• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thancss woman kullananlar yada kullanmis olan arkadaslar bakabilirmisiniz

Waww

Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫
Pro Üye
13 Mart 2023
3.468
7.352
88
25
Kizlar mrb aranizda bu ilaci kullanip hamile kalan yada faydasini goren oldumu

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende bugün basladım kasıklarım cirit atıyor ilk günden agrı hissediyorum normal mi peki
ben boyle bir agri hissetmemistim cnm insallah sende ise yarar sen ne zmndir istiyosun bebek yenimi tedaviye basladin

ben boyle bir agri hissetmemistim cnm insallah sende ise yarar sen ne zmndir istiyosun bebek yenimi tedaviye basladin
Ben 3 aydır deniyorum 4. Ay olcam Dr bunu kullan dedi bu ay sa olmazsa artık umut falan kalmıcak bende bide ovülasyon aldım onu yapıcam inş bu ay tutar yoruldum 🥺

Ben 3 aydır deniyorum 4. Ay olcam Dr bunu kullan dedi bu ay sa olmazsa artık umut falan kalmıcak bende bide ovülasyon aldım onu yapıcam inş bu ay tutar yoruldum 🥺
niye umut kalmasin dusunme oyle 3 aydir deniyomussun hem olur elbet olmadi tup bebek denersin yasin kac

niye umut kalmasin dusunme oyle 3 aydir deniyomussun hem olur elbet olmadi tup bebek denersin yasin kac
Abla daha 22 yaşındayım da doğu tarafı kaç ay oldu hala olmayınca farklı bakıyolar bugün ovülasyon yaptım böyle oldu

Eklentiler

• 1000042877.webp
    1000042877.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 24
Abla daha 22 yaşındayım da doğu tarafı kaç ay oldu hala olmayınca farklı bakıyolar bugün ovülasyon yaptım böyle oldu
haa anladim bende 25 yasindayim 7 yil olmadi benimde ovulasyon testini yapmaya devam et henuz yumurtlama olmamis

Back
X