The Walking Dead

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
walking deadın yeni bölümü yayınlandıı...
az önce bi baktım sadece ilk girişine, gece elime mısırımı alıp izleyeceğim oğlumu uyutunca :52:
şimdiden sabırsızlanıyorum..çok güzele benziyor....
michone yıkıp geçiyor ortalığı.....:52:

Sabırsızlıkla milletin uyumasını bekliyorum :1:

Beklentiniz çok yüksek olmasın bölüm 8. bölüme göre biraz durgundu ama yine güzeldi orası ayrı :1:

olsun canım yaa, durgun bölümler de olmalı ki, aksiyonlu sahnelerin kıymeti olsun değilmi :34:
sürekli aksiyon olsa, bir kıymeti kalmaz...suyu çıkar...:ssz:

Sabırsızlıkla milletin uyumasını bekliyorum :1:

aynen bende oğlumu uyutup izlicem inşallah...gecenin sessizzliğinde daha zevkli oluyor :51:

olsun canım yaa, durgun bölümler de olmalı ki, aksiyonlu sahnelerin kıymeti olsun değilmi :34:
sürekli aksiyon olsa, bir kıymeti kalmaz...suyu çıkar...:ssz:

aynen bende oğlumu uyutup izlicem inşallah...gecenin sessizzliğinde daha zevkli oluyor :51:

Evet haklısın. Spoiler olmasın diye bir şey diyemiyorum artık izledikten sonra yazarım bölümün beni etkileyen yerlerini :1:

Evet haklısın. Spoiler olmasın diye bir şey diyemiyorum artık izledikten sonra yazarım bölümün beni etkileyen yerlerini :1:

yayınlandı mı yanınlanmadı mı diye merak ettiğimden bi bakayım dedim, baktım yayınlanmış şeytan dürttü iki dakkasına baktım hani giriş kısmı varya, ona baktım michone mahfediyordu ortalığı :D hershelli gördüm içim bi hoş oldu :5:

yayınlandı mı yanınlanmadı mı diye merak ettiğimden bi bakayım dedim, baktım yayınlanmış şeytan dürttü iki dakkasına baktım hani giriş kısmı varya, ona baktım michone mahfediyordu ortalığı :D hershelli gördüm içim bi hoş oldu :5:

Michonenin o ilk dakikalarda yaptığı hiçbir şey gerisini izle ne demek istediğimi anlarsın :1:

Of o kısım çok kötüydü ya :50:

Nereye kadar izledin bilmiyorum o yüzden fazla bir şey yazamıyorum ama Hershell'ın yeniden görünmesini beklemiyordum görünce hem şaşırdım hem üzüldüm
:50:

Michonenin o ilk dakikalarda yaptığı hiçbir şey gerisini izle ne demek istediğimi anlarsın :1:

Of o kısım çok kötüydü ya :50:

Nereye kadar izledin bilmiyorum o yüzden fazla bir şey yazamıyorum ama Hershell'ın yeniden görünmesini beklemiyordum görünce hem şaşırdım hem üzüldüm
:50:

sadec iki dakka baktım, hani oyuncuların isimleri yazmaya başlıyor müzik çıkıyor tanıtım ya, oraya kadar..çatladım meraktan ama bakmadım gece bakıcam inşallah :1:
michonun kolları kesip bağladığını gördüm...onunla özdeşleşti o da...:1: zeki kadın vesselam...
hershelin başına kılıcı sapladı orda bıraktım zaten :ssz:

izledim yeni bölümü sonunda :ssz: spoiler veriyorum, izlemeyen okumasın :52: güzel olmuş...ama haftaya olan daha heyecanlı görünüyor, grubun diğerlerini görecez...
michone a çok üzülüyorum...herşeyini kaybetmiş...ufak oğlunu da...
carl'a da sinir oldum iyice ergenus takılıyor, babaya küfürler falan...rick'i öldü sandım yaa, çok fena oldum ama allahtan ölmemiş :1:
birde haftaya olan fragmanı izledim de sanırım maggie ölecek yaa :26: çünkü heryeri kan içindeydi walkerlerin arasındaydı, glen de maggie diye bağırıyordu, sanırım ısırıldı oda...carol ortalarda yok gözükmüyor...daryl acaip merak ediyorum, ne durumda olduğunu...
grup tekrar nasıl bir araya gelecek acaba...
en çok da michone'nun kılıç kullanışına bayıldım...o nasıl dönerek kesmeler kafa koparmalar yahu :ssz: resmen dişi samuray...:9:

ah ahh nasıl bagımlıkıktır buu.ben daha yenı bölumunu ızlemeye fırsat bulmadıım :(

ben the walking dead hayranı olarak çizgi romanı okumuş biriyim bilgi almak isteyen özel mesaj yazabilir ben şahsen dayanamayıp okudum romanı ve harikaydı dizi de mükemmel gidiyo roman ile aynı :9:

Bu bölüm durağandı ama önümüzdeki hafta aksiyon bol olacağa benziyor.
Darly çıksın piyasaya ya adamım benim :1:

Hemen bitiyor ya o yüzden uzunca bir müddet izlemiyorum sezonları çıksın rahat rahat izleyeyim diye :D

Bu bölüm iyiydi sonunda darly yüzünü gösterdi :1:
Yeni elemanlar kimler acaba ?

Yeni bölüm gelmiş ama yeni internete girebiliyorum hemen izleyeceğim şimdi :52:

-Spoiler-
Bebiş ne güzel olmuş öyle, yerim onu yerim. Ama sarışın kız neredeyse öldürecekti çocuğu. Carol'u gördüğüme ayrı sevindim, severim kendisini.
Bu bölüm iyiydi sonunda darly yüzünü gösterdi :1:
Yeni elemanlar kimler acaba ?

Bana maganda tipler gibi geldi:26:

spoiler...
kızlar maggie'nin sözleşmesi bitmiş dizi ile, ayrılıyormuş diziden...muhtemelen ısırılacak....glen bi an önce bulsa bari maggie'yi...

spoiler...
kızlar maggie'nin sözleşmesi bitmiş dizi ile, ayrılıyormuş diziden...muhtemelen ısırılacak....glen bi an önce bulsa bari maggie'yi...

Aaa ciddi mi bu :26:

--- Yeni gelen adamla ilgili Spoiler
:27:----

Yeni gelen adam çizgi romanda Rick'in sağ koluymuş.

ya bende şu çizgi romanını okumayı çok istiyorum.. diziyse hala favorilerim arasında... şu 11. bölüm yayınlansada rahatlasak.. bence bu sezonun finalini dağılan grubun bileşmesiyle bitirecekler... mi acaba?????????????????

Son düzenleme:
Back
X