Teyzem İntihar Etti...İnanamıyorum.

Allah rahmet eylesin.gercekten cok üzüldüm.sizlere sabirlar versin...yalnizlik cok zormus.teyzenizin adina cok üzüldüm...

Allah rahmet eylesin... ölüm çok acı böyle gelmesi daha kötü,zamanla acınız hafifler mutlaka... çok üzüldüm, sende bebeğin için sakin olmaya çalış olurmu cnm.

Yazılan yorumları pek okumadım :( Çünkü benimde teyzem intihar etti 46 yaşında idi geçen sene ramazan ayında 22 ağustosta. Öyle acı ki ve ben aklımdan hiç çıkaramıyorum teyzemi intihar ettiği yerden ben ve diğer teyzemin kızı yani kuzenim kaldırdık yine yıkarken ben ve o kuzenim vardı ben ondan sonra 1 hafta yemek yiyemedim uyuyamadım gözümden yaş dinmedi yani acı hani ölüm acı ama intihar edip ölmesi çok daha acı.

Başın sağolsun güçlü ol çocuğun için.

Rabbim tüm ölmüşlerimizin mekanlarını cennet eylesin.

Yazılan yorumları pek okumadım :( Çünkü benimde teyzem intihar etti 46 yaşında idi geçen sene ramazan ayında 22 ağustosta. Öyle acı ki ve ben aklımdan hiç çıkaramıyorum teyzemi intihar ettiği yerden ben ve diğer teyzemin kızı yani kuzenim kaldırdık yine yıkarken ben ve o kuzenim vardı ben ondan sonra 1 hafta yemek yiyemedim uyuyamadım gözümden yaş dinmedi yani acı hani ölüm acı ama intihar edip ölmesi çok daha acı.

allah sabırsın cnm allah rahmet eylesin günahları affolunur inş

Merhaba arakadaşlar,
Sabah 5'te aldım haberi. Çok kötüyüm. Kimseyle paylaşamadım .Burada içimi dökmek istedim.Burada yazmamı eleştirmeyim.
Teyzem 53 yaşında, hiç evlenmemiş, yalnız yşayan biriydi. Annemlerle aynı köyde.
Ben onlardan 12 saatlik uzaklıkta oturuyorum.
En son kurbanda gördüm. Ruhsal sorunları vardı. Defalarca doktora götürdük. Doktorun verdiği ilaçları kullanmamış çoğu zaman, kandırmış.
Daha önce bir defa daha teşebbüs etmişti. O günden beri annemlerde kalıyordu.
Her gün yaklaşık yarım saat telefonda görüşüyordum.
Hep ona moral vermeye çalıştım.
İşin kötüsü en son dün akşam 1o da GÖRÜŞTÜM.
çOK İYİ KONUŞTU.
Temmuzda bana gelecekti.
En son ne dedi biliyor musunuz:" Hoşçakal mertm, hoşçakal, hoşçakal...."
Ben de hemen tekrara aradım. "neden öyle dedin? " diye.
O: "Yok yok ,çok sevindim aradığına" dedi.
Ben de artık iyileşiyor diye sevindim.
Ama ama dün gece annemler uyurken kendi evine kaçmış.
Sabaha karşı intihar etmiş.
Kızlar ben şoktayım.
Eşim hamile olduğum için doktoru aradı ve doktor gitme dedi
Ayrıca yüksek tansiyonda var. Eşim gitti ben kaldım.
Ve şu an boş bir çuval gibiyim.Tansiyonum 15 ler de
Kimselere de söyleyemedim.
Nasıl geçer bu acı?
Allahım yardım et.Bana dua edin.
yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm vede sarsıldım allah sabırsın inş arkadaşım öncelikle asla kendini suçlama yook şöyle yapsaydm yok böyle yapsaydım şöyle olurdu deme çünkü olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş böle olması gerekiyormuş kader kaderin önüne geçilmiyor işte allahım affetsin inş zamanla acıısı hafifler inş unutamazsın tabiki o ayrı sen karnındaki bebeğin için dayanıklı ol cnm teyzenin için bolbol dua et yasin oku

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben artık bu sayfaya bile bakmıyordum. Sanırım beynimden silmeye çalışıyorum.
Yaklaşık 2 ayı geçti vefat edeli. Ben hiç gitmedim memlekete. Mezarını görmedim. Zaten dr. izin vermiyor. Ben de hiç gitmek istemiyorum. Sanki gidersem acı gerçekle bir kez daha karşılacağım.
Ben ilk günkü şoklardan sonra biraz daha iyiyim. Ama ne zaman yalnız kalsam hep aklımda o. Çünkü gerçekten çok seviyordum.Ama hep kötü bir şey olacak hissi var bende. Telefon sesinden korkuyorum. O yüzden telefonum hep kısık. Ayrıca geceleri rahat uyuyamıyorum. Bir doktora mı gitsem acaba?

Onunu için bol bol kuran okuyorum. Bu beni rahatlatıyor.Allah rahmet eder inşallah.

