• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Pursuit of Happyness

spuriousworld

öyle bir güvenmiştim ki..
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
85
0
86
Diğer
Gerçek bir hayat hikâyesinden sinemaya uyarlanan film, 1981 San Francisco'sunda, elindeki tıbbi cihazı doktorlara, sağlık kuruluşlarına ya da hastanelere pazarlamak isteyen ama çoğu kez işi rast gitmeyen Chris Gardner'ın öyküsünü anlatıyor.
Filmde en çok üzerinde durduğum cümle "Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz birşeydir. Belki de onu asla yakalamayacağız. " oldu. Hayat böyle birşey galiba kovalamak, mutlu olmak, mutluluğun bedelini ödemek şeklinde devir daim yapıyor. Mutluluk süreklilik arz edemiyor. Vesselam mutluluğun irdelendiği bu filmi çok beğendim. İzlemenizi tavsiye ederim.

Niye hiç yorum yapılmamış.
Çok güzel bir film bu.. Hayat güzeldir'de ki tadı almıştım.
Müthiş bir dram, çok duygusal bir filmdi..

kesinlikle çok güzel bri filmdi
ve tuvalette sabhaladıkları sahnede çok göz yaşı döktüm
kesinlikle izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorumm

olaganüstü bir filmdir...
oyunculuk on numara
dönüp dolaşıp bıkmadan izlerim her düştüğümü hissettiğimde...
başyapıttır kesinlikle...

bu filmi ben de çok beğeniyorum..aylarca vcd'sini aradım bitürlü kiralayıp izlemek nasip olmadı..kırsalda olduğum için burda bulma imkanım zaten sıfır..sonra ben o kadar lafını ettimki sonunda sevgilim internetten indirme fikrini ortaya attı ve bu internetten indirdiğimiz ilk film oldu:emir_bebek:eee sora da devamı geldi türkiyenin en büyük korsancısı oldumkaydirigubbakcemile4
neyse filmi özellikle tavsiye ederim,gerçek hayat öyküsü olması ayrıca önem kazandırıyo bence..

Ben de çok beğendim... Mütiş bir yaşama isteği ve mücadele... Herkesin ders alması gereken ve öncesinde izlemesi gereken bir film olduğu kanaatindeyim...

hani bazı filmler vardır, hayatı, anlamını ve insanı gerçekten anlatan masaldan çok gerçeği gösteren..işte o filmlerden biri...

Kesinlikle izlenmeli...

Back
X