- Konu Sahibi mylilapause
-
benim the body shoptan yeni aldıklarım;
mineralli pembe tonda allık
mineralli allık fırçası
mineralli far fırçası
kirpik kıvırıcısı
yılbaşı özel far seti
siyah göz kalemi
rimel
şefaf ruj
vanilyalı parfüm
makyaj çantası ikili
Ben en son e vitaminli nemlendirici aldım gerçekten mükemmel tavsiye ederim yerimseniben ayrıca canım rimelleri çok başrılı (ablam kullanıyor) göz kalemlerinde fazla renk seçeneği yok :1no2: ama onlar da fena değil bir M.A.C le kıyaslanamaz tabi ama :lepi: şöyle diyeyim çokk az akıyor gözün sulanmazsa akmayabilir bile
cnm peki göz kalmei ve rimelin fiyatını bilio musun?
canım ben aldım mineralli allıkKızlar Body Shop Mineral makyaj serisi çıkarmış.
Deneyen var mı acaba?
Allık almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
Cildime sadece allık sürüyorum. Mineral içerikli olması dikkatimi çekti.
Cilde zarar vermiyordur heralde.yerimseniben
Bir de fiyatları ne civarda?kaydirigubbakcemile
canım rimeli süper dolgunluk ve uzunluk sağlıyor.yani ben memnunum.cnm rimel ve göz kalemi nasıl
memnun musun delikafadulden
Ben en son e vitaminli nemlendirici aldım gerçekten mükemmel tavsiye ederim yerimseniben ayrıca canım rimelleri çok başrılı (ablam kullanıyor) göz kalemlerinde fazla renk seçeneği yok :1no2: ama onlar da fena değil bir M.A.C le kıyaslanamaz tabi ama :lepi: şöyle diyeyim çokk az akıyor gözün sulanmazsa akmayabilir bile
Canım alakasız olacak belki ama mac göz kalemlerinin kalitesi nasıl?
canım ben aldım mineralli allık
mineralli allık fırçası
ve hatta mineralli far fırçası
çokta memnunum.
sanırım allık 24 ytl idi.
canım bende buğday tenliyim.iyiymiş canım fiyatıa.s
Acaba gerçekten farklı mı piyasadaki allıklardan?
Çünkü minarelli makyaj malzemeleri cilde zarar vermek bir yana olumlu etkilri varmış.
Renk seçenekleri nasıl acaba, kalıcılığı falan?
Buğday tenliyim ben, önerebileceğin tonlar var mı?
Çok sordum kusura bakmaa.s.
canım bende buğday tenliyim.
ben pembe ve toz allık kullananlardanım.bir yerde okumuştum cildi normal ve kuru olanlar krem allık kullansın.cildi yağlı ve karma olanlarsa toz allık kullansın diyorlar.ben canım daha önce avonun allığını kullanıyordum.yani kendimi bildim bileli avonun makyaj malzemelerini kullanıyorum.ama bu sene body shopa döndüm.yani bütün makyaj malzemelerimi yeniledim.avonun makyaj malzemelerinide kardeşlerime verdim.yani avonun allığı gibi suratında boya varmış gibi durmuyor.çok doğal kendi yanak kızarıklığın gibiymiş duruyor ve hiç bir şekilde kıyafetlerine bulaşmıyor.yalnış anlama ben avonun makyaj malzemelerindende memnundun.ama şimdi favorim body shop.toz allık kullanıyorum ve pembe.şeftaliside hoş durdu bende ama ben pembeden vazgeçemiyorum işte.fiyatlarıda o kadar pahalı değil.çalışan bir insan için ii bence.
canım cildin yağlı mı. eğer karmaysa cilt tipin pek tavsiye etmem. nemlendirici kullanıyosun de mi?
Çilekli dudak balm fiyatını nedir, bilen varmı?
evet cildim yağlı ve sivilceli
nemlendiriciyi ihtiyaç oldukça kullanıyordum normalde gerek kalmıyordu
ama yüzümü body shopla yıkadıktan sonra çok çok sürüyorum mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?