği laf kalmıyor.. hemen bizimle kavga ediyor. amcamı bize karşı doldurup üstümüze gönderiyor.. babaanneme sürekli bizi kötülüyor.. bizim bir sırrımız olsa hemen başkalarına açıklıyor.. herkese benim çocuklarım şöyle iyi böyle iyi diye anlatıp bizi kötülüyor.. yani anlatamayacağım derecede bizi aşağılıyor.. ancak yaşayanbilir.. annemde çok sever onu.. sözünü dinler.. birşey olsa ilk ona danışır.. kardeşimdir sonuçta der.. onun yaptıklarına karşılık hep susuyor.. birazda rezilliğinden korkuyor.. ne yapacaz biz bilmiyorum.. bu durum beni çok üzüyor.. bundan kurtulmanın bir yolu yokmu.. her namazdan sonra dua ediyorum "allahım onu ıslah et lütfen" diyorum.. şimdi yine babaanneme bizimle ilgili ağzına geleni söylemiş.. benim namusuma bile laf atıyorr.. babaannemde anneme; "sen sus bişey deme onunla baş edemezsin söylesin söylesin sussun" diyor.. bir akıl verin lütfen hem teyzem hem yengem atsan atılmaz satsan satılmaz allahım yardım et.. ya kendimi bildim bileli hayatı bize zehir etti kusura bakmayın belki biraz karışık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?