The Walking Dead

Aslında diğerlerinin ölümünden daha akılda kalıcı düşünecek olursak, o bölümden beri herkes bunu düşünüyor, acaba öldü mü kaldı mı? Bütün bölümler o niyetle izleniyor bu da bence yeterince olaylı demek :) şahsi fikrim tabi ki başka türlü ölmesiydi ( ki hala ölmemiş olma ihtimali mevcut ) Negan mı ismi tam bilmiyorum ama normalde onun öldüreceğini okumuştum öyle olsa daha mantıklıydı.. Çok ikilemdeyim aslında bir taraftan kesin eski yöntemlerle kurtulur böyle ölmez diyorum bir taraftan da oradan çıkabilmesi ne derece mantıklı kestiremiyorum. O kadar çığlık çığlığa gitti hadi üzerinde diğer çocuk vardı diyelim, o kadar kalabalıktan mutlaka biri kol bacak ısırmıştır diye düşünüyorum komple her yerini kapatamaz ki..

Aynen o kadar walking bir ısırık almadan sağ koymaz glenn i :KK48:

Zaten şimdi nefret ettiğim sezon arası tatili gelecek , bekle şubata marta kadar , pff.

Keşke izlenebilecek tüm dizileri , hatta izlenmeyecek olanları da bitirmeseydim .

Zaten şimdi nefret ettiğim sezon arası tatili gelecek , bekle şubata marta kadar , pff.

Keşke izlenebilecek tüm dizileri , hatta izlenmeyecek olanları da bitirmeseydim .

Ben sadece bu sezonu bekledim mayıstan beri, eylüle kadar zor dayandım.. Keşke bekleyebilsem bölümleri biriktirip izlesem ama ne yazık ki onu da yapamıyorum..
İzlenecebilecek dizi önerisi alabilirim ben de boştayım :KK48:

Ben sadece bu sezonu bekledim mayıstan beri, eylüle kadar zor dayandım.. Keşke bekleyebilsem bölümleri biriktirip izlesem ama ne yazık ki onu da yapamıyorum..
İzlenecebilecek dizi önerisi alabilirim ben de boştayım :KK48:

Şu ana kadar deneme yanılma çok dizi izledim hatta '' under the dome'' a bile katlandım :KK12:
Hannibal özellikle ilk 2 sezon , fringe , prison break , true detective , oz favorilerim .
the 100 , extant şu veya bu şekilde kendini izlettirenlerden .
Person of interest ve orphan black de bir türlü izlerken istikrar sağlayamadım .
Şimdi bir de çakma twd var ya fear the walking dead ; ona başladım henüz 2. bölümdeyim .

Şu ana kadar deneme yanılma çok dizi izledim hatta '' under the dome'' a bile katlandım :KK12:
Hannibal özellikle ilk 2 sezon , fringe , prison break , true detective , oz favorilerim .
Person of interest ve orphan black de bir türlü izlerken istikrar sağlayamadım .
Şimdi bir de çakma twd var ya fear the walking dead ; ona başladım henüz 2. bölümdeyim .
Canim o cakma nasil? Izlenilebilir mi?

Canim o cakma nasil? Izlenilebilir mi?

Bir kaç bölüm daha izlersem karar verebilirim , şuan için evet izlenebilir diyebilirim .
Ama başından kalkılmayacak gibi olsaydı , üst üste bölümleri izler sabahlardım . Ben 2. bölümün yarısında kapadım , bugün devam etmek için .

İlk bölümde twd den farkı henüz şehre yayılmamış , yürüyen ölüler var ama daha bir kaç kişi şahit buna , istila yok yani .

Bir kaç bölüm daha izlersem karar verebilirim , şuan için evet izlenebilir diyebilirim .
Ama başından kalkılmayacak gibi olsaydı , üst üste bölümleri izler sabahlardım . Ben 2. bölümün yarısında kapadım , bugün devam etmek için .

