The Walking Dead

$680064.webp

Deadline kaynaklı habere göre, The Walking Dead çizgi romanının ekranlara dizi olarak ekranlara yansımasında büyük payı olan dizinin yaratıcısı Frank Darabont dizideki showrunner'lık (kısaca dizilerin günlük her şeyinden sorumlu olan kişi) görevini kendi isteğiyle bıraktı.

Ortada dolaşan söylentilere göre iki taraf arasında görüşmeler devam etmekte olup dizinin yaratıcısı Darabont'u en azından ekipte başka bir pozisyonda tutabilmek için ikna turları sürmekte.

The Wrap'a göre ise her ne kadar Darabont dizideki showrunner görevinden istifa etmiş olsa da yapımcı kadrosunda yer almaya devam etmesi ya da yönetmen olarak sette bulunma ihtimalleri mevcut ancak şu anda net bir şey söylemek mümkün değil.

Tüm bu olaylar meydana gelirken ve söylentiler devam ederken The Walking Dead'in belirlenen takvime göre çekimleri devam etmekte. AMC ise bu gelişmeler ve spekülasyonlar üzerine henüz bir yorum ya da açıklamada bulunmuş değil.

İlk sezondaki başarının baş kahramanlarından Frank Darabont, geçtiğimiz hafta San Diego'da düzenlenen Comic-Con International The Walking Dead paneline konuşmacı olarak katılmıştı. Bakalım önümüzdeki günler hatta saatler bu konuda ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek..

ilk bölümünü izledim ve beğendim güzel heyecanlı geldi o yüzden 1. sezonu indirdim devam edicem heyecanla =))

16 Ekim'de başlayacağı açıklanan AMC'nin sevilen ve merakla beklenen dizisi The Walking Dead'in yayın tarihi yaklaştıkça yayıncı kanalın sunduğu video ve fotoğraf akışı hızlanmaya başladı.

Ve son olarak AMC, yaklaşmakta olan yeni sezon için dört adet kısa teaser klibi izleyicileriyle paylaştı. Kliplerin hepsinin toplam süresi yaklaşık 40 saniye civarında. Glenn, Rick, Andrea ve bir çok zombiyi gördüğümüz videoları yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Frank Darabont'un yerine showrunner olarak atanan Glen Mazzara yönetimindeki The Walking Dead'in yeni sezon çekimleri Atlanta'da devam ediyor.

Teaser Clip #01 "Full Throttle"

[video=youtube;or7XxHJDDoQ]http://www.youtube.com/watch?v=or7XxHJDDoQ&feature=player_embedded[/video]

Teaser Clip #02 "Boston Herald"

[video=youtube;LEuNfNkGckI]http://www.youtube.com/watch?v=LEuNfNkGckI&feature=player_embedded[/video]

Teaser Clip #03 "Don't Make A Sound"

[video=youtube;4FyjxMKy2U0]http://www.youtube.com/watch?v=4FyjxMKy2U0&feature=player_embedded[/video]

Teaser Clip #04 "The Beginning of The End"

[video=youtube;8WiPk-9sDtg]http://www.youtube.com/watch?v=8WiPk-9sDtg&feature=player_embedded[/video]

Alıntıdır!

sezon sıkı başladı ama bölümün sonunu hiç sevmedim:110:

yabancı diziler bölümünde kendimi çok yanlız hissettim, yerli diziler bölümüne mi geçsem:27::27::1:

yabancı diziler bölümünde kendimi çok yanlız hissettim, yerli diziler bölümüne mi geçsem:27::27::1:

Aynı hissi burda bazen bende yaşıyorum :9:
Dizi yeni sezonda güzel bir başlangıç yaptı ama 2. bölümü ben hiç sevmedim. Çok sıkıcıydı :50:

Aynı hissi burda bazen bende yaşıyorum :9:
Dizi yeni sezonda güzel bir başlangıç yaptı ama 2. bölümü ben hiç sevmedim. Çok sıkıcıydı :50:

bizde birbirimizle konuşuruz:1:

ben gerildim ya, benzer yaşlarda oğlum olunca...

bu arada kesin o tombiş yem olcak bence
:27::27:

spoiler sayılır mı bilmiyorum sayılmaz herhalde, merle döncekmiş, çok gıcık kılçık bi insan ya:27::27:

spoiler sayılır mı bilmiyorum sayılmaz herhalde, merle döncekmiş, çok gıcık kılçık bi insan ya:27::27:

Evet dönücekmiş bende okudum o haberi.
Bu arada dizi 3. sezon onayınıda almış. Geçenlerde okumuştum :52::52::52: 7. bölümünden sonra sezon ortası arasına girip Şubat ayında kaldığı yerden devam edecekmiş.

3. bölüm içimden geçenler tuttu valla, psikopat Shane, bakışlarında meymenet yok, kankalarınada yapcak yakında yapacağını, demedi demeyin:27::27:

bende bu diziye bayılıyorum... ama henüz 2, sezonun 3,bölümünü izleyecek zamanı bulamadım:) diziyi izlediğim günün geceleri yatağıma geçtiğimde'' gerçekten o şeyler yaşanıyor olsa şuan şimdi bu karanlıkta oğlumla kurtulabilirmiydik'' diyorum.... 2, sezon fazla sarsıcı başlamasada (çocuğun vurulmasının dışında) bence 1, sezonu aratmayacak kadar heyecanlı olacak...

