Teyzem ve baskilari

böyle insanlardan hep nefret etmişimdir 19 yaşında koca meraklısı mı sanmış kendisi gibi

Usandim ne zaman teyzeme gitsem ne zaman evleneceksin sana koca bulucam evde kalmis kiz kurusu ben senin yasindayken elimde x abin vardi okuma okuyup nolacaksin her gittigimde bu baskilar bir de agizi bir kufurlu sormayin teyze ayip dedigimde ciddi degilim ya takiliyorym sana diyor ( kufur konusunda) inanin biktim ya her sey mi ust uste gelir beni siniyorlar sanki
Teyzenizin bekar kizi oglu varsa sen beni dusunecegine x.ablami dusun asil.onu evlendir bak sonra.sana.birsey olur ortada kalirlar de.. ayrica cok geri kafali teyzeniz var bir kere onun kadin olarak kizim aferim okuluna devam.et meslegini eline al koca her zaman bulunur ama bu yas bu zamanlar bulunmaz diye nasihat vermesi lazim hatta senin sakayla karisik evlenicem dediginde.sana kizmasi bile lazim.. sahsen benim ailemdeki cogu kisi bana hep oku biz okuyamadik bak koca eline bakiyoruz derdi.. agzinin payini verin teyze anne kim olursa olsun bana da 20 yasina gelince benden 1 yas kucuk komsu kizi ay sen evde kaldin demisti ☺ ben evlendim 28 yasinda o hala bekar simdi diceksin ayni sozu sonra bosver diosn kimseye kulak asmayin yolunuza bakin

Usandim ne zaman teyzeme gitsem ne zaman evleneceksin sana koca bulucam evde kalmis kiz kurusu ben senin yasindayken elimde x abin vardi okuma okuyup nolacaksin her gittigimde bu baskilar bir de agizi bir kufurlu sormayin teyze ayip dedigimde ciddi degilim ya takiliyorym sana diyor ( kufur konusunda) inanin biktim ya her sey mi ust uste gelir beni siniyorlar sanki
Yani gerçekten bu kadar ottan bir şeyi takıp bdv de konu mu açtınız :KK57::KK57: İnsanların herşeyi bu kadar mevzu haline getirmesi bana gerçekten tuhaf geliyor. He diyip geçemiyor musunuz.. Teyze işte belli cahil, erken evlenmiş evlilikten ve çocuktan başka bi başarısı olmamış hayatta falan, çoğumuzun çevresinde böyle insanlar var ve kalp kırmaya değmez, mevzu edip kafaya takmaya hiç değmez ;) Ben olsam "tamam teyzoş (teyzeme öyle derim) üniversiteye bir gireyim bak gör ben sana ne damat adayları bulucam" derim geçerim ayol ne var bunda bu kadar takacak :rapci:

Merhaba kk, o kadar bunaldım ki kafayı yicem artık. Kesik kesik anlatıyorsam affedin.

3 ay önce evlenme teklifi eden sevgilim, iki hafta önce anneme babama şu şu tarihte nikah yapmayı düşünüyoruz diyen kişi, tatilden döndük döneli ağız değiştirdi. 3 aydır maaş alıyorum cildime bir işlem yaptırdım ona laf etti, paramı nasıl ve nereye harcadığıma karışmaya başladı. Kendi harcadığı parayı şu kadar harcadım bu kadar ettim diye başıma kakmaya başladı. Evlendiğimizde evde bana yardımcı olursun dediğimde sen ne yapacaksın ki demeye başladı. Annemle babam seneler sonra çok istedikleri bir yere bir günlüğüne kalmaya gittiler benim annem senelerdir bir yere gitmedi demeye başladı. Nişan söz ne zaman olacak nikah olsun dediğin tarihe az kaldı dediğimde nişan söz olmayıversin dedi. Sorsan çok seviyor, sorsan çok para harcıyor sorsan her şeyi yapıyor benim için. Nasıl sözler bunlr dediğimde özür bile dilemiyor. Bıktım artık.
Of Saçma salak konuşmuş.
Kaale bile alma.
Yani gerçekten bu kadar ottan bir şeyi takıp bdv de konu mu açtınız :KK57::KK57: İnsanların herşeyi bu kadar mevzu haline getirmesi bana gerçekten tuhaf geliyor. He diyip geçemiyor musunuz.. Teyze işte belli cahil, erken evlenmiş evlilikten ve çocuktan başka bi başarısı olmamış hayatta falan, çoğumuzun çevresinde böyle insanlar var ve kalp kırmaya değmez, mevzu edip kafaya takmaya hiç değmez :KK66: Ben olsam "tamam teyzoş (teyzeme öyle derim) üniversiteye bir gireyim bak gör ben sana ne damat adayları bulucam" derim geçerim ayol ne var bunda bu kadar takacak :rapci:
Size birini bulsa da gorusme zorunlulugunuz yok. Takmaniza hic gerek de yok bence
hepinize tesekkurler

Görüşmek zorunda mısın? Ayrıca yaşın kaçtı?

Profildeki yaş doğru mu? 19 yaşındaki genç kıza mı evde kaldın diyor? Daha da vahimi okuma mı diyor? Hayatta sana söylenen her şeyi dikkate almak zorunda değilsin, kendi aklın var. Bazı şeylerin ne büyük saçmalık olduğunu anlayacak kapasiten olduğunu da düşünüyorum. Bunları dert etmene hiç gerek yok.

Back
X