The Walking Dead

Geçen sezon konuyu dağıtıp insan savaşlarına çevirmeleri yüzünden herkesde acaba kendi konusuna dönecekmi yoksa bayacakmı tedirginliği var

Geçen sene o validen de o sarı kızın adı neydi ondan da gıcık kapmıştım ama yine de izledim çok sevdiğim bir dizi olduğu için.
Zombiler daha ön planda olmalı bir kere adına yakışmıyor dizinin insan savaşına dönmesi.
Bu ilk bölüm yine de az da olsa gerilimliydi ama çok da iyi değildi.
İlk bölüm neyse dedik ama umarım bizi çok şaşırtırlar bu diziye bayılıyorum kaç sezon sürerse sürsün izlerim ben.

Eskiden yeni sezonu başlarken inanılmaz heyecanlanır, gün sayardım. bu sezon hiç öyle olmadı, hatta birinci bölümü hafiften baydı beni.

hastalıkla ilgili biraz gelişmeler olsa iyi olur

Aynen...
Dizide oynayan Daryl (gerçek adını bilmiyorum. :) ) bu sezon çok farklı demişti. Diğerlerinden daha farklı ve çok şaşıracaksınız diyordu. Bakalım. :26:
Bu arada yeni insanların olması demek daha çok hikaye demek... :31:

Son düzenleme:
İlk bölüm pek sarmadı.
Sırf Darly için izliyorum. Dizide onun karakteri hoşuma gidiyor ayrıca bi karizması da var . :1:
Akşam 2. bölümü izleyeceğim bakalım bi değişiklik var mı ? :ssz:

Dün 1. bölümü bugünde 2. bölümü izledim ve daha önce 60 bölümünü indirdiğim çizgi romandan devam edicem sanırım:ssz::ssz:

bi bu eksikti dedim son bölümü izleyince bence bu sezon guzel başladı gecen sezon gına gelmişti vali olayında falan soğumuştum

Ben dün 2. bölümü bulamadım hiçbir sitede.

Nereden izlediniz bana da söyler misiniz?

Bugün izleyeyim ben de.

Aynen...
Dizide oynayan Daryl (gerçek adını bilmiyorum. :) ) bu sezon çok farklı demişti. Diğerlerinden daha farklı ve çok şaşıracaksınız diyordu. Bakalım. :26:
Bu arada yeni insanların olması demek daha çok hikaye demek... :31:

Ben de Daryl için izliyorum..Dizi yi pazartesi günleri izliyorum ama 3.sezon son bölüm de büyük hayal kırıklığı yaşamıştım o sebeple ön yargılıyım 4.sezon da da çok ağır ilerliyor hiç değişim olmamış vali ve Rick savaşı oldu dizinin konusu zombiler zavallı hiç fonksiyonları yok..Kızgınım böyle hayranı olduğum bir dizinin bu şekilde birşeye dönüşmesine.Heyecan yok aksiyon yok korku yok.. Mishon dan çokk umutluydum ona da fazla yer vermiyorlar kadın diziye ilk geldiğin de bır kılıç darbesiyle kaç zombiyi öldürüyordu şimdi saç saça kavga etdiriyorlarr mishonu zombilerle yazık ediyorlarr yaa.

Ben de Daryl için izliyorum..Dizi yi pazartesi günleri izliyorum ama 3.sezon son bölüm de büyük hayal kırıklığı yaşamıştım o sebeple ön yargılıyım 4.sezon da da çok ağır ilerliyor hiç değişim olmamış vali ve Rick savaşı oldu dizinin konusu zombiler zavallı hiç fonksiyonları yok..Kızgınım böyle hayranı olduğum bir dizinin bu şekilde birşeye dönüşmesine.Heyecan yok aksiyon yok korku yok.. Mishon dan çokk umutluydum ona da fazla yer vermiyorlar kadın diziye ilk geldiğin de bır kılıç darbesiyle kaç zombiyi öldürüyordu şimdi saç saça kavga etdiriyorlarr mishonu zombilerle yazık ediyorlarr yaa.

İlk zamanlar böyle bir kitle yok gibiydi... Yani "bence" :) Diziyi karakterler için izleyenler arttı gibi... 4. sezonu bu karakterler kurtaracak gibi görünüyor... (Rick, Daryl, mishon geldi hemen aklıma...:) )

Bu arada şu son bölümü izlemedim. İzleyesim de yok. :ssz:

bu dizinin sonu ne olacak nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum:)

Ben dün 2. bölümü bulamadım hiçbir sitede.

Nereden izlediniz bana da söyler misiniz?

Bugün izleyeyim ben de.

dizimag'den izleyebilirsin canım... :34:

kızlar bu arada sizce zombilere fare veren ve gribe yakalananları yakan manyak kim?? pazartesiyi yeni bölümü iple çekiyorumm??
bana gözlüklü zenci doktor var yaaa psikopat o gibi geliyor..

