Teyzeleri bebeğimin ismini oylar mısınız

Boncuk annesi

Cennet kokulu kızım😇
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
273
117
18
Kızlar hamile olduğumu öğrendim..erkek olursa ismi belli zaten..ama kız isminde çok takıntılıyım..isim bulamıyorum..yazacağım hangi isim daha hoş sizce..önerilere açığım
AYSİMA
MEVA
ZÜMRA

Aysima kötü
Meva da bı tuhaf bizim halamizin adı manası neyse tuhaf geliyor bana
Zümra da itici bence

Seni üzmek istemem ama marjinal olucaz diye saçma sapan isimler belirlemişsiniz.. Ayşe, Fatma, Hayriye koyunda demiyorum fakat daha "İnsani" isimler tercih edilebilir. Ben kızım olursa ismini; Deniz, Bilge veya Deniz bilge koymayı düşünüyorum ve koyucamda

Seni üzmek istemem ama marjinal olucaz diye saçma sapan isimler belirlemişsiniz.. Ayşe, Fatma, Hayriye koyunda demiyorum fakat daha "İnsani" isimler tercih edilebilir. Ben kızım olursa ismini; Deniz, Bilge veya Deniz bilge koymayı düşünüyorum ve koyucamda
Aysima da türkçe isim..ay yüzlü güzel, uğurlu, kutlu anlamlarına geliyor araştırdım

3ünü de beğenemedim. Yeni isimler düşünün bence 🤗
Aysima söyleniş olarak zor. Kimisi sima yı uzatıyor mesela kimisi kısa bitiriyor.
Zümre ismine ilk duyduğumdan beri ısınamadım.
Meva da biraz zorlama geliyor kulağa

canım isimlerin anlamı ve ebced hesabı çok önemliymiş. çocuğun kişiliği anlamına göre oluşuyomuş.
ayrıca bence en iyi isim çocuğu tuhaf yapmayacak bi isimdir. ne çok eski olsun ne de absürd derecede yeni. çocuğun gururla taşıycağı bi isim olsun.

canım isimlerin anlamı ve ebced hesabı çok önemliymiş. çocuğun kişiliği anlamına göre oluşuyomuş.
ayrıca bence en iyi isim çocuğu tuhaf yapmayacak bi isimdir. ne çok eski olsun ne de absürd derecede yeni. çocuğun gururla taşıycağı bi isim olsun.
Sağol canm cevabın için..yazdığım isimler içinde en güzel hangisi peki

Back
X