Kesinlikle öyle Allahtan ümit kesilmez. Komşunuza sevindim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Allahdan ümit kesilmez , herseyde bir hayir vardir cok sevdigim komsum , onlardada var ayni sorun 8 kere tüp bebek denediler olmadi sorun beyindeydi , ümitlerini kesmislerdi, evlerin tadilat vardi uzun sürdü olmuyor düsüncesi vucudu cok etkiliyor, insaatla ugrasirken bugün onlarin adini cok sevindim 7 haftalik hamile bebegimiz geliyor rabbim tamamina erdirsin teyzenize de nasip etsin canim
allah yardımcıısı olsun.Azosperm teşhisini koydu doktorlar.Tüp bebek önerisini sundular normal şartlarda evlat sahibi olmasını imkansız görüyorlar.Tüp bebek de maalesef hiç bir şekilde sperm bulunmadığı için uygulamaya koyamadı doktorlar.Şahsen teyzemler tüp bebek yaptırmaya razıydılar ama onun için de ufak bile olsa sperm hücresi olması gerekiyormuş.
Azospern tedavi ediliyor artık.Ciddi bir tıkanıklık yoksa.Mutlaka bu tedavi yöntemini araştırsınlarBaşlık da belirttiğim üzere teyzemin derdi üzerine açtım konuyu.İnsanın değer verdiği insanların üzüldüğünü görünce sizin de üzülmemeniz elde değil maalesef.
Teyzemler dokuz yıllık evliler maalesef ki evlat sahibi olamıyorlar eniştem de azosperm teşhisi konulduğu için.Zaten bu iş de teyzesi eniştesi yok onların derdi bizim derdimiz oluyor.Uzun zamandır bitkisel bir kür kullanıyorlardı ismini vermeyim şimdi reklam olursa diye sorun olur belki bir bitkisel kürlerle ilgilenen ünlü bir kişiden alıyorlardır.Kürün bitimine son iki kür kalmıştı teyzem biraz umut ve heyecan yaptı kan verdiler.Sonucu bugün aldılar maalesef ki sonuç ilk azosperm teşhisi konulduğundaki sonuç ile aynı bir yol katedilememiş.
Birçok dua okundu,bitkisel tarzı ilaçlar içtiler.Elbette Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince ama yine de üzülmemek elde değil.Bugün buraya bu konuyu da açtım çünkü bu sitede teyzemler gibi birçok bu sebepten muzdarip olan insanlar var.Hem derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim hem de tavsiye edebileceğiniz dua,bitkisel tarzında bir şey olsun bir umut kapısı vardır diye düşündüm.
Ayrıca evlat sahibi olamayan insanlar varsa burada da teyzemle birlikte hepinize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Tese ameliyatı oldu mu?Başlık da belirttiğim üzere teyzemin derdi üzerine açtım konuyu.İnsanın değer verdiği insanların üzüldüğünü görünce sizin de üzülmemeniz elde değil maalesef.
Teyzemler dokuz yıllık evliler maalesef ki evlat sahibi olamıyorlar eniştem de azosperm teşhisi konulduğu için.Zaten bu iş de teyzesi eniştesi yok onların derdi bizim derdimiz oluyor.Uzun zamandır bitkisel bir kür kullanıyorlardı ismini vermeyim şimdi reklam olursa diye sorun olur belki bir bitkisel kürlerle ilgilenen ünlü bir kişiden alıyorlardır.Kürün bitimine son iki kür kalmıştı teyzem biraz umut ve heyecan yaptı kan verdiler.Sonucu bugün aldılar maalesef ki sonuç ilk azosperm teşhisi konulduğundaki sonuç ile aynı bir yol katedilememiş.
Birçok dua okundu,bitkisel tarzı ilaçlar içtiler.Elbette Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince ama yine de üzülmemek elde değil.Bugün buraya bu konuyu da açtım çünkü bu sitede teyzemler gibi birçok bu sebepten muzdarip olan insanlar var.Hem derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim hem de tavsiye edebileceğiniz dua,bitkisel tarzında bir şey olsun bir umut kapısı vardır diye düşündüm.
Ayrıca evlat sahibi olamayan insanlar varsa burada da teyzemle birlikte hepinize Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Başlık da belirttiğim üzere teyzemin derdi üzerine açtım konuyu.İnsanın değer verdiği insanların üzüldüğünü görünce sizin de üzülmemeniz elde değil maalesef.
