the vampire diaries( VAMPİR GÜNLÜKLERİ) hayranları

gost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
611
1
46
Diğer
merhaba sevgili arkadaşlarımopuyorumnanaktan

Ben tam bir Vampir Günlükleri hayranıyımzemuszemus şimdi vampir günlükleri film değil dizi diyebilirsiniz ama şahsen film tadı veriyor bence ve eminim benimle aynı fikirde olan çok kişi vardırbayanssulusmile

evet hadi bakalım THE VAMPİRE DIARIES (VAMPİR GÜNLÜKLERİ) hayranları burayaaaaa.s.

ben şahsen DAMON 'a hastayımdelikafaduldenalkisalkisalkis

damonun bende hastasıyım bilmiyorumkismile dızinınde tabı yenı sezon ıcın sabırsızlanıyorum Allahtan eylule az kaldı.

eed yaa birde çok heyacanlı bitti nasıl kesti adamın parmaklarını yüzüğü çıkarmak içinkaydirigubbakcemile4

ahhhh damonnnn var mı onun gibisiizemuszemus

süperrrrrzemuszemus başlasınnn artıkk yeni sezon yaaa çççokkkk merak ediyorum... birde geceleri herkes uyuyunca yanlız izliyorum o atmosfere daha çok kapılıyorum zemuszemus

merhaba sevgili arkadaşlarımopuyorumnanaktan

Ben tam bir Vampir Günlükleri hayranıyımzemuszemus şimdi vampir günlükleri film değil dizi diyebilirsiniz ama şahsen film tadı veriyor bence ve eminim benimle aynı fikirde olan çok kişi vardırbayanssulusmile

evet hadi bakalım THE VAMPİRE DIARIES (VAMPİR GÜNLÜKLERİ) hayranları burayaaaaa.s.

ben şahsen DAMON 'a hastayımdelikafaduldenalkisalkisalkis

http://www.kadinlarkulubu.com/yabanci-diziler/281282-the-vampire-diaries.html

isterseniz burdan devam edin
sizin gibi hayranı çok burda

off yerim ben demon u ya çok tatlı maviş gözllüm ya full sezon izledimde en son elena vampir oldu orda kaldı çatlarım eylüle kadar

bu arada dizi çok sakat bi yerde kaldı ya elena öldü ama sanırım vampir olucak

Son düzenleme:
Back
X