Teyze değil de düşman akıl verin lütfen

Susmamızın sebebi aşırı rezil cevap versek oturduğumuz yerde herkese bizi rezil kepaze eder iftira atar orada kalamayacak duruma getirir annemde üstümüze laf gelmesin namusumuza laf gelmesin diye susuyor

herkes teyzenizin lafina mi bakacak kmse sizi tanimiyor mu sacma bu dusunceniz, ne kadar susarsaniz o kadar cirkeflesecek. neyse siz zaten kabullenmissiniz ne kadar yazip akil versek susacaksiniz kolay gelsin size.

Atsan atılır altı üstü teyze yenge görüşmeyn konuşmayn bu kadar anlam yuklemeyn. Ben halalarmla mecbr kalmadkca gorsmyrm çok rahatım. Ha illa gorusmemz lazım diyorsanz sizde onun gibi çirkeflik yapın. Niye eziliyosunuz ayol

gençler sanırım hiç çirkef birileriyle karşılaşmadınız rabbimde karşılaştırmasın
öyle insanlar vardır ki çamurdan beter , engüzeli bulaşmamak
meraba meraba
ilgilenmeyin çatlasındursun
bura da önemli olan anneniz ben ona çok üzüldüm kardeş ya can bu

Evet annem de çok üzülüyor herşeyine rağmen kardeşim o benim niye bize bunu yapıyor halbuki birbirimize destek olmamız lazım diyor ama artık onunda canına tak etti mesafesini koydu ama bir şekilde lafı rezilliği buluyo bizi

allah kolaylık versin çooook zor akraba içi böyle bir durum
el olsa kapatırsın kapıyı "ne halin varsa gör "dersin
ama anladığım kadarıyla iyice delirmiş teyse bulaşmayın derim muhattab olmayın ne kadar mümkün olur bilemem

Yapacak pek birşeyiniz yok bu yaştan sonra ne ettiğiniz lafı kaale alır ne de vermek istediğiniz dersi anlar.O yüzden yapabileceğiniz tek şey görüşmemek bu kadar basit mecbur kalmadığınız sürece konuşmayın bile yani demem o ki negatif insanları hayatınızdan uzak tutun

size zarar veren insanları hayatınızdan uzak tutun yada uzak duramıyorsanız onun size yaptığı çoğu şeyi taktiksel olarak siz de ona yapın ki görsün

Günahını almiyimde böyle durumlarda genelde cingar cikartip ortaligi karistiran kadin daha pasif, geliri düşük, ve az sevilen kardeşi almış oluyor :)) ondan ne yapsa doymuyor bide cocuklari da size göre daha az hayirliysa ohooo... Annende sizde kendi huzurunuz icin herseyinizi saklayacak ve bir uzaklik koyacaksiniz ona mecburen

Aaaa ne guzel 2 baci elti olmus hayatimizi yasayalim gezelim tozalim diyeceklerine yaptigina bak. Kardes degil disman sanki bu elti de degil bence

Benim de dayim oyle serefsiz ama annem yine de silemiyor onu. Kardesimdir, o da onun huyudur diyo. Sirf bu yuzden anneme cok kizdim, gitme, uzak dur dedim, dinlemiyor ...

Kusura bakmayin ama teyzeniz de baya pislikmis. Annenizi kiskaniyor galiba. En iyisi uzak durun.Boyle insanlar hic bir zaman deyismez ...

Bak olay nasıl çözülür diyim.

Evinde kendi dışında başka kimse olmadığına emin olduğunuz bir anda kapısını çalın. Açtığı anda saçından yakalayın içeri götürün ama bunu yaparken delirmiş gibi yapın. Sonra da eğer bizim hakkımızda tek kelime daha duyarsam senin çocukların hakkında bildiğim herşeyi anlatırım vs. (Burda bişey bilmenize gerek yok uydurabilirsiniz özellikle bel altı vurun) bak bi daha gıkı çıkıyor mu.

Baskın basanındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…