- 30 Ocak 2014
- 4.850
- 10.119
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Artık öyle demek gerekiyor değil mi? İsteyen gidebilir ne de olsa...İsim var derdim
Hanımefendiciğim zaten cenazeye gittim. Normalde çocuklarına baktırmaya çağırsa diye sordum. Hayrını da diğer yeğeninden beklesin o zaman. Adım Hıdır:))Cenazelerde trip yapılmaz. Cenaze ortadayken kendi kişisel yargıları yüzünden teyzesinin yanında olmayan yeğenden de hayır gelmez.
Kin gütmedim ama bir çöp bile yapmayıp diğer yeğeninin kıymete binmesi zoruma gidiyor.İyilik yapıp denize atardım.Kadinin kocası ölmüş diyorsunuz değil mi yanlis okumadım.
Hele ki böyle bir durumda ne gerek var kin gitmeye ?
Evet canım. Ara tatilde eve davet etmeyi düşünüyorum. Ben gitmeyeceğim. Eğer çok isterse başkası gidebilir.Doğru mu anladım? Esi vefat etti? Asıl bundan sonra desteğe ihtiyacı olacak. Yani kimseyi yardım etmeye zorlayamayiz ama ben Allah rızası için yardım ederdim yinede cocuklar icin
Hanımefendiciğim zaten cenazeye gittim. Normalde çocuklarına baktırmaya çağırsa diye sordum. Hayrını da diğer yeğeninden beklesin o zaman. Adım Hıdır:))
Sinirle yazdığım için araya sıkıştırdım şimdi. Sürekli elimden geldiğince yapıyorum. Oysa sürekli gitmeyen birisi. Hayır kıskanmadım ama her ortamda,yazın,kışın,her lafta övülmesi rahatsız ediyor. Aman naparlarsa yapsınlar. Çok doğru dediniz herkes ektiğini biçer. Herkesin kendi hayatı düzeni var zaten. :))O kadar karışık yazmışsınız ki anladığımız kadarıyla yorum yapıyoruz. Kocası öldü gitmeyecem deyince doğal olarak cenazeye gitmeyeceğiniz anlaşılıyor.
Yine anladığım kadarıyla çocuklara bakmaya bir kez gitmişsiniz. Ve teşekkür edilmedi diye bozulup bir daha gitmem diyorsunuz. Üniversitede olan kuzeniniz sanırım sık sık çocuklara göz kulak oluyor ve onun bu yardımlarından dolayı övülmesinden rahatsız olmuş, kıskanmışsınız.
İnsan aile üyelerine yardımı övülmek için, teşekkür beklediği için yapmaz. İçinden geldiği için yapar, yanlarında olur. İçinizden gelmiyorsa diyecek bir şey yok zaten. Herkes ektiğini biçer.
Bu yorumunu okuyunca seni o kadar iyi anladım ki.... Göze gelmek de değil ama silik bi tipmişim gibi horlanmak ağrıma gidiyor. Herkes içinden geldiği gibi yapıyor ama boyutlar farklı olunca sinirleniyorum. En iyisi uzak kalmak belki. Bilemiyorum... Geçmiş olsun bu arada... :))Benim de böyle bir durumum vardı. Benim bunu yapan kuzenimdi. Sürekli diğer kızı övmeler falan. Ikimiz de doktoruz ama o süpermiş okulu yata yata bitirmiş gezmiş etmiş, ben deli gibi çalışıp her sene ittire kaktıra geçmişim. O mezun olmuş da şu kadar kazanıyormuş da bilmem ne! Çok zoruma gitmişti sinirlenmiştim. Sonra bir gün aradı tahlilime bakar mısın diye, bir baktım kanserunuttum tüm herşeyi yanında olmaya çalışıyorum. Diğer kişinin de hiç lafını etmiyor, hayat çok garip işte. Beğenmediğin insana muhtaç kalabiliyormuşsun. Bence git yardım et. Ama yine aynı konuyu açarsa biraz kırıldığını tatlı tatlı anlatmaya çalış. Ben seni çok seviyorum neden böyle diyorsun gibisinden iyilik yap denize at balık bilmezse Halîk bilir ♥
Ee gitmeyin o zaman niye konu açtınız.Evet canım. Ara tatilde eve davet etmeyi düşünüyorum. Ben gitmeyeceğim. Eğer çok isterse başkası gidebilir.
Ben de seni cok iyi anladımBu yorumunu okuyunca seni o kadar iyi anladım ki.... Göze gelmek de değil ama silik bi tipmişim gibi horlanmak ağrıma gidiyor. Herkes içinden geldiği gibi yapıyor ama boyutlar farklı olunca sinirleniyorum. En iyisi uzak kalmak belki. Bilemiyorum... Geçmiş olsun bu arada... :))
Bence değil.Ee gitmeyin o zaman niye konu açtınız.
Koyun can derdinde kasap et derdinde hesabi olmuş sizinki...Kadının eşi ölmüş,dünyası alt üst olmuş,kimin kimi övdüğünün bir önemi var mı şu noktada gercekten ?
Nasıl daha fazla destek olabilirim diye dusunmek yerine,onu çok övgü beni hiç ovmedi diye dertlenmek çok saçma değil mi ?
Eminim:))) yalnız övülen kadar yergiyi de haketmiyorumBeklemediğinize emin misiniz?
Evet canım. Ara tatilde eve davet etmeyi düşünüyorum. Ben gitmeyeceğim. Eğer çok isterse başkası gidebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?