siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz

ne çirkin bi adammış bu yaaa :kızgın:
bikere o erkek olsaaa hayatında başka bi kadın varkenn sana kalkıp birliktelik teklif etmezz bide deneyelim diyoo salakk :oklava:
nesin sen deneme tahtası falanmı acabaaa
sonra reddedilince ben senin gururunu okşamak için teklif ettim yok senin beni hak etmen lazım bilmemm neeeee :dilcikar:
çüüüüşşşşş diyorummmm..... :delphin:
erkekliğinedee mokk sürdürmüyoo paşazadeeee....
o adam olsaa sana bu kadar değer verseee hayatındaki tüm kadınları çıkartır sırf sana ait olmak için uğraşır alttan girer üstten çıkar sana kendini kabul ettirmeye sevdirmeye çalışırdı :1closedeyes:
allahtan kabul etmemişsinn teklifi canımm :teselli:
aferin akıllı bi kızsın senn böylelerine taviz vermeyeceksinn verdinmi tepene çıkarr :oklava:
ona haddinide bildirmek için iki cümle yazmak en güzeliydi ya neyseee :mymeka:
ben senin yerinde olsam o ukala dümbeleğini silerim o msnden hayatında olsa neee olmasa neeeee :dilcikar:
sen seni senden çok sevecek kadar aşık adamlara layıksın canımm hiç dert etme bunları kendinee olurmu a.s.

ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun tatlımm poposuna ayakkabımın izini bırakırdım 37 numara ile dolanırdı ortalıklarda. kaba bir tabir olacak ama bas tekmeyi

çok megolaman birine benziyor yazdıklarınden
kendine çok güvendiği belli
ama önce sana sormak lazım sence seni gerçekten seviyor muydu bakışlarından konuşmalarından anlamışsındır
eğer gerçekten sevdiğine inanıyosan keşke kabul etseydin
ama dediği gibi saf bulupta alay ettiyse en iyisini yapmışsın kabul etmemekle

Cansum benim; bitanecik güzel masum yegenimmm...
Bu konu hakkinda ne düsündügümü biliyorsun zaten; tekrarlamama gerek yok...
Ama daha önce de defalarca söyledigim birseyi burada tekrarlamak istiyorum:
kücük yasina ragmen duygularina yenik düsmeyip mantiginla haraket edip o kendini erkek sanan sahsi kabul etmedigin icin kocaman bir tebrigi hakediyorsun...
Ondan ne kadar etkilendigini ve neler hissettigini ben cok iyi biliyorum; sonucta böyle hissetmeni saglayan senin onu redetmeden önceki etkileyici davranislariydi... senin yerinde baska bir kiz olsaydi belkide düsünmeden kabul etmis, sonunu ve kimseyi düsünmeden gününü gün etmisti...
Sen kücük yasina ragmen herkesi ve herseyi en ince ayrintisina kadar düsünüp tarttin ve onu redettin...
En dogrusunu yaptin bitanem... seninle gurur duyuyorum... ayrica seni cok ama cok seviyorum; canimsin benimopuyorumnanaktan

sagol teyzecigim bende seni coook seviyorum.....

cansusucum vALLAH bence en iyisini yapmissin... yani kabul etmemekle. adam resmen senle gününü gün edecekti kim bilir aklindan belkide ne kadar igrenc seyler gecmisti. seni kullanacakti, cünkü nede olsa almanyaya dönecektin. halinden hareketinden anlamis ondan masumca etkilendigini ve senin güzel duygularinla oyanamaya calismis, ama becerememis; ve bu senin zekiligin gururlugun ahlakliligin sayesinde olmus. cok akilli bi kizsin sen bence. ama maalesef dünyanin en mantikli veya en zeki insani olsa bile duygularina yenik düsebiliyo. bence sen duygularina yenik düsme. sana erkekmi yok güzelim benim. hic takma biliyorum dile kolay. ama yapabilirsin. cevrene bakin eminim ondan daha düzgün ve hatta seni daha cok etkileyebilcek sadik mütevazi birini bulabilirsin. face´dende msndende sil onu.. hayatindan da. onu görürsen bidaha tanimamazdan gel. buda ona ceza olsun. snaa birgün gelip yalvarsa bile kabul etme. kocaman öptüm seni. viel glück

Back
X