Cilt Bakımı Ürünleri the body shop ürünlerinden neleri tavsiye edersiniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Özellikle yazıları okuduğumda butterlerinin iti olduğunu gördüm fakat hangi kokuları hangi kremleri mükemmel parfümleri nasıl göz kremleri e vitaminli kremleri nasıl merak ediyorum

Ben kullanmadim arkadasim:) vücut seylerini kullandim güzel kokuyorladi..yüz icin bilmiyorum inanki..göz icin olani merak ediyorum dogrusu ama simdi yeni secret ageninkine basladim..oda genetik morluklari gidermiyor sanirim ama body shopun vitamin c li roll onunu merak etmiyor degilim acaba onuda kullanabilirmiyim krem yaninda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullanmadim arkadasim:) vücut seylerini kullandim güzel kokuyorladi..yüz icin bilmiyorum inanki..göz icin olani merak ediyorum dogrusu ama simdi yeni secret ageninkine basladim..oda genetik morluklari gidermiyor sanirim ama body shopun vitamin c li roll onunu merak etmiyor degilim acaba onuda kullanabilirmiyim krem yaninda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de vücut spreylerini kalıcılıklarını butter yağlarını çok merak ediyorum önemli olan kalıcılık kalıcı değil diyorlar kalıcı olmadıktan sonra kokuları harika olsa neye yarar ki :50:

Ben vitamin E'li gentle facial wash kullandım, yüzümü çok yağlı gösterdi ve yüzümde ergenlikte bile çıkmayan sivilceler çıktı, şimdi onlardan kurtulmak için 3 gün önce çay ağacı yağına başladım the body shop'tan. Eğer cildin benimki gibi karma ve hassassa vitamin E tavsiye etmiyorum. Seaweed kremleri daha güzel bence.

canım hiç bir ürününü kullanmadım cünkü cogunun içinde su anda aklıma gelmeyen (evet malesef bi türlü hatırlayamadım) bir sentetik madde var o yüzden alıcgın ürünü iyi arastır

Allık,ruj,far bir çok ürününü kullandım bence vazgeçilmez şaheser ürünler değildiler ama vücut kremi,yağı,şampuanlarının kokularını çok seviyorum fakat kozmetiğe zilyonlarca para harcama kapasitesi olan ben bildiğin arko nun gliserinli el & vücut kreminin üstüne tanımam :D
Hem kokusu hem de etkisini seviyorum.

Bunun yanı sıra hiç Body&Shop'un vazgeçemediğim,bittikçe aldığım tek ürünü White Musk ;)
Musk kokuları seviyorsanız bu kokuya bayılırsınız diyorummm :)

Kavanozdaki lipbalmları güzeldir, limonlu olan favorim:KK68:Body butterlarını ve scrublarını tavsiye ederim, Honeymania serisi favorim ondada.

yüz yıkama jeli, el kremi, vücut spreyi,vücut peelingi,yüz peelingi,vücut yağı gibi ürünlerini kullandım.yüz yıkama jeli güzel vücut peelingi gereksizmiş kullanamadım, sprey veya parfümleri hiç kalıcı değil.vücut yağıda çok gerekli bir ürün değil.yalnız unutmadan body butterını kullanmıştım bir ara o başarılıydı güzel nemlendiriyordu.:KK9:

Body butterları çok hoş. baya kullandım. özellikle duo yazanlar, çift taraflı olanlara bi şans ver kokularınıda seviyorum nemlendirmeleride yeterli geliyor. Born lippy meyve tadında olanlar muhteşem kokuyor. Dudaklarını büzüp burnuna getirmeye çalışıyosun kokusu için:KK31: Camomile derinlemesine makyaj temizleyici butterıda harika.

Merhaba.. Ben yüzüm için gerçekten faydalı olabilecek bir nemlendirici arıyorum.
Yaşım ilerlemiş olduğu için haliyle deformasyonlarda var.. Hem nemlendirecek hem de az da olsa sıkılaştıracak bir şeye ihtiyaç duyuyorum..
Ama piyasada satılan markalardan hangisine inanacağımı bilemedim..
Hepsi "en iyi benim ürünüm" diyor malumunuz..
Pahalı da olsa bir kere alayım faydasını göreyim istiyorum.
Bana ne önerirsiniz? Kullanan ve memnun kalan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

Back
X