teyzem:((

kalbimi çok kırdı çoook en son da kocasıyla birbirlerine bakıp gülüşmlere tepemi attırdı.Sevgilimden ayrılmıştım ben yeni birine şans vermek istedim bizim aileye böyle erkeklerle jkonuşmak yakışmaz kocan değil bişeyin değil Ç:(((((neler demedi neler ya .Sigara içen sigarasını saklasın ya ayıp falan dedi çocuğu sigara içiyor ona rağmen yanında sigara içme diyor çocuğunun raporlarını çıkarıyopr okuyorum kistin büyüklüğünü anlamaya çalışıyoruz .Bunu doktor bilir dedim anlamadım elbet doktor bilir diyor sen mi bileceksin :((Bi duş aldım 2 gün sonra bir daha aldım diye neden alıyorsun adet döneminmi diyor :(((Sen ne biçim gençsin bilmem ne iyice canımı sıktı

kızlar Allah aşkına şu son yazdığım konu hakkında bana akıl verecek olan yok mu ?Ben çok abartıyorum yoksa gerçekten kırılmakta haklı mıyım?

Sen zaten kendinde söylüyorsun Ruh sağlığım iyi değil diye.... Bu duruma ve alınganlığınada yansımış. Bence büyütülecek birşey değil bunlar. Ruh sağlığı kötü olanlara en yakınları bile katlanamazken böyle 2. 3. derece akrabalarının katlanamaması karşılıklı zorluk yaşamanız çok normal. Bence bir dahaki sefere bir otele vs git. Yani kendine uğraşacak , zevk alabileceğin hobiler edin... Tedavinide aksatma... Ben seni haksız gördüm bunu konuda kusura bakma :(

Son düzenleme:
1. Fazla alıngansın 2. Teyzende kalmayı bırak artık...

Biliyormusun, yeğenim de olsa kimseye (hele çocuklu evde) sigara içirmem. Çocuğumun bırak kisti olsun, burnu aksa küçümsetmem. Uyuyan ev halkımı rahatsız ettirmem. Çocuğumun ders düzenini bozdurtmam. Zaten misafirim olan kişinin üstüne rızam olmadan misafir getirmesini istemem.

hastalığın küçüğü,büyüğü,azı,çoğu olmaz.beyindeki tümörde hafife alınacak bir rahatsızlık değil.sevgicankurt arkadaşımıza katılıyorum bende çocuklu evde sigara içilmesine izin vermem.başlarda seninle ilgilenmiş,doktora götürmüş ama çocuğunun hastalığını öğredikten sonra hemen hemen her anneye herkesin tavrı,hareketleri batmaya başlar.teyzeni anne olunca anlıyacaksın ve yaptıkların için üzüleceksin.biraz abartıyor ve kendini boşuna üzüyorsun.misafirlik 3 günden sonra biter 3günden fazla zamandır kalıyorsan evin sahip olduğu kurallarına uymak zorundasın.alınma,gücenme,bozulma,üzülme ya evine dön yada kurallara uyum sağla.kuralların ne denli önemli olduğunuda yine evlenince özelliklede çocuğun olunca anlarsın.yani sıkıntı yapacak,üzülecek bir durum yok,teyzene kızma..Allah acil şifalar versin.

Back
X