The Walking Dead

Çizgi romanda terminus yok diye biliyorum? Dizi için uydurulmus? Ama yamyam kısmı geciyormus sanırım. Nereden okuyorsun canıms? İngilizce ya da türkce? Ben bulamamıstım bildigin bir link var mı? Anca yabancı bloglardan cizgi romanla ilgili birseyler okuyorum.

ben bi ara buldum, bi okuyuşta hapishane sahnelerine kadar gelmiştim..sonra bi kaybettim bulamadım bi daha..açıkçası heyecanı gitmesin diye okumanı da tavsiye etmem...

kızlar bu arada walking dead kanaltürk de başlıyormuş yakında :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
çok sansür koyarlar ama olsun...tv de izlemek daha keyifli olacak...
türkçe dublaj olacakmış..

ben bi ara buldum, bi okuyuşta hapishane sahnelerine kadar gelmiştim..sonra bi kaybettim bulamadım bi daha..açıkçası heyecanı gitmesin diye okumanı da tavsiye etmem...

kızlar bu arada walking dead kanaltürk de başlıyormuş yakında :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Turkce dublaj berbat oluyor ama ya, sanki iki kisi butun kisilerin konusmalarini farkli sekilde okuyolarmis gibi..
Vay caninaaa, aman tanrim:37:

Turkce dublaj berbat oluyor ama ya, sanki iki kisi butun kisilerin konusmalarini farkli sekilde okuyolarmis gibi..
Vay caninaaa, aman tanrim:37:

evet orası öyle, ama altyazıyı okuyacaz diye can alıcı noktaları kaçırabiliyoruz....
bilhassa wow kelimesine bizimkiler vay canına diyor çok komik :1:

evet orası öyle, ama altyazıyı okuyacaz diye can alıcı noktaları kaçırabiliyoruz....
bilhassa wow kelimesine bizimkiler vay canına diyor çok komik :1:

Ben dublajli seyrettigim zaman hic konsantre olamiyorum, cumlelerin icindeki duygular cok yapmacik geliyor.:43:
Heycanlandimi, hosunami gitti kizdimi anlayamiyorum ayni anda gozumu diziden ayirmazsam..
Neyse dur bakalim yaz geleydi hele bastan sona internetten reklamsiz izlerim galiba :1:

Son düzenleme:
Ben dublajli seyrettigim zaman hic konsantre olamiyorum, cumlelerin icindeki duygular cok yapmacik geliyor.:43:
Heycanlandimi, hosunami gitti kizdimi anlayamiyorum ayni anda gozumu diziden ayirmazsam..
Neyse dur bakalim yaz geleydi hele bastan sona internetten reklamsiz izlerim galiba :1:

benimde izleyesim var gel beraber başlayalım tekrar...:ssz:
prisonu çok özledim ama :43:
o daha ağır basıyor izle beni izle beni diye :52:

benimde izleyesim var gel beraber başlayalım tekrar...:ssz:
prisonu çok özledim ama :43:
o daha ağır basıyor izle beni izle beni diye :52:

Ay ne guzel olurdu, birde isigi kapatirdik, yaninada misir degmeyin keyfimize.
Prison breaki izlemedim. Kizkardesimle izliyorum yabanci dizi ve filmleri.
Yasi henuz 15 oldugu icin genelde genclik dizisi izledik simdiye kadar:52:

Ay ne guzel olurdu, birde isigi kapatirdik, yaninada misir degmeyin keyfimize.
Prison breaki izlemedim. Kizkardesimle izliyorum yabanci dizi ve filmleri.
Yasi henuz 15 oldugu icin genelde genclik dizisi izledik simdiye kadar:52:

inanmıyorum prison break izlemeyen biri ha??? :53::53::53:
şoktayım şu anda...:53::53::53:
canım bak sana yüzde yüz....bak yüzde doksan dokuz değil, yüzde yüz garanti veriyorum prison break'ı bi izle, gelip bana teşekkür edeceksin...
dizideki, zekaya planlamaya diziye harcanan paraya....kısacası senaristin zekasına hayran kalacaksın...
sen bi izle gör bak az bile anlatmışsın diyeceksin...
kk da bu diziyi izlemeyen yoktur inan....şaşırdım vallahi :53:

inanmıyorum prison break izlemeyen biri ha??? :53::53::53:
şoktayım şu anda...:53::53::53:
canım bak sana yüzde yüz....bak yüzde doksan dokuz değil, yüzde yüz garanti veriyorum prison break'ı bi izle, gelip bana teşekkür edeceksin...
dizideki, zekaya planlamaya diziye harcanan paraya....kısacası senaristin zekasına hayran kalacaksın...
sen bi izle gör bak az bile anlatmışsın diyeceksin...
kk da bu diziyi izlemeyen yoktur inan....şaşırdım vallahi :53:

Bir basladimmi kimse durduramiyorki beni, o yuzden yaztatilleri disinda hic ingilizce dizisine baslangic yapamiyorum.
Suan 4 yillik uni bolumunu 2 yilda bitirmeye calisiyorum, ingilizce dizilerde masallah birsuru sezon.
Ders mers yapamam valla :1: Simdide yaz tatlini bekliyorum yeni dizilere baslangic yapmak icin..
Birde seneye daha cok vaktim olacak galiba..

Bir basladimmi kimse durduramiyorki beni, o yuzden yaztatilleri disinda hic ingilizce dizisine baslangic yapamiyorum.
Suan 4 yillik uni bolumunu 2 yilda bitirmeye calisiyorum, ingilizce dizilerde masallah birsuru sezon.
Ders mers yapamam valla :1: Simdide yaz tatlini bekliyorum yeni dizilere baslangic yapmak icin..
Birde seneye daha cok vaktim olacak galiba..

ilk başladığın dizi prison break olsun o zaman ilk sıraya koy bence...:ssz:

Orjinal haliyle izlemek daha keyifli.. :)

Buldum ben onu canım ama parça parça ve ingilizce, erteledim okumayı...

cikmiyor ya Tr altyazili son webisode olani bulamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde sürekli takip ettiğim dizi.
Yayınlandığı günü ertesi izliyorum, bazı bölümler çok sıkıcı oluyor tamam senaryo insanlara yöneliyor vs. ama daha çok zombi görüp yüreğimin ağzıma gelmesini seviyorum:)
40 dakika uzaklaşıyorum gerçek hayattan:51:

benimde sürekli takip ettiğim dizi.
Yayınlandığı günü ertesi izliyorum, bazı bölümler çok sıkıcı oluyor tamam senaryo insanlara yöneliyor vs. ama daha çok zombi görüp yüreğimin ağzıma gelmesini seviyorum:)
40 dakika uzaklaşıyorum gerçek hayattan:51:

bende zırt bırt sezona girmelerinden bıktım...8 bölüm çekip, hemen sezon yapıyorlar...

kızlar yaa şu walking dead'in çizgi roman linkini eklermisiniz buraya, bir ara okuyordum hapishane sahnelerine gelince bıraktım, sonra o adresi birdaha bulamadım...
bilen varsa bi zahmet link ekleyin...:26:

Back
X