Teyzenin laf sokması

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Sadece paylaşmak için yazıyorum. Çok sinirlendiğim için bir şeyler duymaya ihtiyacım var.Olay 1 saat önce falan gerçekleşti.

Kuzenimle alışveriş merkezinde yemek yedik yürüyen merdivenlersen iniyorduk. Biri bitince sola donup diğerine binip inmeye devam ediliyor. On tarafı boş sağ boş şekilde tasarlanmış alışveriş merkezi.
Teyze önümüzde dikildi kaldi yürüyen merdiven bitiyor bende az ileri gidebilir misiniz dedim kadında önümde yaşlılar var görmüyor musun dedi.onu dediği yerde ikinciyuruyen merdivenin başı diğer tarafa yani sağa ya da öne adım atsa bi sorun yok ama inatla övbür yürüyen merdiveni beklediği için bizde takılıp düşecektik.bunun üzerine kuzenimde düşebilirdik dedi.Gayet kibar şekilde söyledik ama kadın delirdi ciddi manada delirdi ne dedikse. Geçin önüne de gösterin ozaman nasıl iniliyor dedi bizde geçtik kadın başladı hadi inin inin bakalim öğretin bana diye söyleniyor ben şoka girdim.kadin alt kata inince de söylenmeye devam etti öğretin bana hadi ogretin dedi bende sinirlendim bu yasa kadar ogrenemedinse bak ogren dedim.ve kadın bu genç nesil böyle terbiyenizler falan dedi kesinle olay böyle yaşandı ve dediklerinden başka kesinlikle hiçbir şey demedim.

En son sınır ettiği için öyle dedim ama gerçekten kadın saniye susmadı asla terbiyesizlik ve saygısızlık yapmamama rağmen böyle bir şey demesi gerçekten sınırımı bozdu.ben mi haksızım bu lafı hakkettim mi gerçekten çok moralim bozuldu asla saygisiz bir insan degilim aksine yaşlılar beni her ortamda sever bütün moralimin içine etti belki gereksiz bir dert değil ama moralmen düştüm ve sürekli kafaya takacağım. ..

Nesini surekli kafaya takacaksin. Yaslilar bazen cok huysuz olur. Yasinin verdigi "herkes bana saygi duymali" tribinden mi yoksa yasliliktan mi bilmiyorum.

Yaşlı insanlar bazen huysuz olabiliyor, sizde takmayın, kafaya takılacak birsey göremedim zaten teyzeye lafinizi soylemissiniz daha ne ki?

Manyak çok dikkatli olmak lazım ama karar aldım bir daha manyağa denk gelirsem ben de manyağa bağlayacağım kibar oluyorum sonrasın da çok pişmanlık duyuyorum. Bir tane 1 yaşlarında bebek hop koşarak geldi önüme mağazada gördüm ve durdum ama çocuk önümde düştü, annesi sadece düştüğünü gördü çene yapıyor çünkü ben çocuğu kaldırmaya çalışıyordum ki bir kadın varmış bir bağırıyor çocuğumu düşürdün diye neymiş o bebekmiş sorumluluk bendeymiş neler neler.Ben de saf gibi anlatmaya çalışıyorum, sonra sizin niyetiniz belli tamam seviyenize inmeyeceğim dedim çektim gittim ama hala söyleniyordu keşke indeydim seviyesine de ağzıma geleni saysaydım içimde kaldı.

ben genel olarak bir yorum yapacağım görülen o ki ülkecek çok gerginiz insanlar patlamaya hazır birer bomba gibi

açılan konulardan bunu çok net söyleyebilirim

Ayni seyi yazacaktim siz yazmissiniz , son gunlerde cok acilir oldu benzer konular , herkes gergin , birbirine satasacak yer ariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…