The Affair

Time Traveler

Hope is a good thing and no good thing ever dies
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.282
3.140
The Affair (İlişki)

The Affair.jpg


Showtime'ın drama, gizem türündeki dizisi The Affair bu yıl Altın Küre Ödülleri'nde En iyi Drama Dizisi dalında ödüle layık görülürken, kadın başrol oyuncusu Ruth Wilson'a Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı.

Evlilik dışı bir ilişki yaşayan Noah Solloway (Dominic West) ve Alison Bailey (Ruth Wilson)'in karşı karşıya kaldığı duygusal ve psikolojik sonuçları konu alan dizide erkek ve kadının konulara ve olaylara farklı bakış açıları ele alınıyor.

Noah Solloway'in eşi Helen Solloway rolünde ER dizisinden tanıdığımız Maura Tierney, Alison Bailey'in kocası Cole Lockhart rolünde ise Fringe ve Dawson Creek dizilerinden tanıdığımız Joshua Jackson var.

Birinci sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu Ekim ayında ekranlarda olacak. (Alıntıdır.)

Time Traveler'in Notu: Uzun yıllardır seyrettiğim en sağlam drama dizilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Başrollerdeki dört oyuncu tam anlamıyla mükemmel performanslar sergiliyor. Her bölümde aynı olay sırayla iki ana karakterin bakış açısından anlatılıyor. Kadın ve erkeğin aynı olayı nasıl farklı yorumlamayı veya farklı hatırlamayı başardığına şahit olmak ilginç. Tüm Showtime dizilerinde olduğu gibi cinsellik/çıplaklık var, uyarmış olayım.
 
X