Teşekkür ederim canım. Söylerim teyzeme tabi ki anası da.allah yardımcıısı olsun.
ama ananas hucrelerı cok canlanrıdrıyor enısten günde bır tane ananas yesın.
bızede doktorumuz demıstı gercı bzıım sperm fılan varda yınede demsıtı
Teyzemler birçok yolu denediler ama bu konu üzerinde burada çok duran arkadaş olmuş ben yine de kesinlikle teyzeme ileteceğim durumu.Teşekkür ederim.Azospern tedavi ediliyor artık.Ciddi bir tıkanıklık yoksa.Mutlaka bu tedavi yöntemini araştırsınlar
Küçük bir operasyon geçirdi ama tese ameliyatı mı bilmiyorum. Ne için tese ameliyatı ?Tese ameliyatı oldu mu?
Maşallah ne güzel Allah size bağışlasın tatlı kızınızı Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Sizin geçtiğiniz yolları da az çok tahmin edebiliyorum teyzemden dolayı ama ne güzel Rabbim sizi sevindirmiş inşallah teyzem de sevinir bu konuda.Canım çok üzüldüm bizde de benzer bir sorun vardı 10 yıl tedavi gördüm 3 aşılama 2 tüp bebek denedik olmadı. Tedavi haricinde de birçok bitkisel kürer kullandık, sonrasında kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi minik tatlı kızım 21 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın.
Küçük bir operasyon geçirdi ama tese ameliyatı mı bilmiyorum. Ne için tese ameliyatı ?
Amin inşallah teşekkür ederim güzel temennilerin için.allah yardımcısı olsun teyzenizin ve eniştenizin rabbim bir an önce kucaklarını doldurmayı nasip etsin inşalah
Dediğiniz olabilir belki de ben de tam anlamıyla derinlemesine bu kadar konuya hakim değilim zaten ama bu durumu teyzeme ileteceğim.Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Microtese denilen bir operasyon tüp bebek yapılırken kadının yumurtalarının toplandığı anda; erkeğin de testisleri kesilip içerisinde sperm aranıyor; sonra yumurtalar ile dışarıda döllenip tüp bebek yapılıyor.
Yani bu operasyon tüp bebeğin içinde; önce kadının yumurtaları olgunlaştırılacak ve toplama esnasından erkek de ameliyat olacak
Sizin operasyon dediğiniz varikosel ameliyatı olabilir. O doğal yol ile artırmayı amaçlar ama bu tedavi sonuç vermese de Microtese denenebiliyor.
Çok kişi var bu durumda çocuk sahibi olan umutsuzluk daha kötü yapıyor; unutsunlar hayatlarını yaşamaya başlasınlar
Konuda uzman bir hastaneye gitsinler; özellikle embriyo laboratuvarı iyi olsun.
Koalina 'nın eşi de böyle bir merkezde çalışıyordu. O daha iyi bilir merkezlerin değerlendirilme ölçütlerini
Şu an için düşünmüyorlar açıkçası.Teyzemin bu konuda birtakım kendisine göre korusu ve endişeleri var ama yine de zamanla düşüncesi değişir mi bilmiyorum.Evlat edinmeyi düşünmezler mi?
İnşallah cnmMaşallah ne güzel Allah size bağışlasın tatlı kızınızı Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Sizin geçtiğiniz yolları da az çok tahmin edebiliyorum teyzemden dolayı ama ne güzel Rabbim sizi sevindirmiş inşallah teyzem de sevinir bu konuda.
Teyzemler de bu ara doktor arıyorlar aslında baktığım kadarıyla Ankara'da bir doktor olarak gözüküyor.Ankara Üniversitesi hastanesinde mi acaba biraz bilgi verebilir misiniz bana ?Merhabalar arkadaşım;
İnşallah hayırlısı ile evlat sahibi olurlar.Kaan AYDOS diye bir iyi hekim var.Enişteniz bir ona da görünüverse?Gerçekten çok iyi bir hekim.(Benim eşiminde spermlerinde sıkıntı vardı.4,5 yıl tedavi oldu)
http://www.kaanaydos.com.tr/ Özelde canım.Link attım bilgi alabilirsiniz telefon ile.İnşallah hayırlısı ile olur.Teyzemler de bu ara doktor arıyorlar aslında baktığım kadarıyla Ankara'da bir doktor olarak gözüküyor.Ankara Üniversitesi hastanesinde mi acaba biraz bilgi verebilir misiniz bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?