Doğuma Hazırlık teyzeleri oglusuma isim bulalim mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sumru

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
2.511
0
116
Almanya
merhaba kizlar 5,5 aylik hamileyim suan. doktor büyük ihtimal oglumuzun olacagini söyledi. Esim Pusat olsun diyo ama ben istemiyorum. biz Almanyada yasiyoruz cocuk cok zorluk ceker bu isimle. Daha güzel isim bul onu koyalim diyo esim ama ne desem begenmiyor. Kaynatam bile Pusat nasil diye soruyor artik. (sirf esim begeniyor ismi diye onlarda Pusat diyo). Sinir oluyorum ya. Acikladimda neden istemedigimi yinede vazgecmiyor. Hosunuza giden isimleri yazarmisin kizlar ya. simdiden tsk ederim. öpüyorum

benimde 6 aylık bir oğlum var adı Kuzey. Çınar - Ayaz olabilir şimdilik aklıma gelen :)

Canım PUSAT adını köpeklerde duydum ben..daha hoş isimler var... ÇINAR - EFE - GÖRKEM - DORUK - ÇAĞIN - SARPER - YİĞİT - ARDA - GÜNEŞ - ALİ - FERKAN - HAZAR sana önerebileceklerim..

canım pusat hakkaten kötü bi isim o ne öle...
baran..batuhan..berk..ata..efe olabilir çınarda uygun

demir güzel isim anlamıda çok güzel isimlerin anlamı çok önemli bence insanlar isimlerinin özelliklerini taşıyorlar

gündüz ve çınar çok hoşuma gider. ama ikisinde de türkçe karakter var, ilerde mail alırken sorun olmaz dersen :) bence çok güzel isimler

valla pusat banada köpek ismi gibi gelliyo aklımda köpek canlanıyo

bende 27 haftalık hamileyim allah nasip ederse oğluşum olucak
hala karar veremedım bende kardesimle isim seciyorum bi kactane yazayım

yiğit arda.. furkan efe.. anil berk... ömer buğra...emir berke..

ben cift isim istedigiimden böyle ikiledik :21: :16: :87::87:

Back
X