Teyzeleri bebeğimin ismini oylar mısınız

Sağol canm cevabın için..yazdığım isimler içinde en güzel hangisi peki
açıkçası meva da zümra da anlam olarak olumlu gelmedi. zümra, topluluk demek ve çok anlamsız olur. meva ise sığınılacak yer demek. o da çocuğa çok ağır gelir. herkesin sığındığı bi kişi olmanın sorumluluğu ve yükü ağırdır.

aysima gena aralarında anlamı en hafif olanı, ay yüzlü demek. kulağa da hoş geliyo.

ebced hesabını bilmiyorum, ona da bi bilen birine baktırmak lazım.

Azra
Arya
Berra
Simay
Serra
Eda
Aybüke
Pelin
Sinem
Amine
Sena
Nisa
Merve
Gökçe
Gökçen
Tuana
Yağmur

Aysima yı tek geçerim Zümra büyük yaşlı kadın adı gibi geliyor Meva nın da çok karıştırıldığını biliyorum Azra en temiz demek anlamı güzel ama Aysima nın hem anlamı hem de söylenişi güzel başka isim olarak da
Ayça
Aydan
Arya
Gülefza
Simten
Dilşad

Sahra
Nisan
Berrak
Alya
Nisanda dogmayan kızıma nisan koydum diye yorum yapmayan kalmadı. Tavsiye etmem.😂 Biz ninja kaplumbağalar daki april oneil i ithafen koymuştuk oysa 😂😂😂 doğduğu ayı isim olarak niye vereyim. Bahar ayı oldugu içi. Evimize bahar getirdiği için koyarım. Bir de nisa ile karıştırıyorlae o ismi de hiç sevmem🤦🏻‍♀️

Ben kızım olursa Zeynep Ahsen koyacaktım ama rüyamda bu aralar sürekli elif meva diye bir kızım olduğunu görüyorum.Ne yapacağım bilmiyorum

Ben Arapça yerine Türkçe isimlerden tercih ederdim.Burçin,Günseli,Ece,Banuçicek,Özlenen,Çağla vb..

Back
X