teyzemi arıyorum

beatiful_111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
86
0
96
Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Size anlatayım.

Annem küçük yasta annesini yani anneannemi kaybetmiş.anneannem öldüğünde annem 8 yasindaymis ve on kardeslermis.(6kiz 4 erkek)dedem çocuklarıyla ilgilenmemiş.anneannem öldüğünde yeni doğmuş bir bebekleri varmis ve dedem onu yurda vermiş.bir gün teyzenin olduğu haberi gelmiş (dedem annemlere bunu söylemiş)ama ne bir cenaze ne devresmi bir evrak.dedeme bunu soramiyorum çünkü kendisi kanser.ama annem kardeşini bulmak istiyor.sizce ne yapmalim?dedem kayip olan teyzemi 1985 tarihinde birakmis yurda.biz yurda gidip kayıtlara ulaşmak istiyoruz ama dilekçe mi yazmaliyiz?

Müge anlıda ararsınız seneye dalga geçmiyorum gerçekten buluyor müge anlı dilekçe falan bişey çıkması zor dedende bilgii verir müge anlıda bulunur inşşallah

Müge Anlı'ya çıkın onlar bulur kesin.

Dedemle bu konuyu konusamiyoruz anneannem in fotografini bile göremiyor.zamanında anneannemi çok üzmüş.şimdide kendisi kanser.annemde çok ustelemiyor o yüzden ama dayim dedemin bir isler çevirdiğini düşünüyor. Biz gecen sene kastamonu (memleketimiz)ya gittiğimizde anneme çok benzeyen birini gördük annem o günden beri hep bu olayi düşünüyor.kastamonu ya gidixcez yakinda.yurtta acaba kayıtlara bakarlar mi ki yani biz yurda gittiğimizde resmi bir evrak gerekir mi kayıtlara bakmak için?

sorun dedenize, kanser olması neden engel olsun ki? Öz kardeşi hakkında gerçekleri bilmeye herkesin hakkı var. Araştıracağız falan demeyin ama o olayın aslı neydi ne oldu diye sorabilirsiniz bence.

teyzeniz benle yaşıt yani 29 yaşında bendece Müge Anlıya gidebilirsiniz dedenizle konuşun belki vicdan azabı çekiyordur anlatmak isteyip cesaret bulamıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…