Canım senin de başın sağ olsun.Seninki daha zormuş. Sen bulmuşsun. Ben hiç gitmedim daha memlekete. Sağlık sorunlarından.Allah dayanma gücü versin.

Hayatimi degistirmezsem benim gelecekteki halim. Bir gun yegenimde buraya yazabilir. Allah sabir versin sana.

Allah göstermesin öyle söyleme lütfen. Siz takip ettiğm kadarıyla gayet bilinçli birisiniz. İnşallah her şey gönlünüzce olur hayatınızda. Hayatın da istediğin yönde değişir.
Burada yazdığın destek mesajların için çok teşekkürler.

Allah göstermesin öyle söyleme lütfen. Siz takip ettiğm kadarıyla gayet bilinçli birisiniz. İnşallah her şey gönlünüzce olur hayatınızda. Hayatın da istediğin yönde değişir.
Burada yazdığın destek mesajların için çok teşekkürler.

Evet gucluyum ama her insanin bir kirilma noktasi oluyor. Buyuk ihtimalle oyle birsey yapmam. Teyzeni affet ve kendine iyi bak.

Canım Teyzem,
Şu an azan okunuyor ve içimi öyle bir garip duygu kapladı ki. Senin şimdi mezarda olduğuna inanamıyorum. Allaha şükür inançlı biriyim, hepimiz bir gün orada yatacağız. Ama senin bu ani ve acı gidişin bana çok koydu. 53 yıl yaşadın ,çoğu zaman yapayalnız. Keşke evlenseydin, çocukların olsaydı. Bizleri çocukların yerine koydun ama yetemedik belki. Çünkü biz de büyüdük, evlendik, her birimiz başka yerlerde yaşamaya başladık. Kendi yuvamızın çocuklarımızın derdine düştük. Ayda yılda bir görüşmeye başladık. Yakın olsaydık belki böyle olmazdı. Daha çok dertleşirdik.

Ahh teyzeciğim, içim yanıyor. Her yerde öyle çok hatıran var ki. Öyle çok şeyler paylaştık ki. Annemden çok seni arardım. Şimdi boşluk içindeyim. Her günkü konuşmalarımızı özledim.Seni özledim.O şen şakrak kahkalarını özledim. Sen öyle hayat doluydun ki. Gezmeyi, eğlenmeyi, alış verişi ne kadar severdin? N e oldu sana? Niye hiç anlatmadın bana? Hep fiziksel ağrılarını ileri sürdün ama asıl derdin içindeymiş. Kimler yaptı bunu sana? İçimde kocaman bir boşluk var. Ne kadar çok severmişim seni.

Bitanecik teyzem, bir taneydin. Ne dayım var,ne dedem, ne anneannem. Annemin tek kardeşiydin. Nasıl bıraktın bizi? Hiç mi acımadın bize? Şimdi o çok güzel evin kapandı. Işıkları karardı. Belki kimse yaşamayacak orda artık. Neler neler almışsın evine. Askeri komutan bile “hayatımda ilk defa böyle güzel bir köy evi görüyorum. Her şeyi tam. Neden intihar etti ki” demiş. Sen ne kadar hayat doludun? Nasıl oldu ? Hala aklım almıyor.Çok zor olacak sensizliğe alışmak.SENİ HEP SEVECEĞİM.
Allahım asla isyan etmedim ,etmem de. Sen elbet her şeyin en iyisini bilirsin. Sen teyzemi bağışla.Hiç kimseye de böyle bir ölüm yaşatma yüce rabbim.

o kadar içten yazmışsın ki boğazım düğüm düğüm oldu. gözlerim dolu okudum hiç tanımadığım halde sanki yakınımı kaybetmiş gibi oldum. rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah. sizlerede sabır versin çok zor bir acı .....

seni çok iyi anlıyorum canım.hani demişsin ya intiharın acısı başkadır diye kesinlikle katılıyorum.benimde arkadasım 2 sene önce kilyosta intihar etti hem de akıl almaz bir şekilde.öğrendiğimde yığıldım kaldım.uzun süre kabullenemedim intihar etmiş olmasını :43:

2 ay önce benimde teyzemin kızı intihar etti daha 23 yaşındaydı gencecik kız:5:
çok büyük bir acı ve şok yaşıyor insan
ne hissettiğini anlıyorum canım:43:
Allah rahmet eylesin

çok acı verici gerçekten.üzücü olay ama bebeğini düşünmen gerekiyor......başsağlığı dilerim....

içim ürperdi resmen veda etmiş sana
sen dua et bol bol tebareke yasin oku şevval ayındayız
günahların döküldüğü aymış çok üzüldüm ALLAH sabır versin
sıkma canını bebeğini düşün mevlam günahlarını bağışlasın :5::43::43::43::43::43:

çok acı verici gerçekten.üzücü olay ama bebeğini düşünmen gerekiyor......başsağlığı dilerim....

Allah rahmet eylesin
bebeğiniz varmış acınız taze tabi üzülmeyin demek saçma olur ama lütfen kendinize dikkat edin bebeğiniz için
Allah teyzenizin mekanını cennet etsin..

Back
X