Cilt Bakımı Ürünleri The Body Shop Ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cnm rimel ve göz kalemi nasıl
memnun musun delikafadulden

Ben en son e vitaminli nemlendirici aldım gerçekten mükemmel tavsiye ederim yerimseniben ayrıca canım rimelleri çok başrılı (ablam kullanıyor) göz kalemlerinde fazla renk seçeneği yok :1no2: ama onlar da fena değil bir M.A.C le kıyaslanamaz tabi ama :lepi: şöyle diyeyim çokk az akıyor gözün sulanmazsa akmayabilir bile

cnm peki göz kalmei ve rimelin fiyatını bilio musun?

canım ben aldım mineralli allık
mineralli allık fırçası
ve hatta mineralli far fırçası
çokta memnunum.
sanırım allık 24 ytl idi.

cnm rimel ve göz kalemi nasıl
memnun musun delikafadulden
canım rimeli süper dolgunluk ve uzunluk sağlıyor.yani ben memnunum.
ama göz kalemi siyah aldım ama çok siyah yapmıyor.bu nedenle araştırmadayım hangi markanın göz kalemi koyultuyorsa onu alıcağım.çünkü göz makyajında göz kalemi vazgeç
ilmezim.onun dışında ne rimelinde nede göz kaleminde akma olmuyor.
yani süper.birazda koyu olsaymış göz kaleminin rengi süper olurdu.

Canım alakasız olacak belki ama mac göz kalemlerinin kalitesi nasıl?

Canım alakasız olacak belki ama mac göz kalemlerinin kalitesi nasıl?

Canım M.A.C gerçekten çok güzel akmıyor sürümü kolay ve çok fazla renk seçeneği var :asigim: kalitesi belli gerçekten ama başka bir başlıkta arkadaşlar carmina yı da çok övüyorlar akmıyor diye ben hiç denemedim ama daha ucuz o tabii

kızlar ben de cildimin temizliği için ürünlerini kullanmak istiyorum ancak hangisini alacağımı bilemiyorum daha dogrusu daha tam olarak cilt tipimi çözebilmiş değilim size bi anlatiim bakalım siz ne diceksiniz ona görede hangi cilt ürününü almalıyım. şöyle sölemek gerekirse alnımda arada sırada çıkan sivilcelerim var burnumda siyah noktalarım ve burun kenarlarımda azda olsa kılcal damarlar var ve de yanaklarımda da öle kızarıklık var kılcal damarlar var cildim karma mı yoksa hassas mı acaba hangi ürünlerini kullanmalıyım biraz uzun oldu amaa cevaplarınızı dört gözle bekliyorum ..:))

Merhaba herkese..:)
body shoptan pudra ve denis yosunlu nemlendirici almayı düşünüyorum.. Özellikle pudrasını kullanan var mı? Cildim çok hassas.. Clinique pudra bile çok fena alerji yapmıştı.. Uzun zamandır Shisedo'nun pudrasını ve refillerini kullanıyordum ama ürün kapağını değiştirmişler ve refill yerine ürünü almak gerekiyo, o da 88 liraya geliyo.. O yüzden yeni bi pudra araştırmaya başladım.. Bi de Ingilot diye bi polonya markası var.. Hiç kullananınız var mı?
Ne diyosunuz Body Shop pudra alayım mı?

canım ben aldım mineralli allık
mineralli allık fırçası
ve hatta mineralli far fırçası
çokta memnunum.
sanırım allık 24 ytl idi.

iyiymiş canım fiyatıa.s
Acaba gerçekten farklı mı piyasadaki allıklardan?
Çünkü minarelli makyaj malzemeleri cilde zarar vermek bir yana olumlu etkilri varmış.
Renk seçenekleri nasıl acaba, kalıcılığı falan?
Buğday tenliyim ben, önerebileceğin tonlar var mı?
Çok sordum kusura bakmaa.s.

canım bende buğday tenliyim.
ben pembe ve toz allık kullananlardanım.bir yerde okumuştum cildi normal ve kuru olanlar krem allık kullansın.cildi yağlı ve karma olanlarsa toz allık kullansın diyorlar.ben canım daha önce avonun allığını kullanıyordum.yani kendimi bildim bileli avonun makyaj malzemelerini kullanıyorum.ama bu sene body shopa döndüm.yani bütün makyaj malzemelerimi yeniledim.avonun makyaj malzemelerinide kardeşlerime verdim.yani avonun allığı gibi suratında boya varmış gibi durmuyor.çok doğal kendi yanak kızarıklığın gibiymiş duruyor ve hiç bir şekilde kıyafetlerine bulaşmıyor.yalnış anlama ben avonun makyaj malzemelerindende memnundun.ama şimdi favorim body shop.toz allık kullanıyorum ve pembe.şeftaliside hoş durdu bende ama ben pembeden vazgeçemiyorum işte.fiyatlarıda o kadar pahalı değil.çalışan bir insan için ii bence.

Çok teşekkürler canım.a.s.
Deneyeceğim en kısa zamanda.
Ben sadece cilt ürünlerini kullandım Body Shop'un bir problem yaşamadım.
Benim ilgimi çeken makyaj ürünlerinin mineralli oluşu.
Çünkü piysadaki diğer mineral içerikli mayaj ürünleriyle kıyaslarsak, fiyatı çok uygunyerimseniben

Merhaba,bende en son body shop Brazilian Nut aldım .saç için elektriklenme önleyici.dalgalı saçlarım var..ama hiç bi işe yaramadı :1no2: hani içeriğindeki doğal yağlardan dolayı beslermi beslemezmi saçı bilmem ama..sekillendirme konusunda başarısız bence..
sevgiler:) a.s. yeni yılınız kutlu olsun bu arada

3 gündür yüzümü çay ağacı jeliyle yıkıyorum
özellikle çene ve agız çevrem çok kurudu
yüzümde feci şekilde gerildi
gülerken acıyor suratım
şimdi bu normalmidir alışma sürecinden falan mı ?
yoksa bana mı yaramadı ?

canım cildin yağlı mı. eğer karmaysa cilt tipin pek tavsiye etmem. nemlendirici kullanıyosun de mi?

evet cildim yağlı ve sivilceli
nemlendiriciyi ihtiyaç oldukça kullanıyordum normalde gerek kalmıyordu
ama yüzümü body shopla yıkadıktan sonra çok çok sürüyorum mirmirmirmir

evet cildim yağlı ve sivilceli
nemlendiriciyi ihtiyaç oldukça kullanıyordum normalde gerek kalmıyordu
ama yüzümü body shopla yıkadıktan sonra çok çok sürüyorum mirmirmirmir

canım, ÇAy ağacı serisi sivilcelerine nasıl etki etti ? :1rolleyes:

cildini kurutması çok normal, mutlaka yağsız bir nemlendirici sür temzledikten sonra. seride vardı nemlendiricisi de. =)

ben çay ağacı yağını kullanıyorum sadece ama şuanda indirim var, diğer ürünlerini alsam mı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…