Herşeyde vardır bir hayır.Ve nice insanlar var ki çok uzun yıllar sonra evlat sahibi olabiliyor.Başlık da belirttiğim üzere teyzemin derdi üzerine açtım konuyu.İnsanın değer verdiği insanların üzüldüğünü görünce sizin de üzülmemeniz elde değil maalesef.
Teyzemler dokuz yıllık evliler maalesef ki evlat sahibi olamıyorlar eniştem de azosperm teşhisi konulduğu için.Zaten bu iş de teyzesi eniştesi yok onların derdi bizim derdimiz oluyor.Uzun zamandır bitkisel bir kür kullanıyorlardı ismini vermeyim şimdi reklam olursa diye sorun olur belki bir bitkisel kürlerle ilgilenen ünlü bir kişiden alıyorlardır.Kürün bitimine son iki kür kalmıştı teyzem biraz umut ve heyecan yaptı kan verdiler.Sonucu bugün aldılar maalesef ki sonuç ilk azosperm teşhisi konulduğundaki sonuç ile aynı bir yol katedilememiş.
Birçok dua okundu,bitkisel tarzı ilaçlar içtiler.Elbette Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince ama yine de üzülmemek elde değil.Bugün buraya bu konuyu da açtım çünkü bu sitede teyzemler gibi birçok bu sebepten muzdarip olan insanlar var.Hem derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim hem de tavsiye edebileceğiniz dua,bitkisel tarzında bir şey olsun bir umut kapısı vardır diye düşündüm.
Ayrıca evlat sahibi olamayan insanlar varsa burada da teyzemle birlikte hepinize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
azosperm hıc sperm hucresının olmayısıdırAzosperm sanırim spermin az olmasıydı değil mi yanlış bilmiyorsam eğer benim kuzenimin eşi de öyleydi onlar tüp bebek yaptılar 2 kez allahın hikmeti ikincide tuttu. Bu tarz şeylerde bitkisel kür ne kadar etki eder muamma. Dojtorlar ilaç tedavisi uygulamıyorlar mı?
Tüp bebek için bile olmuyor diyorlar doktorlar malesef Rabbim size de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.enişten ameliyat olmadımı tüp bebekten başka çaresi yok diye biliyorum
bizimde nerdeyse 2 oldu istiyoruz, Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Aynen öyle şu an için pek yapacak birşey yok malesef.Kıbrıs'ı teyzem de biliyor ama o da tasvip etmiyor bu durumu.Meryem suresini baya bir okudu bu ara annem teyzem için tekrar başladı hatta. Kumeyl suresini okumamamıştık ama onu da okuruz teşekkür ederim. Keçi boynuzunu da pekmezini de yediler.Sperm veya yumurta yoksa yapacak bi şey olmuyor gidip kıbrıstan satın alanlar var ki bence çok yanlış tasvip etmiyorum..
bi aile dostumuz aynı durumda artık kabullendiler..
acaba tese ameliyatıyla denediler mi almayı tabi ki nasip her sey meryem suresi kumeyl suresi okuyun dua edin keçi boynuzu pekmezini duymuştum bi de..
Ne güzel Rabbim size nasip etmiş sağlıkla büyütün evladınızı inşallah.Allahtan ümit kesilmez tab ki. Tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.Canım istanbudaysanız nur dokuzeylül ü öneririm bir çok umutsuz vakkayı bebek sahibi yaptığını biliyorum onun harici dr bülent urman , dr. Tansu küçük, dr cem demirel, dr aret kamar tüp bebek konusunda en iyiler arasındalar mutlaka bu uzmanlara gitmelerini öneririm.. Bizde eşimle tüp bebek kararı almıştık tam tedaviye başlayacakken hamile kaldım .. Rabbimin mucizesi diyorum .. İnşallah teyzenizde en kısa sürede anne olur.. İstanbulda ise bu dr lar kesinlikle tavsiyemdir.. Özellikle nur hanım ve aret kamar .. Herseye rağmen olmazsa evlatlık almayı düşünmezler mi hiç olmazsa kimsesiz bir meleği kurtarmış olurlar
Tabi ki öyle buna bizden gönülden sığınıyoruz gerçekten. Çok teşekkür ederim desteğiniz için Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Canim en buyuk ilac DUA. Biliyorum cok deniliyo ama gercekten oyle. Verende allah alanda. Doktorlarin bile imkansiz, siz anne baba olamazsiniz dedikleri kisilerin elllerinde bebekler gordum. Yeterki rabbim hayirli gorsun ve versin. Insallah allahin izniyle teyzende ve diger isteyen kardeslerimde annelik duygusunu tadar. Teyzen biraz cocuk fikrinden uzaklassin, kafasini dagitsin. Nekadar cok isterse okadar cok uzun surer.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Allahim teyzenize ve tum evlat hasreti ceken ciftlere hayirlisiyla saglik sihatli dine ve vatana hayirli bi evlat nasip eder insallah..
