- 14 Kasım 2014
- 56
- 21
- 48
- 39
Merhaba kadınlar kulubü üyeleri, ilk defa konu açıyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Konu annemin kız kardeşleriyle yaşadığı tatsızlıklar. Annemler 6 kız kardeş annem 2 numara. Kısaca şöyle anlatacağım en büyük kardeşin anneme karşı oldu olası bi derdi bi problemi var ( bu arada annem hiç birzaman teyzemler hakkında kötü birşey söylemez) eskiden normal geliyodu büyük teyzemin davranışları çünkü çocuktum farketmiyodum fakat büyüdükçe anormal davranışın büyük teyzemde olduğunu farkettim. Anneme sürekli bitmek bilmeyen bi kini var biraz otoriter biri. Annemle arasında 10 ay olmasına rağmen sanki ondan 10 yaş varmış gibi muamele yapıyor anneme. Buraya kadar problem yok (en azından anneme göre yok bana göre var) Diğer kardeşlerine hep ne kadar ezildiğni ve kendisinin ve kocasının ana babalık yaptığını söyler annemlere karşı ve hep kardeşlerini doldurur, annem ve babamın işi dolayısıyla bütün akrabalardan uzakta başka bir şehirdeyiz bu yüzden de rahatça atıp tutabiliyor ve dip not büyük teyzemin kızı beni hiç sevmez. Şu zamana kadar bi şekilde annem aman boşver neyse takma kızım diyerek onca yıl geçti ta ki dün gelen mesajla benim tüm sinirlerim alt üst olana kadar. Annemle babam işten geldiler babam bide ne görsün BABAMIN TELEFONUNA diğer teyzelerimden bitanesi( o teyzemde biraz çabuk gaza gelebilen bi insan )eminim ki büyük teyzem diğer teyzemi doldurmuş baya baya, mesajda şöyle demiş:
'' annem bizi sevmedi ama ablam bizi sevdi bizi toparladı, artık onu rahat bırak dedi'' ya şaka gibi böyle mi mesaj olabilir mi ne rahat bırakması???? biz yıllardır onlardan ayrıyız annem ancak bayramdan bayrama görebilir kardeşlerini neyse, kızlar hanımlar ablalarım sizden ricam ben ne yapabilrim böyle birşey yaşayanınız var mı dahil olmayım diyorum ama annemin telefonu varken babamın telefonuna mesaj nedir ya, annemin üzülmesine dayanamıyorum, dün çok ağladı babam ne diyeceğini bilemedi, fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkurler
'' annem bizi sevmedi ama ablam bizi sevdi bizi toparladı, artık onu rahat bırak dedi'' ya şaka gibi böyle mi mesaj olabilir mi ne rahat bırakması???? biz yıllardır onlardan ayrıyız annem ancak bayramdan bayrama görebilir kardeşlerini neyse, kızlar hanımlar ablalarım sizden ricam ben ne yapabilrim böyle birşey yaşayanınız var mı dahil olmayım diyorum ama annemin telefonu varken babamın telefonuna mesaj nedir ya, annemin üzülmesine dayanamıyorum, dün çok ağladı babam ne diyeceğini bilemedi, fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkurler