Teyzemin kocasi

esra02

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
13
0
286
İstanbul
kizlar cok caresizim kimseye anlatamadigim bir derdim var .teyzemin kocasi aslinda bir sorunum yoktu taki bir ay oncesine kadar her zaman bir abi , baba gibiydi ama son zamanlarda benden hoslandigini hissediyorum .hissetmekten ote artik eminim.ne yapicagimi bilmiyorum.her hafta sonu biz teyzemde onlar bizde seklindeyiz.yuz yuze gelmek istemiyorum artik .o bana biseler ima ettikce ben salaga yatiyorum ama nereye kadar.varsa aranizda bole bise yasayan ne olur yardim edin...

işler çirkinleşmeden bu durumdan kurtulmaya bakın... ben bahaneler yaratmaya çalışırdım okuyorsanız dersleri bahane edebilirsiniz

Mesafe her zaman iyidir.. aynı ortamda şakayla karışık terslersin veya bahane bulur kendi odana gidersin..eğer düzelmezse annene anlat.. :ssz:

[COLOR="#006400"]işte insan bu yüzden katil oluyor:47::47::47: bunu annene anlatmanı tavsiye ederim Allah korusun bunun gibi piskopat tipler daha ileri gidebilme cürretinde bulunabiliyorlar.... tavrını sert tut. bu ne demektir ya? Allah belasını versin böyle insanların. insan kimseye gülmesin mi ya ,nedir bu aklı gözüne inmiş şeytanlardan çekilen çile...[/COLOR]

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun kardeş bence de annene anlat. o daha mantıklı ve akıllı çözüm getirir...ne yapacağını nasıl davranman gerektiğini bilir....

Yanlarında oturma soguk davran mesafeli ol. Seni cok cok iyi anliyorum öz amcası tarafından tacize ugrayıp kimseye anlatamayanlari gördüm onu gectim kuzenim psikolog babası tarafından ugrayanlar var. Dünya gittikce igrenclesiyor. Kız cocugu olanlar kimseye güvenmeyin gercekten dünya cirkinlesiyor gittikce..

en iyisi mesafeli ol. o birşeyler ima ediyorsa sende tavırlarınla bakışlarınla yada sözlerinle ima et

cok tesekkur ederim cevap verdiginiz ici mesela her firsatta sarilmaya calisiyo cok guzelsin falan yani cok garip davraniyo.ya seni cok kiskaniyorum diyo:( mesela gecen etek giydim kisa falan degil diyoki etek giydiginde cok guzel oluyosun giyme .annemlerin yaninda bise demiyo zaten o yuzden kimse bise anlamiyo ama ben kendimi sorguluyorum sabahtan beri benmi bise yapiyorum yemin ederim hep tersliyorum

nedense icimden bir ses bu konunun fake oldugunu soyluyor
zira gercekten boyle bir konu olsaydi ortada bizim ne soyleyecegimizi merak eder burda kalirdi diye dusunuyorum
:19:

peki somut olarak bir harekette bulundu mu ?yani yada söz vs ?sana öyle gelmiiş olamaz mı ?ama eğer eminsen git annene anlat oa teyzeni uyarsın ne demek ya .evine alıyorsun kardeşinin kocası diye kızına asılıyor .ne ş... siz ler var .

sana böyle şeyler sölediği bi gün konuyu daha da açarak ses kaydına al. neden böle şeyler sölüosun falan de. konuşturmaya çalış.

eğer ilgisi sadece sanaysa ses kaydıyla tehdit et uzak durur. teyzene demeye cesaret edemiosan.

yok sapık tipli biriyse mutlaka ama mutlaka ses kaydını ailene dinlet. olay ortaya dökülsün.

cok eminim yanilmayi o kadar cok isterimki yani anneme anlatsam daha cok buyur olay annem cok degisik bi kadin ben diyirumki belli bi zaman gozune gozukmesem belki unutur normalde teyzeme o kadar asikki o yuzden kaldiramiyorum.teyzemin yuzune bakamiyorum kendimi suclu hissediyorum.

bence şimdi söylemezsen olay daha kötüye gidicek .adam seni takmışsa kafasına herşey olabilir yani allah korusun .o yüzden söyle .

aynı şeyleri söylediğinde tersle
bu tip konuşmandan rahatsız oluyorum de
mümkünse her hafta sonuda görüşme
bahaneler uydurr

bana biri desekı sana bole seyler yapıcak yemın ederim ınanmazdım son bı kac aydır bole.normalde abimden babamdan oteydı benım ıcın o yuzden cok sarsıldım bu hafta sonuna kadar yok ben abartıyorum dedım ama yanılmadıgımı anladım..karısınıda cok sevıyo bılıyorum nıye bole bıse yapıyo anlamıyorum..

Back
X