3. bölüm içimden geçenler tuttu valla, psikopat Shane, bakışlarında meymenet yok, kankalarınada yapcak yakında yapacağını, demedi demeyin:27::27:

:9::9::9: Son bölüm şahaneydii ben izlerken çok gerildiim:52:

bende bu diziye bayılıyorum... ama henüz 2, sezonun 3,bölümünü izleyecek zamanı bulamadım:) diziyi izlediğim günün geceleri yatağıma geçtiğimde'' gerçekten o şeyler yaşanıyor olsa şuan şimdi bu karanlıkta oğlumla kurtulabilirmiydik'' diyorum.... 2, sezon fazla sarsıcı başlamasada (çocuğun vurulmasının dışında) bence 1, sezonu aratmayacak kadar heyecanlı olacak...

Aynı şeyler bazen benimde aklımdan geçmiyor değil. Diziye sonradan başlamıştım ben ve ilk sezon bölümlerini üst üste izlemiştim. Çok izlemekten rüyalarıma bile girmiştir bu dizi :1:

bu bölüm pembe dizi tadındaydı, kimin çocuğu şimdi bu:27::27:

bu bölüm pembe dizi tadındaydı, kimin çocuğu şimdi bu:27::27:

İlk sezonu daha güzeldi ya. Bu bölüm çok sıkıcıydı. Özellikle şu kuyu sahnesi o kadar saçmaydıki. O oraya nerden nasıl gelmiş ve düşmüş belli değil. O gelebildiyse niye madem sürü gelip o araziyi basmıyor. Bassada bi ekşın yaşasak bi gerilsek:D

İlk sezonu daha güzeldi ya. Bu bölüm çok sıkıcıydı. Özellikle şu kuyu sahnesi o kadar saçmaydıki. O oraya nerden nasıl gelmiş ve düşmüş belli değil. O gelebildiyse niye madem sürü gelip o araziyi basmıyor. Bassada bi ekşın yaşasak bi gerilsek:D

evet kuyu sahnesi çok saçmaydı, hele adamın boynuna ip geçirmek için koreliyi sallandırmaları hepten salakçaydı, ay ayrıca sofiyayı aramalarından da gına geldi, o kız canlı çıkarsa çok absürd olur herhalde bu saatten sonra, çoktan mundar olmuştur o:27::27:

zaten tek sezon diyolardı geçen sezon için yatırım büyüktü, vasatlaşması normal bu saatten sonra, zaten bi zombi hikayesini ne kadar uzatabilirler ki
:26:

Son düzenleme:
721239.jpg

» Robert Kirkman: ''3.sezon planlanıyor!''
Robert Kirkman: ''3.sezon planlanıyor!''

The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman yaptığı açıklamada dizinin 3.sezonu için planlama çalışmalarına başladıklarını belirtti.

26 Ekim akşamı AMC'den Charlie Collier'dan gelen açıklamayla dizimizi.com'da önceden haberini verdiğimiz üzere Andrew Lincoln ve Sarah Wayne Callies gibi isimleri kadrosunda bulunduran zombi draması 3. sezon onayını resmen almıştı.

Entertainment Weekly'e konuşan Kirkman ''Şimdilik üç sezon için söz almış olsakta planlarımız uzun vadeli. Önümüzdeki sezon için planlamalara başladık bile. En azından haftada bir yazarlar odasında üçüncü sezonda neler yapmayı planladığımıza dair tüm değişik fikirleri ortaya koyarken bir ya da iki saat harcıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Çizgi roman yazarı Kirkman, ilk iki sezondaki bir çok olay örgüsü ve entrikaların üçüncü sezonda çözülmeye başlayacağını söylerken ''İlk iki sezonda neler olduysa üçüncü sezonda hepsini sonuçlara kavuşturacağız'' şeklinde sözlerine son verdi.

The Walking Dead, her Pazar akşamı AMC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Devam etmekte olan sezonun 7.bölümünden sonra sezon ortası arasına girecek olan dizi Şubat ayında kaldığı yerden devam edecek.

Son düzenleme:
evet kuyu sahnesi çok saçmaydı, hele adamın boynuna ip geçirmek için koreliyi sallandırmaları hepten salakçaydı, ay ayrıca sofiyayı aramalarından da gına geldi, o kız canlı çıkarsa çok absürd olur herhalde bu saatten sonra, çoktan mundar olmuştur o:27::27:

zaten tek sezon diyolardı geçen sezon için yatırım büyüktü, vasatlaşması normal bu saatten sonra, zaten bi zombi hikayesini ne kadar uzatabilirler ki
:26:

Off aynen o kızın aranması faslından gına geldi. Bulacaklarsa bulsunlar arkadaş. Bi ekşın görelim bişi olsun dimi ama :D
3. sezon haberinide vermişsin sevinsemmi napsam bilemedim. Dizinin eskisi gibi hareketlenmesi lazım yoksa 3. sezonu bırak 2. sezon bile çekilmeyecek duruma gelecek

Son düzenleme:
Back
X