teyzem

Oy oy oy teyzeye bak sen :) Senin arkadaşlarını kapmış bir de seni ekmiş :)

Komik gelebilir ama kendi gibi gezen birine , bir beye aşık olsa senden kopar.

bence de ama teyzesi genç birini ister
Ben onu nasil asik edeyim? Kendi bulacak birini,valla daha anlatamadigim seyler var.artik evden,odamdan cikamiyorum korkumdan.neredeyse tuvalete bile benle beraber gidecek,gercekten abartmiyorum.basima iyi birsey gelse,basarili olsam oturup agliyor,annem teyzene soyleme diyor artik.mumkun olsa gercekten benim bedenime girip yasayacak.bilemiyorum valla.kafayi yiycem.

Ayy teyzeniz cok hos.Boyle akrabam olmadigi icin belki de cok hosuma gitti.Bizimkiler fitne fesat.Her neyse sizin icin zor olmali.Ne kadar kirilsa da gorusun bi boyle davranmasi hic normal degil.Ya gencliginde yapamadiklarinin acisini cikariyor ya da yasini kabullenmek istemiyor.Surekli neseli surekli eglenceli gozukmeye calismasi icindeki firtinalari gizliyor belki de.Boyle mutlu hissediyor olmali.Ama boyle devam etmesi ilerde onu daha cok uzecek.Bir gorusun kendi yasitlariyla aktiviteler yasamasini saglayin.

Canim birlikte _sensiz gitmez_ onun yaş grubunun üye olduğu derneklere takılın. Hatta sen deki aaa şu beyde hosmus vb çünkü teyzen senin begenilerine göre yaşıyor.bu şekilde kurtuluşun olur. Allah da bi fesatca fikirden dolayı beni affetsin. Çünkü Annen ve baban beraber o yalnız. Kendi gibi biri ile Mutlu olur bence

çalışıyo musun ? işe başlasan seninle beraber oraya da gelemez heralde,

teyzenin eğitim durumu ne yani dil okuluna sneinle gelmek isteidğine göre bazı amaçları var

arkadaşların onu istemediklerini belli etse belki daha gelmek istemez

Teyzene mutlaka bir uğraş bulmanız lazım.
Kurs iyi fikirmiş.Beraber gidelim derse tamam deyip sonradan derslerini bahane edebilirsin.
Önemli olan,ilk adımı attırabilmek.Zaten gidince hoşuna gidecek,kursun yıldızı olmak isteyecektir:)
İngilizce,Türk Sanat Müziği,Dans,Resim kursu olabilir.Veya pilates,yoga gibi uğraşlar olabilir.

Seni anlıyorum,zor bir durum.Teyzense ne genç,ne yaşlı.
Yani evde oturup pinekleyecek yaşta değil.Üstelik içinde kalan yaşanmamışlıklar var.
Ama bunun yolu seninle takılması değil.Kendi yaşıtlarıyla zaman geçirmesi,yeni uğraşlar bulması lazım.

Benim okulda sin donemim canim.subatta okulum bitiyor,iki ay dil kursuna gidip alese giricem,seneye yuksek lisans dusunuyorum.teyzem emekli canim ozel sektorden.eski esinden nafaka aliyor,annemde yardim ediyor.iste bi amaci yok ama ben ne yapsam yapmaya calisiyor.o da cok bilmiyor ne yapacagini aslinda,seviyorum onu,uzuluyorum da ama iste bakalimarkadaslarin dedigi gibi kurslara gidip sonradan gitmemeye baslasam iyi olur heralde.yasi biraz yakin olsa cok anlasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…