- 30 Ocak 2014
- 4.847
- 10.111
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
Ben de sevmem öylelerini. Teyzem hep öyleydi. Eşi öldükten sonra değil hep öyleydi. Anlatmak istediğim,çocukken bile bu böyleydi. Şöyle yapıyor böyle olgun... Senin daha bir sürü yeğenin var. Ben kimim? Her dakika öyleydi o. Sadece üstüste bindi...Bazı insanların böyle saçma sapan tavırları oluyor. Genelde kendi sıkıntıları oluyor ve bir şekilde sizi sıkıntıya sokup rahatlıyorlar. Sürekli olmasa belki tesadüfen aklına gelmiştir, belki özlemiştir diyeceğim ama her sizi çağırdığında oturup başkasını övüyorsa kendi ile ilgili bir sıkıntı var demektir. Benim de annemin arkadaşları kızlarını veya benimle yaşıt yeğenlerini benim yalnız ve yanlarında olduğum bir ortamda sürekli övmelerinden nefret ederim. Bir gün annemin bir arkadaşı dayanamayıp kızının kimya bölümünde olup deterjan ve ilaç vs yapıyordu, çalıştığı fabrikanın ürünlerini toplayıp saatlerce fiziksel anlattıktan sonra bir de bu ürünleri göstermişti. Sonra düşündüğümde fark ettim ki yıllarca kadın beni kendi kızının yanında gömmüş. Bir daha görüşmedim onlarla ama bu kadar patolojik olmadığı sürece kendimi zora sokmamaya çalışıp akrabam olanlara az katlanıyorum. Şimdi sizin teyze söz konusu olunca siz de şikayetinizi belirtin, anlar diye beklemeyin. Teyze ben burdayım ya neden onu şimdi böyle övdün vs diyebilirsiniz. Tartışmaya vs gerek yok ama o an hemen söyleyin. Bak çağıralım o gelsin o zaman diye şakalaşır gibi demekten sıkıntı çıkmaz.
Peki şu sabun yapan kıza noldu profesör olabildi mi? :)))