Teyzemin derdi :(

Kesinlikle öyle Allahtan ümit kesilmez. Komşunuza sevindim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

allah yardımcıısı olsun.

ama ananas hucrelerı cok canlanrıdrıyor enısten günde bır tane ananas yesın.

bızede doktorumuz demıstı gercı bzıım sperm fılan varda yınede demsıtı

Azospern tedavi ediliyor artık.Ciddi bir tıkanıklık yoksa.Mutlaka bu tedavi yöntemini araştırsınlar

Tese ameliyatı oldu mu?

Canım çok üzüldüm bizde de benzer bir sorun vardı 10 yıl tedavi gördüm 3 aşılama 2 tüp bebek denedik olmadı. Tedavi haricinde de birçok bitkisel kürer kullandık, sonrasında kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi minik tatlı kızım 21 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın.

allah yardımcıısı olsun.

ama ananas hucrelerı cok canlanrıdrıyor enısten günde bır tane ananas yesın.

bızede doktorumuz demıstı gercı bzıım sperm fılan varda yınede demsıtı
Teşekkür ederim canım. Söylerim teyzeme tabi ki anası da.

Azospern tedavi ediliyor artık.Ciddi bir tıkanıklık yoksa.Mutlaka bu tedavi yöntemini araştırsınlar
Teyzemler birçok yolu denediler ama bu konu üzerinde burada çok duran arkadaş olmuş ben yine de kesinlikle teyzeme ileteceğim durumu.Teşekkür ederim.

Maşallah ne güzel Allah size bağışlasın tatlı kızınızı Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Sizin geçtiğiniz yolları da az çok tahmin edebiliyorum teyzemden dolayı ama ne güzel Rabbim sizi sevindirmiş inşallah teyzem de sevinir bu konuda.

allah yardımcısı olsun teyzenizin ve eniştenizin rabbim bir an önce kucaklarını doldurmayı nasip etsin inşalah

Küçük bir operasyon geçirdi ama tese ameliyatı mı bilmiyorum. Ne için tese ameliyatı ?

Microtese denilen bir operasyon tüp bebek yapılırken kadının yumurtalarının toplandığı anda; erkeğin de testisleri kesilip içerisinde sperm aranıyor; sonra yumurtalar ile dışarıda döllenip tüp bebek yapılıyor.

Yani bu operasyon tüp bebeğin içinde; önce kadının yumurtaları olgunlaştırılacak ve toplama esnasından erkek de ameliyat olacak

Sizin operasyon dediğiniz varikosel ameliyatı olabilir. O doğal yol ile artırmayı amaçlar ama bu tedavi sonuç vermese de Microtese denenebiliyor.

Çok kişi var bu durumda çocuk sahibi olan umutsuzluk daha kötü yapıyor; unutsunlar hayatlarını yaşamaya başlasınlar

Konuda uzman bir hastaneye gitsinler; özellikle embriyo laboratuvarı iyi olsun.

Koalina 'nın eşi de böyle bir merkezde çalışıyordu. O daha iyi bilir merkezlerin değerlendirilme ölçütlerini

Dediğiniz olabilir belki de ben de tam anlamıyla derinlemesine bu kadar konuya hakim değilim zaten ama bu durumu teyzeme ileteceğim.Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Evlat edinmeyi düşünmezler mi?
Şu an için düşünmüyorlar açıkçası.Teyzemin bu konuda birtakım kendisine göre korusu ve endişeleri var ama yine de zamanla düşüncesi değişir mi bilmiyorum.

İnşallah cnm

Merhabalar arkadaşım;
İnşallah hayırlısı ile evlat sahibi olurlar.Kaan AYDOS diye bir iyi hekim var.Enişteniz bir ona da görünüverse?Gerçekten çok iyi bir hekim.(Benim eşiminde spermlerinde sıkıntı vardı.4,5 yıl tedavi oldu)

Teyzemler de bu ara doktor arıyorlar aslında baktığım kadarıyla Ankara'da bir doktor olarak gözüküyor.Ankara Üniversitesi hastanesinde mi acaba biraz bilgi verebilir misiniz bana ?

Arkadaşlar bu arada eniştem tese ameliyatı olmuş soranlar için söylüyorum.Doktorların birçoğu önce gittikleri doktorlar için diyorum yapacak bir şey olmadığını tıp anca daha da gelişirse bu konuya bir çözüm üretilirse evlat sahibi olabileceğini söylemişler.Ankara'da teyzemler için önerebileceğiniz doktr var mı bu arada bilgisi olan

Teyzemler de bu ara doktor arıyorlar aslında baktığım kadarıyla Ankara'da bir doktor olarak gözüküyor.Ankara Üniversitesi hastanesinde mi acaba biraz bilgi verebilir misiniz bana ?
http://www.kaanaydos.com.tr/ Özelde canım.Link attım bilgi alabilirsiniz telefon ile.İnşallah hayırlısı ile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…