Teyze-Kuzen-Çocuk Sorunları

Aslında keyif alıyorum,insan mutlu etmeyi çok seviyorum ama soğuyorum yani yapasım gelmiyor. Tezgahtaki kaşığı bile yıkayasım gelmiyor o derece. Hakaret değil de horlanma oldu. Benim fiziğimi eleştirdi falan...
Anlaşılan herkeste var bu akrabalardan. Siz şimdi görüşüyor musunuz teyzenizle? Ama kalp kırıyor yani...
Teyzem bana hahah gerizekalı iması yaptı hahaha
İma değil aslında direkt söyledi kızı üstünden şimdi ben gerizekalı olduğumdan laf soksa anlamazdım dkdkdk herhangi bir gerizekalınıj anlayacağı dilden söyledi...

görüşüyorum çünkü yaptığı iyilikler de var yardım istese ederim bak
O da bana yaptığı iyilikler için...
İyilikleti kötülüklerini kötülükleri iyiliklerini unutturmaz

Teyzem bana hahah gerizekalı iması yaptı hahaha
İma değil aslında direkt söyledi kızı üstünden şimdi ben gerizekalı olduğumdan laf soksa anlamazdım dkdkdk herhangi bir gerizekalınıj anlayacağı dilden söyledi...

görüşüyorum çünkü yaptığı iyilikler de var yardım istese ederim bak
O da bana yaptığı iyilikler için...
İyilikleti kötülüklerini kötülükleri iyiliklerini unutturmaz
Çok haklısın öyle oluyor aslında ama yine de insanın ağrına gidiyor yani. Ama yüzyüze bakıyorsun...

Bence yine destek olun o ayri. Acik acik konusun, soyleyin, ben sana destek oluyorum geliyorum gidiyorum ama surekli kor goze parmak hesabi ....'yi ovuyorsun, ov ovmesine benden iyi olsun Ama bana da bir tesekkur et ne bileyim kiriliyorum deyin.

Bence yine destek olun o ayri. Acik acik konusun, soyleyin, ben sana destek oluyorum geliyorum gidiyorum ama surekli kor goze parmak hesabi ....'yi ovuyorsun, ov ovmesine benden iyi olsun Ama bana da bir tesekkur et ne bileyim kiriliyorum deyin.
Destek olmasına oluurum da gücüme gidiyor. Artık diyeceğim zaten teşekkür ederim.

yardım destek gıbı seyler el ustunde tutulup pohpohlanmak ıcın yapılmaz
sız vaaayy omrun uzun olsun sen olmasan napardık perısandık yerlerde surunurduk ıyı kı varsın densın ıstemıssınız ama ınsanın kucuk kuzenlerıyle gecıcı bır sure ılgılenmıs olması ollaaaayyyy degıl yanı altı ustu kuzenınıze goz kulak olmussunuz

yanınızda akrabanızın ovulmesı guzel bırsey , ne guzel akrabanız sevılıyormus bu hosunuza gıtmelı ama sız bunu kıskanmıssınız

yasınız 14 falan mı ben anlayamadım kıskandıgınız seyler olayı butunuyle ele alıs seklınız dusuncenız fıkrınız sankı ergenlık cagında bırı gıbı...

yasınız kactı

Kin gütmedim ama bir çöp bile yapmayıp diğer yeğeninin kıymete binmesi zoruma gidiyor.
Evet bende diğer yigenin ismini söylerdim ve o kişi bakmıyor mu derdim nolmus işi mı var dedim benim de isim var kusura bakmayın derdim artık kullanılmaya tahammül sıfır ..cenaze görevini zaten yapmışsın önemli zamanlarda olursun onun haricinde gerek yok

