Teyzemin annemi kıskanması ve babama iftira atması

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Arkadaslar bugun ogrendim teyzem uzun zamandır eşiyle Bosanmak istiyor falat aileek karsı cıkılıyordu eşini sevmedigi icin ıkı kızı var ve kimse bosanmasını istemedi onyuzden anneme ve dayılarıma küsüp türlü hakaretler etti
annem le araları hep iyiydi ama basından beri bizi ve evimizi kıskanır kendi esinin yapmadıklarıyla kıyaslardı bugun yengelerimden duydum babama iftira atıyormus beni begeniyor aslımda beni istiyor felan diyormuş şoka girdim bu nasıl olabilir ben bu zamana kadar hic boyle bisey hissetmedim babamdan yana
teyzem anneme diş bilemiş duruumda ve olayı nerelere getirmis ve teyzemin eşini aldattıgınıda ogrendik uzun zamandır hayatında baska biri varmıs biz anneme soylememe taraftarıyız babamada bildigimizi soylemedk babam biliyormu onuda bilmiyorum ama kanıma dokunuyor sizce bu duurumda ne yapılmalı o kadını kesmek istiyorum

Annenize söylemeniz sanırım doğru olacaktır. Allah korusun hiç olmayacak bir yerde farklı birinden duyarsa daha zor olur. Annenizin bu konudaki tavrı ve fikri önemli. Allah herkesi kalbi kötülerden, iftiracılardan korusun.

Bana çok tehlikeli geldi. Evlerden ırak. Yengelere kadar anlatan kadın sosyal medyada bile paylaşır ar etmez! Kesinlikle söylemelisin ikisine de. Yoksa olacaklardan sen sorumlu duruma düşersin mesuliyet sana kalir

Valla şu zamanda herkesten her şeyi bekliyorum.
Teyzenizin eşini aldatması da iftira olabilir. Gözünüzle görmediğiniz şeylere inanmayın.

Annenize anlatin onda babana söylesin.
Baskasindan duyarlarsa daha kötü olur. En azindan önlemlerini almis olurlar simdi söylerseniz.
Kendi yuvasi yikiliyor diye baskasinin yuvasina göz koyan birine teyze demem ben

Ya zaten eşini aldatıyormuş, ha anneniz duymuş ha babanız duymuş adı üstünde edepsiz. Hani bu tip insan kişiliklerinin herhangi birşeyini duymak, görmek dokunmaz diye düşünüyorum yani karakteri ortada.
Gidin söyleyin böyle böyle bir durum varmış, almayın şu kadını içeri her yerden silin vs deyin ailenize.

Annene babana anlat. Onlemlerini alsinlar.

Anlat ki yılan tislamasiyla kalsın, yoksa ailecek sizi sokar.

Maşallah teyzeye de siz herşeyi sıralamışsınız evimizi kıskanıyordu yok babamda gözü varmış tutup millete kardeşimin eşini seviyorum diye yayacak hali yok nasıl hemen inanıyorsunuz ki yok eşini aldatmış falan bunlar nereden duyuluyor alenen mi yapıyor? herkes biliyorsa kocası nasıl duymuyor..Bir kadının eşine sevgisi bitebilir ayrılmak isteyebilir kendi kararı anneniz falan ne karışıyor ki? bu kadar karışmaya kimsenib hakkı yok teyzeniz hakkında kim laf getirse inanıyorsunuz

Teyzen babana göz dikmiş belli. Sakin kapiniza yaklastirma annene söyle böyle diyor diye.

Ne yazık ki böyle insanlar var. Benim teyzemde evli ve mutsuz olduğu için anneme aynı acıyı yaşattı. Ben bizimkileri bildim bileli hep örnek aşık çiflerdi. Teyzemde eşi yemek yemesin diye saklayan haftalarca küs yaşayan bir çift. Şuana kadar çevresindeki herkesin kendini beğendiğini. Sürekli ona baktıklarını. Eşlerini değil teyzemi sevdiklerini falan söylerdi herkese. Hatta üst komşusunada aynısını yaptığından saç başa kavgaya bile girdiler. Babam tamir işinde çok iyidir. Annemlerle biz köye gittiğimizde. Eşi ve erkek çocukları evde olduğu halde babamı eve çağırmış tamir için. Daha sonrada babamın ona sarkıntılık yaptığını ama eşi ve çocukları babamı öldürmesin diye ses çıkarmadan evden kovduğunu ilk iş olarak köye gelip anneme anlattı. Yaşadığımız rezaleti ne kadar anlatsam az kalır. Çok şükür biz o günleri atlattık. Annem ve babamda sevgileri sayesinde ayakta kaldılar. Çok zordu. İnşallah en kısa zamanda atlatır o insanı hayatınızdan def edersiniz.

En iyisi ilk babama bir sor anlat sonra annene anlat çünkü günümüz şartların da herkes herşeyi yapabilir güvenemiyorum

Böyle bir söylentiyi annenden ve babandan saklayamazsin baskalarindan duyarlarsa veya teyzenin kocasi felan sizinkilerden önce duyarsa ne yapacaksiniz olaylar cok büyür .Simdiden soyleyinde anneniz asli var mi yok mi bi arastirsin gereken tedbiri alsin.Allah muhafaza tehlikeli konular bunlar.

Annenize babanıza anlatın bence. Nolur nolmaz yani kadın boşboğaz bir tipse yayılıp iyice skandala sebep olabilir. Ona göre yüzleşsinler halletsinler mevzuyu. Yengeleriniz güvenilir kaynaklar mı, emin misiniz doğru olduğundan? Teyzeyi baya gömmüşsünüz çünkü.

Siz ailecek kadıncağızın hayatıyla oynamışsınız o da onu demiş çok mu? Boşanmak istiyormuş Boşansın yoluna baksın neden taş konulmuş. Mecburen bozulan psikolojisine bir çıkış yolu aramış. Yaptığı çok yanlış iftiralar atmak öyle konuşmak ama belli ki psikolojisi de bitik kadının. Yardımcı olun boşansın yazıktır tabii durumu nedir bilmiyorum. Boşanacagım dediğinde başkasının sözüne bakmayıp gidip davasını açması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…