Teyzem ve baskilari

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Usandim ne zaman teyzeme gitsem ne zaman evleneceksin sana koca bulucam evde kalmis kiz kurusu ben senin yasindayken elimde x abin vardi okuma okuyup nolacaksin her gittigimde bu baskilar bir de agizi bir kufurlu sormayin teyze ayip dedigimde ciddi degilim ya takiliyorym sana diyor ( kufur konusunda) inanin biktim ya her sey mi ust uste gelir beni siniyorlar sanki

Gitme! Gidiyorsanda ezdirme kendini. Evet erkenden evlendin peşpeşe çocukların oldu ama bu yaşa geldin hâlâ kendini geliştiremedin be Teyze de. Kadını değerli kılan eşi veya evladı değildir.
diyorum ki teyze okulum var evlenecek kisi var eglenecek kisi var her onume gelenle evleniyim mi sabir et unive baslayip bitirince karsima da duzgun biri cikinca evlenirim kabul etmiyor katir inadi var bana cocuk bulacak diye cok korkuyorum valla

Usandim ne zaman teyzeme gitsem ne zaman evleneceksin sana koca bulucam evde kalmis kiz kurusu ben senin yasindayken elimde x abin vardi okuma okuyup nolacaksin her gittigimde bu baskilar bir de agizi bir kufurlu sormayin teyze ayip dedigimde ciddi degilim ya takiliyorym sana diyor ( kufur konusunda) inanin biktim ya her sey mi ust uste gelir beni siniyorlar sanki
Siz bütün aile fertleriyle ilgili tek tek konu açacaksınız anlaşılan. :))

Kuzeniniz ve Teyzenizle sık sık görüşmek zorunda mısınız?

Mümkün mertebe görüşmeyi ayda yılda bir yapın. Canınız sıkılmasın.

Bütün akrabalarıyla sorun yaşayan bir üye vardı, o üye siz miydiniz?

Ağzı olan konuşur ayrıca. Teyzeniz istiyor diye evlenecek haliniz yok. Çok görüşmeyin, söylediklerine de aldırış etmeyin. Çok zor bir şey değil.

Gitme sende teyzene gidiyosanda sen ne karisiyosun evlendin başın göğe mi erdi de sustur ezdirme kendini

Kız okuyup ne yapacaksın. Bulsun teyzen şöyle zengin bir aday yapıştır geç :) Şimdi üniversite bitecek, sonra iş buldum bulamadım, derken yaş geldi 27- 28 ... O zaman kadar sen 3 çocuk alırsın kucağına...:D

diyorum ki teyze okulum var evlenecek kisi var eglenecek kisi var her onume gelenle evleniyim mi sabir et unive baslayip bitirince karsima da duzgun biri cikinca evlenirim kabul etmiyor katir inadi var bana cocuk bulacak diye cok korkuyorum valla
Teyzeniz size birini bulsa silah zoruyla nikah mı yapacaklar?

Bütün akrabalarıyla sorun yaşayan bir üye vardı, o üye siz miydiniz?

Ağzı olan konuşur ayrıca. Teyzeniz istiyor diye evlenecek haliniz yok. Çok görüşmeyin, söylediklerine de aldırış etmeyin. Çok zor bir şey değil.
yok. sadece sorunum teyzsm ve kuzenimle anne babamla iyiyim sukud

Evlenip çocuk yapmayı pek matah birşey sanıyorlar. Evlendim iki de çocuk yaptım. Nolmuş, kimse madalya takmıyor yani...

Hayatı koca bulup, üremekten başka birşey düşünmeyenlerin zihniyetiyle yorulmaya değmez.

Abarttınmı biraz acaba bizim ailede de var bekar kız,erkek farketmez çoğu kişi sana koca bulacam erkeklerede sana bi kız buldum fln derler kimse kimseye bişey bulamadı herkes kısmetini kendi buldu kiiii zaten kısmetin önüne kimse geçemez şükğr evlendim bende alıştım artım bizim kızlara sana koca bulacam demeye yoksa bananeee şakasına konuşuluyor....teyze bu istermi senin kötülüğünü anne yarısı belki ağzını arıyordur planların ne hayatında biri varmı diye ayıkkk ol tatlım çokta bunalırsan benim koca adayım var dersin kapatırsın ağzını

Oy kuzu daha 19 yaşındasın teyzen beni görse yüzüme tükürür herhalde 😂😂

Back
X