- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Bana çok tehlikeli geldi. Evlerden ırak. Yengelere kadar anlatan kadın sosyal medyada bile paylaşır ar etmez! Kesinlikle söylemelisin ikisine de. Yoksa olacaklardan sen sorumlu duruma düşersin mesuliyet sana kalirArkadaslar bugun ogrendim teyzem uzun zamandır eşiyle Bosanmak istiyor falat aileek karsı cıkılıyordu eşini sevmedigi icin ıkı kızı var ve kimse bosanmasını istemedi onyuzden anneme ve dayılarıma küsüp türlü hakaretler etti
annem le araları hep iyiydi ama basından beri bizi ve evimizi kıskanır kendi esinin yapmadıklarıyla kıyaslardı bugun yengelerimden duydum babama iftira atıyormus beni begeniyor aslımda beni istiyor felan diyormuş şoka girdim bu nasıl olabilir ben bu zamana kadar hic boyle bisey hissetmedim babamdan yana
teyzem anneme diş bilemiş duruumda ve olayı nerelere getirmis ve teyzemin eşini aldattıgınıda ogrendik uzun zamandır hayatında baska biri varmıs biz anneme soylememe taraftarıyız babamada bildigimizi soylemedk babam biliyormu onuda bilmiyorum ama kanıma dokunuyor sizce bu duurumda ne yapılmalı o kadını kesmek istiyorum
Vallahi bugüne kadar bir yılanın aldattığını yada iftira attığını hiç görmedim. Bu başka bir mahluk evlerden ırak...Yılan yanında süs köpeği kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?