Usha, çizgi romanını nerden indirdin???

Yeni gördüm mesajınızı
Ben indireli epey oldu hatırlıyorum dersem yalan olur
Benim indirdiklerim ingilizceydi
Link vermek yasak diye biliyorum :26:
Ama baktım nette hala var
Google a ''the walking dead comic book download'' yazıp aratırsanız çıkan sonuçlardan indirebilirsiniz(hemen oku şeklinde de var bazı sitelerde)
Türkçe de baktım torrent linkleri veren siteler var(ben 93 bölüm gördüm)
Birde bir sitede(manga vadisi) hemen oku var yine Türkçe orada da 78 bölüm var

Ben baştan başladım okumaya ama izlediğim bölümleri çizgi romandan okuyunca çook komik oluyo
Amma da uzatmışlar diyorum :9:

bu sezon sanki sıkıcı başladı,banamı öyle geldi yoksa benim gibi düşünenler varmı?yani ne biliyim ilk 3 sezon gözümü kırpmadan izliyodum bu iki bölümde 40 dk geçsin diye bekliyorum.umarım diğer bölümler hareketlenir biraz..

bu sezon sanki sıkıcı başladı,banamı öyle geldi yoksa benim gibi düşünenler varmı?yani ne biliyim ilk 3 sezon gözümü kırpmadan izliyodum bu iki bölümde 40 dk geçsin diye bekliyorum.umarım diğer bölümler hareketlenir biraz..

aksine bende bi önceki sezonda çok sıkılmıştım özelliklede vali olaylarından gerçek konuya dönmeye başladı sonuçta aylaklar ve insanların kavgası bu dizi

3 sezonu 4 günde bitirdim, şimdi her hafta beklemek koyuyor. Sevgilimden ayrılmış gibi boşlutayım :(
Bu tatta bir dizi de bulamadım.

katılıyorum,ilk bölümler diye sanırım ısınma gibi bişey mi yapmışlar anlamış değilim.ve 4.sezon ilk bölüm başında verdikleri özet tarzı şeyde sanki bi çok şeyi izlememişim gibi hissettim :110:

SPOİLER

Carol da çizdi sonunda
Zombilerin performanısı da düşük görüyorum :)
Adam ellisinin arasına daldı çizik almadan çıktı
darlın desen okları bitmiyo
Herselin küçük kızın altından bişi çıkacak sanırım
ilk iki sezonun çizgisi yok cidden ama yinede güzel :)

Sıcak kalpler diye bi zombi komedisi var izledinizmi ? :)

SPOİLER

Carol da çizdi sonunda
Zombilerin performanısı da düşük görüyorum :)
Adam ellisinin arasına daldı çizik almadan çıktı
darlın desen okları bitmiyo
Herselin küçük kızın altından bişi çıkacak sanırım
ilk iki sezonun çizgisi yok cidden ama yinede güzel :)

Sıcak kalpler diye bi zombi komedisi var izledinizmi ? :)

Şu zombi dizilerinin ve filmlerin arasında gördüğüm en yavaş yürüyebilen zombiler, bu dizide ki zombiler.. :27:

Geçen zombilerle ilgili bi film izledim zombiler bildiğin senden benden hızlı koşuyor :27:

katılıyorum,ilk bölümler diye sanırım ısınma gibi bişey mi yapmışlar anlamış değilim.ve 4.sezon ilk bölüm başında verdikleri özet tarzı şeyde sanki bi çok şeyi izlememişim gibi hissettim :110:

4.sezonun ilk bölümünü izledim..

İlk bölümde hani sarışın kızla o zack denen çocukla yapmış olduğu konuşmaya bittim.

Çocuk , kıza bene veda etmeyecek misin diye soruyor.
Kızda iki üç adım ilerliyor hayır diyor.

Ordan darly in girişine ayrı bi koptum. Film mi çekiyorsunuz film mi çekiyoruz burada diyip küfür ediyor ya kahkaha attım ya :27:

3 sezonu 4 günde bitirdim, şimdi her hafta beklemek koyuyor. Sevgilimden ayrılmış gibi boşlutayım :(
Bu tatta bir dizi de bulamadım.

Bağımlılık yarattığı kesin , ama yemek öncesi izlenmesini şiddetle tavsiye etmem. :27::27::27:

Şu zombi dizilerinin ve filmlerin arasında gördüğüm en yavaş yürüyebilen zombiler, bu dizide ki zombiler.. :27:

Geçen zombilerle ilgili bi film izledim zombiler bildiğin senden benden hızlı koşuyor :27:

ı im legend den bahsediyorsun sanırım anaaam ordaki zombilerçok fena uçuup kaçıyolar :)

Back
X