The Walking Dead

genel olarak ilk sezon ki heyecan , korku ve aksiyonu bu sezonda bulamadım.

umarım bundan sonraki bölümler daha atraksiyonlu geçer.

dediğiniz gibi şu kızı da ölü , diri veya zombi olarak bir an önce bulsalar da kabak tadı vermese artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ya dizinin adıyla alakası kalmadı her bölümde 1 zombi gösteriyolar artık :/ ve olaylar çok yavaş ilerlio şaşırtıcı şeyler olmuo

bol flashback li bölümler bizi bekleyecek sanırım, özellikle 3. sezon

İyice bozdu dizi ya. Hele son bölüm tamamen çöptü. Çok kötüydü. Artık öle heyecanla yeni bölümü beklemiyorum :50::50:

hadi ya allahtan izlememişim, çıktığını gördüm ama izleyesim gelmedi, biriksin boş bi vaktimde izlerim artık ya da hiç izlemem
:27::27:

izlemediğim 3 bölümü izledim:27::27::27::27:

Son düzenleme:
herşeyin çorap söküğü gibi çözülmesine sevindim o sırlar benimde içime dert olmuştu glenn gibi

shane sizce haklı mı ne diyosunuz arkadaşlar, daryl bile daha insancıl gerçi, hatta bayağı bayağı insancıl, ama şartlar insancıl değil galiba pek:27::27:

rickinde olgunluğu beni öldürecek ya, insan en azından çocuk kimden diye sorar:27::27:

sarışında hamile kalırsa boy boy shane nin çocukları olur artık
:27::27:

ayrıca çiflik sahibi ehtiyar neden sofiyayı söylemedi onuda merak ettim, ambara hep tanıdık zombileri sokmuştu, sonuçta küçük bi kız çocuğu aradıklarını biliyolardı neden söylemediler ki sofiyayı, bu kız olabilir mi diye

Walking Dead yapımcılarından ve çizgi romanın yaratıcı ismi Robert Kirkman yaptığı açıklamada AMC'nin zombi dramasının ikinci sezonunun ikinci yarısında izleyicileri yeni çılgın şeylerin beklediğini ifade etti.

Kirkman, Entertainment Weekly'e geçen akşam yayınlanan sezon ortası final bölümü 'Pretty Much Dead Already' hakkında konuşurken ''Bu insanlar artık birbirleriyle karşı karşıya kalacak ve mücadele içerisinde olacak. Hershel'in sırrı sonunda açığa çıktı ancak bu sır beraberinde Sophia hakkındaki gerçeği öğrenmelerine de sebep oldu. Ayrıca, bundan sonra yeni karakterlerle tanışmaya hazır olun. Dönüşümüzle beraber kısa sürede yeni karakterleri göreceksiniz. The Walking Dead'in ekranlara dönüşü harika olacak'' ifadelerini kullandı.

Jenner'ın geçtiğimiz sezon sonunda CDC binasındaki patlamadan önce Rick'in kulağına fısıldadığı şeyin bir çok kişinin tahminine göre Lori'nin hamile olduğu yönünde olmasına rağmen Rick'in eşinden haberi aldığında gerçekten şaşırmış olması durumu hakkında ne düşündüğü sorusuna Kirkman ''Şimdilik sadece bu sırrın er ya da geç ortadan kalkacağını ve açıklığa kavuşacağını söyleyebilirim'' cevabını verdi.

Kirkman, 'çizgi romanda yer alan The Governor ya da Michonne karakterlerini dizide görecek miyiz?' şeklinde kendisine yöneltilen soruya ise ''Zaman veremeyeceğim ama her iki karakteri de göreceğiz elbette. Ayrıca daha önceden belirttiğim gibi bazı yeni karakterleri ikinci yarının hemen başlarında göreceğiz'' cevabını verdi.

Sezon ortası arasına giren The Walking Dead, 12 Şubat'ta yeni bölümleriyle ikinci sezonunun geri kalan kısmı için yeniden ekranlara dönecek.

Son düzenleme:
forumlarda son sahneden çok etkilendiklerini yazmışlar, ağladıklarını falan... nedense o sahne beni hiç etkilemedi ya, ruhsuzmuyum neyim, o kadar bezmişim demekki sofia dan:47::47:

sofia olayı da olmasa 2. sezonda aksiyon kalmazdı.... bu sezon tamam diğeri gibi 5 bölüm değil falan ama atlaya atlaya izliyorum artık. shane psikopata bağlıyor o biraz şenlik getirir ileriki bölümlerde. ii sophia'yı öyle bağladılar bir de mutlu son getirselerdi yuh çekecektim.

walking dead yeni başladım e malum anca vakit bulabildim :9::9:
şuan ara vermeden ilk sezonu izliyorum bu gece biticek sanırım

yabancı dizi topiğinde hakikaten pek kimse yok boş kalmış burası

her neyse 2. sezonunn son bölümünü de izledim ve şerife iyice gıcık gittim yeni bölümde biraz daha erkekleştirseler fena olmaz hani :31:

yabancı dizi topiğinde hakikaten pek kimse yok boş kalmış burası

her neyse 2. sezonunn son bölümünü de izledim ve şerife iyice gıcık gittim yeni bölümde biraz daha erkekleştirseler fena olmaz hani :31:

ne yapsın bu kadın kıtlığında adamceyiz, hemide çocuğunun anası:1::1:

bu diziyi gece yatmadan önce izliyordum sonra rüyamda zombilerle uğraşıyordum :9::9:

iyi o zaman teşekkürler :34:
bu arada sofia ya ben de çok etkilendim. 3 gün aklımdan çıkmadı vallahi :27:

ay ben bezmiştim valla sofia dan, shane e hak verdim o konuda.

darly le carolun ne idüğü belirsiz yakınlaşmasınada bi anlam veremedim
:27:

Back
X