Bu konuda eniştem küçük bir operasyon geçirdi ama bir sonuç alınamadı malesef.Azospermi de microtese denilen bir yöntemi uyguluyorlar
Bu tedavi dışarı hiç spermi çıkmayanlara uygulanıyor
Bu belirlemeler kan testi ile vs olmaz sperm için meni örneği şart orda yoksa da ameliyat ile testisi açıp içinde sperm arıyor
Çoğu üçüz bebekler böyle idi risk almamak için 3 yumurta koyuyorlar
Bu tedavi ile de olmadı ise biraz ara verip kafayı boşaltıp tekrar deneyebilirler
Keçiboynuzunu öneriyorlar bizim doktor da ne iyi gelir diye sorunca keçiboynuzu demişti
Bir de çocukları olmasa da anne baba olabilirler o kadar çok kimsesiz mimik var ki
Amin inşallah güzel dualarınız için teşekkür ederim. Kesinlikle öyle haklısın Allah büyük bakalım var elbette bir zamanı inşallah.Tavsiye veremesemde dua ettim inşallahhayirli saglikli bir cçocuğu olur teyzenin ve tüm isteyenlerin diye.dua ederken önce baskalarinin olsun sonra benim de olsun gibi dua etmemiz gerekliymjs.o zaman daha çok kabul olurmuş.herşeyin belli bir vakti ve zamani var olmuyorsa da hayirlisi bu diye inanmak lazim. Allahin takdiri herşey umudunuzu kaybetmeyin.
Eniştem için de durum kuzeniniz de olduğu gibi.Rabbim yeni yuvasında mutlululk ve hayırlı evlatlar nasip etsin kuzeninize inşallah.Erkek kuzenim ayni sorunu yasadi operasyon geçirdi hic canli sperme rastlanmadi.tup bebek bile olamadi.sonucta eşi birakti onu bosandilar.cok üzüldük. Duadan baska caremiz yoktu..simdi yeniden evleniyor kiz herseyi biliyor kabul etti.kizin ve ailesinin ilk sözü Allahtan umut kesilme Rabbimiz verirse verir mucize olur dediler.mucize olur insallah rabbim ol der oluverir inşallah kuzenimde teyzenin de butun isteyenlerin. ..
Evet sperm hücresinin az ya da hiç olmama durumu. Eniştem de hiçbir şekilde hücre bulunmadığı için tüp bebek dahi yapma durumları yok malesef ki.Azosperm sanırim spermin az olmasıydı değil mi yanlış bilmiyorsam eğer benim kuzenimin eşi de öyleydi onlar tüp bebek yaptılar 2 kez allahın hikmeti ikincide tuttu. Bu tarz şeylerde bitkisel kür ne kadar etki eder muamma. Dojtorlar ilaç tedavisi uygulamıyorlar mı?
aminnn canım hayırlısıyla rabbim herkesi sevindirsin.Başlık da belirttiğim üzere teyzemin derdi üzerine açtım konuyu.İnsanın değer verdiği insanların üzüldüğünü görünce sizin de üzülmemeniz elde değil maalesef.
Teyzemler dokuz yıllık evliler maalesef ki evlat sahibi olamıyorlar eniştem de azosperm teşhisi konulduğu için.Zaten bu iş de teyzesi eniştesi yok onların derdi bizim derdimiz oluyor.Uzun zamandır bitkisel bir kür kullanıyorlardı ismini vermeyim şimdi reklam olursa diye sorun olur belki bir bitkisel kürlerle ilgilenen ünlü bir kişiden alıyorlardır.Kürün bitimine son iki kür kalmıştı teyzem biraz umut ve heyecan yaptı kan verdiler.Sonucu bugün aldılar maalesef ki sonuç ilk azosperm teşhisi konulduğundaki sonuç ile aynı bir yol katedilememiş.
Birçok dua okundu,bitkisel tarzı ilaçlar içtiler.Elbette Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince ama yine de üzülmemek elde değil.Bugün buraya bu konuyu da açtım çünkü bu sitede teyzemler gibi birçok bu sebepten muzdarip olan insanlar var.Hem derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim hem de tavsiye edebileceğiniz dua,bitkisel tarzında bir şey olsun bir umut kapısı vardır diye düşündüm.
Ayrıca evlat sahibi olamayan insanlar varsa burada da teyzemle birlikte hepinize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin inşallahh.aminnn canım hayırlısıyla rabbim herkesi sevindirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?