ben geldim ben

iyi haberlerle geldim....
rick terminusu ele geçirecekmiş forumlardaki tahminler bu yönde...sürekli hershel'ın rick'e çiftçiliği öğrettiği flashback'li sahnelerin de bir amacı varmış meğerse...bu senarist çok cin adam hakkaten...meğer rick terminusu ele geçirince burayı yaşanır hale getireceklermiş ve rick çiftçilik yapıp yaşam ihtiyaçlarını karşılayacakmış burada dostlarıyla....
bu arada bir sene bekleyeceğiz diye üzülmüştük ama ekim sonu yada en geç kasım başı yine 8 bölümlük bir sezonla başlayacakmış 5.sezon...
2015 de yine 8 bölümlük 6. sezon olacakmış...daha yıllarca sürecek deniliyor..bakalım ne olacak...
ama o ızgarada pişen beth'miş evet....çizgi romandan okuyanlar hep yazmışlar....
vali geri gelmeyecek, vali kesin öldü..valinin ikizi varmış...ve onun kılığına girip intikam alacakmış gibi konuşuluyor face sayfalarında...
çizgi romanı okumadım ama okuyanlar maşallah spoiler doldurmuş forumlarda...aslında hiç okumasak zevki kaçıyor yaa

ama çok kötü bir sezondu bence....
çok durağandı....senarist ekimde yada kasımda çok büyük bir giriş yapması lazım..çünkü walking dead kan kaybediyor bence...zaten reytingleri bile düşmüş durağanlıktan...