gece gece geldiler banaa :roflol: işim gücüm de yok, bari kullandığım body shop ürünlerine yorumlarımı yaziyim dedim, belki yardımcı olur birilerinee :lepi:
göz kalemi: beyaz ve 'olive' renkleri var bende, beyazı iyi de olive hiç renk vermiyor yaa
ele sürüorum gayet hoş, ama göze sürülmüyor,aldığımdan beri yatıyor makyaj kutumda senağlama
allık: mükemmel
allık fırçası:mükemmel
seaweed serisi ( karma ciltler için olan yosun serisi), bende toniği, yüz yıkama jeli ve peelingi var bu serinin. hepsinden memnunum.sırnaşık şey
bu yılki sonbahar serisindeki
maskara: çoookk güzel, 2al 1 öde var diye 2. ürün olarak seçmiştim, hiç düşünmediğim kadar iyi çıktı. rahatça söyleyebilirim lancome-hypnose kadar var yani, kirpikleri ayırma bakımından daha etkili hatta.
kaş+kirpik jeli: sabitlemek için kullanıyorum, gayet iyi.
çilekli vucut losyonu: kokusu bazen çok güzel geliyor bazenn kötü anlayamadım ben bunu :bbo: ama nemlendirme açısından gayet iyi
kakao yağı serisindeki
body butter+ vucut peelingi: :asigim:
ballı şampuanı: normal şampuanlardan daha güzel, john friedadan daha kötü bence. sırnaşık şey
amlika durulanmayan
saç kremi: güzeeel =)
haşhaş tohumu yağı özlü
saç maskesi: haftada 1 uyguluyorum, memnunum.
tekli far: biri mor biri kahve olmak üzere 2 tane var bende, çok memnun olduğumu söyleyemicem, mac le falan kıyaslancak farlar değil kesinlikle. :1no2:
şeffaf ruj: 03 ve 06 numaraları var bende, onlardan da memnunum =)
sonbahar koleksiyonundaki çevirilerek açılan
ruju: daha çok kullanmak nasip olmadı, renk olarak iyi =)
yüz ışıldatıcı/aydınlatıcı: çokkkkkkk güzel, kesinlikle bitince tekrar alıncak bir ürün hihoyyyt
yüz temizleme fırçası başkalarından yüzümü tahriş etti gibi şeyler duydum, ama bana gayet yumuşak geldi, beğendim =)
krem allık: güzel ama çok kalıcı değil. zaten hangi marka olursa olsun krem allıklar toz allık kadar kalıcı olmaz, bodyshop ın suçu değil =)
born lippylerrr: mükemmelll. kokuları da verdikleri parlaklık da süper.
bademli lip balm: bence çok iyi, gayet iyi yumuşatıyor dudakları.
parfüm: rougeberry ve white musk blush var bende, koku olarak çok memnunum, çok kalıcı değiller ama küçükler zaten, çantama atıp gün boyunca yanımda taşıyorum sorun olmuyor =)
ruj fırçası: gayet memnunum.
bu kadarcık sanırım bendekiler.