İlk bölümde twd den farkı henüz şehre yayılmamış , yürüyen ölüler var ama daha bir kaç kişi şahit buna , istila yok yani .
Ya ben twd tatildeyken bi zombi dizisine baslamistim adini unuttum zombiler cok hizli kosuyodu yaa :) acayip gelmisti bana twd deki aylaklar yer edinmis beynimde baska zombi dizisi sacma geliyo :)

Sen izlede bana da yorum yap ona göre başlayayım kitabım bitti en azından alana kadar iki bölüm biter:))))))

Ben Fear the walking dead dizisini bitirdim. Şimdilik eh diyebilirim :) Yazdıklarından bir kaç tanesi dikkatimi çekti birine başlamak istiyorum teşekkür ederim:KK51:

ausum, adını tam hatırlayamadım ama wayvard pines diue bi diziye başladım, çok hoşuma gitti, üç bölüm arka arkaya izledim hatta sana msj atmıştım.. bi bak istersen..

SPOILER
Kaç bölümdür Daryl' a susayanlar susuzluğunu gidermişlerdir umarım. :KK45:O sarışının ömrünün uzun olmayacağını ilk sahnesinde anlamıştım. Yalnız o ikiliden bu nankörlüğü beklemiyordum. :KK67: Bölüm fena değildi. Telsizdeki Glenn midir bilemiyorum gerçi Rick' in sesine hiç mi hiç benzemiyor. Bu gidişle Glenn' i finale saklayacaklar. :KK12:

SPOİLER

Bir kaç gün önce okuyup buraya yazdığım tahmin doğru çıktı. Çöp konteynırının altına saklanmış meğer bizim koreli :)) Yaşadığını görünce sevindim elbette ama yine de bana saçma geliyor. Nicholas üzerine yanlamasına düşmüş nasıl olurda bir tane bile aylak Glennden bir kaç ısırık alamaz hayret doğrusu :KK70: Öldürmeyeni senaristler öldürmüyor demek ki :KK70:İsmi de jeneriğe eklenmiş tekrar çok uyanıklar çok:KK53:

Şu Morganın ölümü Carol ın elinden olacak bence :KK69:

Carol ablam sevmez böyle hümanist görüşleri , şak diye öldürecen :confused:

Bölüm güzeldi .

Glenn e şaşırmadık , bekliyorduk zaten .

Kulede yıkıldı :KK17::KK17:

Spoiler

Yani evet Glenn' in yasayacagini biliyordum da ben hala o şekilde dusupte o pozisyonu nasil alabildiklerine hala anlam verebilmiş değilim. :)) Yalniz su öldürülen adamin oğlu yerinde durmayacak gibi... Önümüzdeki bolum kesin gidici... :KK45:

Bir de o Tara ne kadarda kilo almis öyle... o_O Bir de Tara'nin ablasina ne oldu? Yaşıyordu en son... Hatta son sahnesinde yanlis hatirlamiyorsam valinin kafasina sıkmıstı.

Sen kesin bilirsin... G gazeldustubaglara :) Ee o karakter öylece kalacak mi yani? Önümüzdeki bölümlerde var midir sence? Gerçi o derece kayda değer bi karakterde olamadi.

SPOILER

Bu bölüm sonrası sezon arasına girilecekmiş. Neyse... :/

Ahh Morgan ah... :KK12: "Judith ağlıycak aylakları üstlerine çekecek" derken bu uyuz velet çıktı. Kurulu düzenleri bi anda yerle bir oldu. İyi ki de oldu. Ne o öyle gömüldünüz kaldınız? Aksiyon yok bi şey yok! :KK12:

Yalnız denildiği gibi bütün bunlar yaşanmamış ve Rick' in hastanede kafasından geçenlerse ciddi üzülürüm.

SPOILER

Bu bölüm sonrası sezon arasına girilecekmiş. Neyse... :/

Ahh Morgan ah... :KK12: "Judith ağlıycak aylakları üstlerine çekecek" derken bu uyuz velet çıktı. Kurulu düzenleri bi anda yerle bir oldu. İyi ki de oldu. Ne o öyle gömüldünüz kaldınız? Aksiyon yok bi şey yok! :KK12:

Yalnız denildiği gibi bütün bunlar yaşanmamış ve Rick' in hastanede kafasından geçenlerse ciddi üzülürüm.

Yok yahu gider o Rick i bulur kafasına sıkarım .

Bir lost hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum finalde .:KK12:

Daryl nerede Daryl ! Boşu boşuna izliyorum resmen :63:

Daryl yok morgan verelim :-)

Sezon arası bekle dur şimdi .

Şubatta başlayacak değil mi , pöfff .

İyi yerde bitti . Sokaklarda evsiz barksız dolanıp , ona buna sataştıkları bol aylaklı bölümleri daha çok seviyordum şahsen .

Back
X