Teyze deil artk Anne olmak istiyorum.

mucizeguyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
104
0
96
Ankara
bugün arkadaşım aradı teyze oluyosun, bebeğim olack diye.çok sevindim onun adına.ama artık sıkıldım ya bu tür haberler alamaktan.bende artık evlenmek yuva kurmak en önemlisi de anneeeeeee olmak istiiyorum.yaş 25 belki ama iş güç olmuşken yalnız yaşarken öyle ihtiyacım var ki bir ailem olmasına.tama zamanı gibi ama olmuyo ve olmayacak gibi.teyzeliğe alışsam iyi olacak gibi...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

belki biri olsa hayatımda bu kadar koymaz ama acaip takmaya başladım.bari evlilik olmuyo evliliğe yönelik bir ilişkim olsa o da yok o da yok ben hangisine yanayım ya.bıktıma rtık milletin ilişkjilerini dinlemekten

Hayırlısını dile arkadaşım, kısmetten ötesi yok.:delphin:
elbet karşına hayatının aşkı çıkacaktır. Acele etme sen zaman her şeyin ilacı canım.yerimseniben

bende evlisinde çocuğun olmuyor sandım,acelen ne gülüm,evlilikte olur çocukta,daha 25 yaşındaymışsın,sen arkadaşlarınla mukayese etme kendini herkesin kader çizgisi farklıdır....hem bu yaşları kendine yaşaman büyük lükstür ileride anlarsın....

bende istiyorum
iş istiyorum eş istiyorum kendi hayatım olsun istiyorum bebegim olsun istiyorum ama nasip diye bişey var ne yaparsan yap önüne geçilmiyor inşallah yakındır bizimde isteklerimizin gerçekleşecegi günler

Anne olmak istiyorsan ol güzelim, buradakilerin sana bu konuda pek yardımı olmaz. Her şey senin elinde.

Nasip kısmet ne zaman olucağı bilinmez ummadığın anda çıkar biri karşına bakmışsın bir ayın içinde ewlenmişsin rabbşmden hayırlısını iste o herşeyin en iyisini bilir ona sığın gerisini merak etme sewgileropuyorumnanaktan

mutlaka kısmetin bi yerlerde ve seni bekliyo.karşına çıkacaktır bu kadar kafana takma.şu an hormonlarının etkisi altındasın.ama mantığını sakın ihmal etme canım.evlenicem derken,hayatını mahvedebilirsin.benim arkadaşım 34 yaşında ve hala bekar.harika bi işi ve düzeni var.bu sadece bi örnek.kendini çok rahat hissettiği için erkekler peşinde dolanıyo,ama kimseye yüz vermez çünki çok ince eleyip sık dokur.kısmet diyorum ona da bi gün biri çıkar,ne dişlerinin sarısını görürsün,ne ellerinin şeklini

elbette kısmet.ama insan yalnız olunca, her sıkıntıyla nkendi baş edince birini istiyo.hele ki çevredeki yaşıtlarımın hepsi evlenmiş, çocuk sahibi olmuşken daha çekilmez oluyo yalnızlık...hele seni arayım yaşadıkları güzellikleri anlatmıyorlar mı deli oluyorum.kardeşim tamam mutlu olun da beni de düşünün ya insanız herhalde
:a015:

elbette kısmet.ama insan yalnız olunca, her sıkıntıyla nkendi baş edince birini istiyo.hele ki çevredeki yaşıtlarımın hepsi evlenmiş, çocuk sahibi olmuşken daha çekilmez oluyo yalnızlık...hele seni arayım yaşadıkları güzellikleri anlatmıyorlar mı deli oluyorum.kardeşim tamam mutlu olun da beni de düşünün ya insanız herhalde
:a015:

iyide burası evlendirme kurumu değil ki....yada elimizde sihirli bir değnek yok

siz istiyorsunuz diye size acil koca bulalım

üzülme takma demekten başka ne çaremiz olabilir ki....

bu tamamen sizin elinizde olan birşey

bulun bi koca evlenin ozaman

biz buradakilerin yardımıylamı evlendik

benide düşünün demişsinizde

yokki bi abimiz alalım sizi

nasıl bir cevap bu ya.ne demek burdan koca bulmak? 'bir derdim var' başlığı altında sadece bi iç dökmeydi bu.ne yani bu mantıkla mı bakıyosunuz bütün foruma. bu sadece bir sıkıntı paylaşımı.zorla cevap yazmak zorunda değilsiniz.merak ediyorum bu mantık sahibinde biri forumdaki diğer yazıları nasıl değerlendiryo eşiyle sorunu olana da ' ne yani yeni bir koca mı arıyosun' diye yazıyorsunuz merak e ttim.hele ki hepsinin kadın üyelerden oluştuğu bir forumda koca aramak ha:) ilginçsiniz ya valllaaaaaaaaaa

baktım zaten.anladım ki tavrınız bana.kırıcı olmak istemiyorum gerçekten ama yazdıklarınız insanı sinirlendiriyo.koca aramak ifadesi de hoş değildi.sadece herkesin kendine göre sıkıntısı var. heleki aileden uzak bir yerde yalnız yaşamaya çalıışırken tek başına olmak ve arkadaşlardan mutluluk, bebek haberleri almak sıkıcı bir durum benim için. bu paylaşmak istedim.

güzelim ya aynı yaştayız bende bekarım bu çok kafaya takılcak bişey değil bak ben senin gibi düşünmüyorum şu anlarımın tadını çıkarmaya bakıyorum.he bende evlenmek isterim ama cidden bazen kısmetten ötesi yok.evliliğinde yaşı yok birgün illaki ummadıın bir anda biri değiştirecektir hayatını.

Kendini üzme.. Nasibin nerede bilemezsin ki...
Geç olsun güç olmasın derler ya aynen öyle. Sen içini ferah tut rabbim hepimiz için en iyisini düşünüyordur.. Hakkında hayırlısı olsun...

Back
X