Evet bende diğer yigenin ismini söylerdim ve o kişi bakmıyor mu derdim nolmus işi mı var dedim benim de isim var kusura bakmayın derdim artık kullanılmaya tahammül sıfır ..cenaze görevini zaten yapmışsın önemli zamanlarda olursun onun haricinde gerek yok
Çok haklısınız sanırım kısa ve öz bi cevap olmuş olması gereken bu zaten🥰

yardım destek gıbı seyler el ustunde tutulup pohpohlanmak ıcın yapılmaz
sız vaaayy omrun uzun olsun sen olmasan napardık perısandık yerlerde surunurduk ıyı kı varsın densın ıstemıssınız ama ınsanın kucuk kuzenlerıyle gecıcı bır sure ılgılenmıs olması ollaaaayyyy degıl yanı altı ustu kuzenınıze goz kulak olmussunuz

yanınızda akrabanızın ovulmesı guzel bırsey , ne guzel akrabanız sevılıyormus bu hosunuza gıtmelı ama sız bunu kıskanmıssınız

yasınız 14 falan mı ben anlayamadım kıskandıgınız seyler olayı butunuyle ele alıs seklınız dusuncenız fıkrınız sankı ergenlık cagında bırı gıbı...

yasınız kactı
İçimden geldiği için yaptım ve pohpohlanmak için değil. Zaten böyle bişey beklemediğimi belirttim. Bir teşekkür bile etmemesine rağmen başkasının övülüp sadece olan biten ağrıma gidiyor haliyle. Kıskanmıyorum yani. Yaşım 23.

Öf konunuza yapılan yorumlara cevaplarınızdan az çok sorunlu olduğunuz anlaşılıyor ergen laf sokma lafları sonunda gülücük koymalar random gülmeler bu nedir ya?
Gitmeyin lütfen gitmemeniz insanların hayrına olur
Her şey tek taraflı değildir. Öyle biri değilim. Sorunumuz olsun da tek bu olsun.

İçimden geldiği için yaptım ve pohpohlanmak için değil. Zaten böyle bişey beklemediğimi belirttim. Bir teşekkür bile etmemesine rağmen başkasının övülüp sadece olan biten ağrıma gidiyor haliyle. Kıskanmıyorum yani. Yaşım 23.
sıze deger vermeyen kısılere en bastan deger vermezsınız kım olursa olsun hayatınız ıcın genel kapsamlı soyluyorum
yasım 33 benım , 23 ıle 33 arasında bu dedıgım mevzuyu cok ıyı anladım ben , 14 ayar altına 24 ayar degerı gosterırsen zararlı cıkan sen olursun

deger vermeyen dıslayan ınsana en bastan mesafelı yaklasacaksan yaklas , akrabalarının boyle oldugunu bılıp sonra nıye benı dıslıyorlar demek olmaz. bosa gergınlık

sıze deger vermeyen kısılere en bastan deger vermezsınız kım olursa olsun hayatınız ıcın genel kapsamlı soyluyorum
yasım 33 benım , 23 ıle 33 arasında bu dedıgım mevzuyu cok ıyı anladım ben , 14 ayar altına 24 ayar degerı gosterırsen zararlı cıkan sen olursun

deger vermeyen dıslayan ınsana en bastan mesafelı yaklasacaksan yaklas , akrabalarının boyle oldugunu bılıp sonra nıye benı dıslıyorlar demek olmaz. bosa gergınlık
Sonradan tecrübe ettim yakın geçmişte yani. Mesafe her zaman iyi. Birşeyleri anlatmamak,kendin hakkında. Özelin hakkında. Bilmiyorum.

Siz de hayrına gitmemişsin zaten neden takdir bekliyorsunuz ki..?
Takdir beklemiyorum,bir teşekkür bile etmeden (zaten onu de beklemiyorum) görülmeden,yok sayıp her şeyde övülmesi benimse hor görülmem ağrıma gidiyor. Zaten hayatımda karşılık beklemeden yaptığım çok şey var. Ama her durumda,her şartta her lafta konunun gelmesi diğer yeğenini övmesi sinirlerimi bozuyor.

Çok iyi anlıyorum seni gerçekten haklısın . İstediğin kadar yardim et , sevilmek istenen seviliyor. Bunun yardımla , iyilikle alakası olduğunu sanmıyorum . Kötülükte yapsalar onlar daha değerli olur her zaman. Kendi bildiğini yap boş ver saçını süpürgede etsen kıymetin olmayacak , gözlerine görünmeyecek. Ama diğeri bir bardak su bile getirse öve öve bitiremeyecekler.

Back
X