- Emoji Skoru
- 400
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
hangi üni dusunuyorsunuz bilmiyorum ama her universite dil istemeyebiliyor. ben tezsiz i bitirip sonra tezliye cevirdim. tezsizin gelecegi yok yani eger akademik kariyer dusunuyorsaniz ise yaramaz. tezsiz 1 bucuk yilda biter, tezliyi 3 yilda bitirebilirsinjz. bir de eger tezsiz yaparsaniz dahi 'proje' adi altinda tez hazirlatiyorlar:) benim proje yani tez sürecim cok sancili gecmisti. tezsizde proje hocani kendin seçemiyorsun, enstuti veriyor seni. ben hic istemedigim bir hocaya dusmustum. eger tezsiz e baslayip tezli ye cevrirseniz bilemem tabi o da sectiginiz bolumle alakali. harc ucreti de tezsiz de daha yuksek oluyorHerkese hayırlı akşamlar. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara sormak istiyorum. Sözleşmeli öğretmenim. İki buçuk sene sonra tayin hakkım olacak. Ancak görev yaptığım okulun hizmet puanı çok düşük. Memleketime tayin olamam bu kadar puanla. Ben de yüksek lisans yapmayı düşündüm, artı puan verildiği için. Tezsiz düşünüyorum. Tezli için yabancı dil isteniyor mu acaba çok daha zor mu tezsize göre ? Yoksa yüksek lisans yapmışken tezli mi yapayım diye düşündüm. Ama onun için de ALES gerekiyor. Ayrıca e twining projesinde yer almayı düşündüm ek 15 puan geldiği için. Üye oldum ama tecrübesiz olduğum için projelerine dahaki etmek istemiyorlar pek. Öğretmen arkadaşlarım, bildiğiniz güzel bir proje var mıdır ayrıca ? Branşım okul öncesi
Tezli yap tezsizin bir kıyağı yok işine yaramaz ve komik bı çaba olurHerkese hayırlı akşamlar. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara sormak istiyorum. Sözleşmeli öğretmenim. İki buçuk sene sonra tayin hakkım olacak. Ancak görev yaptığım okulun hizmet puanı çok düşük. Memleketime tayin olamam bu kadar puanla. Ben de yüksek lisans yapmayı düşündüm, artı puan verildiği için. Tezsiz düşünüyorum. Tezli için yabancı dil isteniyor mu acaba çok daha zor mu tezsize göre ? Yoksa yüksek lisans yapmışken tezli mi yapayım diye düşündüm. Ama onun için de ALES gerekiyor. Ayrıca e twining projesinde yer almayı düşündüm ek 15 puan geldiği için. Üye oldum ama tecrübesiz olduğum için projelerine dahaki etmek istemiyorlar pek. Öğretmen arkadaşlarım, bildiğiniz güzel bir proje var mıdır ayrıca ? Branşım okul öncesi
Yüksek lisanstan beklentinize göre değişir o durum. Eğer hedefiniz unvan ve yüksek lisanlı olmak ise tezsiz YL yeterli. Amaç akademik kariyer ise tezli YL gerekir. Ama konu sahibi tayinde avantaj sağlasın diye ek puan almak amacıyla istiyor anladığım kadarıyla. Tezsizib 30 ek puan; tezlinin 50 ek puan getirisi var.Tezli yap tezsizin bir kıyağı yok işine yaramaz ve komik bı çaba olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?