The Walking Dead

valla ben onu bunu bilmem de governor (vali) ile olan sahneleri çok özledim ben....çok heyecanlı ve sürükleyiciydi...vali gitti dizinin büyüsü de gitti...
brezilya dizilerinden hallice bir duruma dönüştü...
yeni birileri gelmeli, yada rick michone daryl üçlüsünün acilen bi araya gelip büyük işler peşine düşmeleri lazım...olmuyor böyle :19:

Bir de Daryl'ın karşılaştığı grup Rick'in evde karşılaştığı grupla aynıymış. Facebook sayfalarında resimleri paylaşmışlar iki grupta aynı duruyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.

$1920347_10201567224528730_102249452_n.webp

arkadaşlar çizgi romanda daryl diye bi karakter yok onun sahnelerini vs uzun tutmuşlar ondan çok sıktı bikaç bölüm ayrıca çizgi romanda judith en başında ölüyo yani dizi çizgi romana göre çok daha süper gidiyo ama sabredin bikaç bölüm daha olaylar muhteşem ilerleyecek ben 1 gecede bitirdim dayanamayıp benden söylemesi spoiler vermek istemiyorum :)

ayrıca abraham ve ekibini boş sanmayın tüm grup birleşecek olaylar müthiş olacak :34:

arkadaşlar çizgi romanda daryl diye bi karakter yok onun sahnelerini vs uzun tutmuşlar ondan çok sıktı bikaç bölüm ayrıca çizgi romanda judith en başında ölüyo yani dizi çizgi romana göre çok daha süper gidiyo ama sabredin bikaç bölüm daha olaylar muhteşem ilerleyecek ben 1 gecede bitirdim dayanamayıp benden söylemesi spoiler vermek istemiyorum :)

ayrıca abraham ve ekibini boş sanmayın tüm grup birleşecek olaylar müthiş olacak :34:

canım evet daryl yok romanda ama diziye cuk oturan bir karekter ve daryl sayesinde biraz aksiyon izliyoruz...
aksine ben onunla olan sahneleri hayecanla izliyorum, sıkılarak değil...asıl sıkıcı kısımlar glenn maggie falan...

Azimliyim, sabredip bekleyeceğim.

Bu arada kızlar Vikings'i izleyen var mı aranızda? Başlamak istiyorum da izleyen varsa yorum alayım diyordum.

İyi hoş ama bi türlü aksiyon yok ya vali varken hareketliydi en azından.
Bütün bölüm saçma sapan sohbetler dinledik. Daryl bu kadar duygusal değildin sen odunlaş bebeğim :27:

Son düzenleme:
Azimliyim, sabredip bekleyeceğim.

Bu arada kızlar Vikings'i izleyen var mı aranızda? Başlamak istiyorum da izleyen varsa yorum alayım diyordum.

Ben izliyorm güzel hoşuma gidiyor daha 2. Sezonun başında zaten kavga sahneleri var baya ama iyi hele jenerik müziği ağzıma takılp duruyo :9:

Bütün bölüm saçma sapan sohbetler dinledik. Daryl bu kadar duygusal değildin sen odunlaş bebeğim :27:

Di mi di mi saçma salak ağlıcaktı nerdeyse :19:

Nerde o duygusuz adam biz on7 öyle seviyoruz :52:

Lütfen Daryl Beth'e aşık olmasın,zira en gıcık olduğum karakter..Zaten dizinin resmi facebook sayfasında da yorumlarda falan Beth'in ölmesi gerektiğini düşünüyo izleyiciler :1: Gıcık yaa:1:

tey tey teyy....:ssz: nerde valinin tankın üzerinde poz verip, hapishaneyi bize teslim etmezsen sonuçlarına katlanırsın dediği sahneler...
çiftlikteki sahneler bile çok güzeldi..özledik aksiyonu yaa....
keşke shane ölmeseydi....o da daryl kadar olmasa da çok atraksiyonlu bi adamdı....
bütün ekşınlı şahıslar öldü, kala kala beth',n maggi'nin ergen triplerine kaldık :63:

:50:
tey tey teyy....:ssz: nerde valinin tankın üzerinde poz verip, hapishaneyi bize teslim etmezsen sonuçlarına katlanırsın dediği sahneler...
çiftlikteki sahneler bile çok güzeldi..özledik aksiyonu yaa....
keşke shane ölmeseydi....o da daryl kadar olmasa da çok atraksiyonlu bi adamdı....
bütün ekşınlı şahıslar öldü, kala kala beth',n maggi'nin ergen triplerine kaldık :63:

aynen canım ya hele o hershelin ölme sahnesi
:19:

Allahım yaa :50:

:50:

aynen canım ya hele o hershelin ölme sahnesi
:19:

Allahım yaa :50:

evet yaa en etkileyici sahnelerden biriydi...
ama benim en çok üzüldüğüm sahne carol'un kızı sofia'nın samanlıktaki ölülerin arasından çıkmasıydı :5:
carol nekadar ağlamıştı,...ne sahneydi ya :5:
birde lori'nin doğum anı çok kötüydü, Carl'ın gözleri önünde maggie karnını kesip bebeği çıkarmıştı ya, carl nasıl ağlamıştı...
eski sahneler çok güzeldi yaa, gerçekten çok savsak sahneler var artık...bir an önce heyecan lazım...hiç izleyesim gelmiyor...

evet yaa en etkileyici sahnelerden biriydi...
ama benim en çok üzüldüğüm sahne carol'un kızı sofia'nın samanlıktaki ölülerin arasından çıkmasıydı :5:
carol nekadar ağlamıştı,...ne sahneydi ya :5:
birde lori'nin doğum anı çok kötüydü, Carl'ın gözleri önünde maggie karnını kesip bebeği çıkarmıştı ya, carl nasıl ağlamıştı...
eski sahneler çok güzeldi yaa, gerçekten çok savsak sahneler var artık...bir an önce heyecan lazım...hiç izleyesim gelmiyor...

Loriye çok gıcık olurdum ama ölünce ağlamıştım yaa:5:

Loriye çok gıcık olurdum ama ölünce ağlamıştım yaa:5:

evet ya hiçbir insan o şekilde ölmesine acımadan bakamaz zaten....
karnını kesişi gözümün önünden gitmiyor...
aslında lori 'yi başka bir aylak yememiş olsa da, lori aylağa dönüşseydi daha unutulmaz olurdu...

evet ya hiçbir insan o şekilde ölmesine acımadan bakamaz zaten....
karnını kesişi gözümün önünden gitmiyor...
aslında lori 'yi başka bir aylak yememiş olsa da, lori aylağa dönüşseydi daha unutulmaz olurdu...

aynen katılıyorum keşke lori aylak olsaydı daha bi unutulmaz olurdu ama onun o sahnesine feci ağladım byda bi gerçek

Şu dizi 10 yıl daha sürsün nolur , pazartesi olsun izleyim diye can atıyorum ya , spoiler yemekte ayrı zevkim 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X