The Walking Dead

spoiler

daha yeni izleyebildim iş temposu hastalık derken,bu sezon çok uyuşuk diye diye sesimi duyurdum galiba bölüm bomba olmuş.

vali ile michone'un kavga sahnesi süperdi,hatuna bayılıyorum zaten. o kafa akvaryumu devrilince bi midem alt üst oldu ama:27: merle de artık ölsün gitsin ya adam kıl resmen.

bu arada yeni zenci de öldü, başka zenci soktular diziye. bu ara zenci akışı hızlı:52:
bekleyelim şubatı,bu arada fringe 'ı bitireyim.

Ohoooo kızlar 9.bölüm çıktı da 10 çıkacak yani nerdesiniz :51:

2 gece 3 sezonu bıtırıp kara kara yenı bolum beklemeye başladım..
Keşke ızlemeseydım dıyorum şimdi :)

Adamlar bu işi ne kadar cıddıye alıyor izlerken kendıme karsı saygınlık kazanıyorum seyırcıyı bu kadar cıddıye aldıkları için..
Senaryo olsun , makyajları , kurguları olsun kusursuz oluyor yabancı dızıler.

Dün 9. bölümü izledim. Yine bekleneni yaptılar. Ne var ne yok finale sakladılar. :/

2 gece 3 sezonu bıtırıp kara kara yenı bolum beklemeye başladım..
Keşke ızlemeseydım dıyorum şimdi :)

Adamlar bu işi ne kadar cıddıye alıyor izlerken kendıme karsı saygınlık kazanıyorum seyırcıyı bu kadar cıddıye aldıkları için..
Senaryo olsun , makyajları , kurguları olsun kusursuz oluyor yabancı dızıler.

2 gecede 3 sezon muu? :52: :)

Aynı şey bende 1. sezonda olmuştu. Diğer bölümleri beklemek işkence gibidir bilirim. :1:

Bu haftaki bölüm fazla hareketli değildi yine son bölüme sakladılar herşeyi
Finalde kim kime dum duma olacak sonra bi daha bekle yavrum 4. sezonu :ssz::ssz:

Morgan'ın delırmesıne uzuldum
Rick ne çiğ sut emmişsin yahu morganı gerı de bıraktın
o yolda yalvaran cocugu da göz göre göre ölüme terk ettın , bır de cantasını aldın durup yuhh ya ..

Bunlar insanlıklarını kaybettıler artık ve dızı bu anlamda bence kan kaybedıyor 1.sezonun o tadı hıcbır sezonda yok..

selammm bende sonradan keşfettim bu diziyi..
3.sezon 9.bölümdeyim.her akşam eşimle bir kaç bölüm izliyoruz..Çok heyacanlı ..
İnanın ertesi gün iş yerimde bile düşünüyorum:)

benim favorim Darly..
bide lori ölmedi dimi,kesin bir yerden çıkıcak..

selammm bende sonradan keşfettim bu diziyi..
3.sezon 9.bölümdeyim.her akşam eşimle bir kaç bölüm izliyoruz..Çok heyacanlı ..
İnanın ertesi gün iş yerimde bile düşünüyorum:)

benim favorim Darly..
bide lori ölmedi dimi,kesin bir yerden çıkıcak..

lori, öldü... doğum sonrasında oğlu tabancasıyla annesine ateş etmişti...

lori, öldü... doğum sonrasında oğlu tabancasıyla annesine ateş etmişti...

bence lori ölmedi..çünkü oğlunun ateş etmesi görüntülenmedi..sadece sesi duyuldu..(bence oğlu boşluğa ateş edip vurmuş gibi yaptı.)
ayrıca lorinin cesedi kayboldu ,orda zombinin onu yemiş gibi görüntüsü verdiler ama bu zamana kdr dizide hiç bir zombi kemiklerine kdr yenilmedi.

genelde dizilerde şaşırtmaca yapıyolar ve öldü verilen karakter supriz bir şekilde ortaya çıkartılyor..lorinin ölümüde ucu açık bir ölüm görüntüsüydü..
bence hapishande birileri loriyi buldu ve kendi kamplarına görürüp tevadi ediyolar..bu şekilde dizide yeni konular açılacak..

çünkü en son vali ve kentiyle savaşa hazrılanıyorlar..savaş vs bitecek ve yeni bir konu bulunması lazım..loriyinin supriz kurtluşunu bu konuda işleyecekler..

toprak13, keşke şu çizgi romanlarını okusaydım diyorum... 3. sezonda bitecek işte... bu arada MERLE için üzüleceğimi hiç ummazdım... heran sürprizlerle dolu... bayılıyorum bu diziye...........

dün ilk bölümünü izledim lk defa ve sanırım korktum :S rüyamda zombiler falan gördüm :S normalde korkmam öyle in,cin, hayalet, zombi konulu şeylerden ama bu ürküttü beni

toprak13, keşke şu çizgi romanlarını okusaydım diyorum... 3. sezonda bitecek işte... bu arada MERLE için üzüleceğimi hiç ummazdım... heran sürprizlerle dolu... bayılıyorum bu diziye...........

aynen ben çizgi romanlarını alayım diye düşündüm ama biraz pahalı geldi..çok çok çok sevdim bu diziyi..bu arada canım sıkı takipteyim ben 4.sezon için onay alınmış devam etcek yani..ama beklemek çok kötü..ben Darly hastasıyım..:)
salı günleri tekrarlarını izliyorum (kesmiyoooo kesmiyooo :)

Back
X