The Walking Dead

Kizlarrr izlediniz mi yeni bölümü? ?

ben izledim, yavaş bir bölüm olsa da içeriğinde birçok sır barındırıyordu.. ilerki bölümlerde olacak olaylar hakkında ipucu verdiler...
ve sizlere üzücü haber kızlar,
dizi haftaya sezon finaline giriyor yine.. off ya sinir oldum resmen.. ne sezonmuş arkadaş... yeni seozn hangi ayda başlıcak acaba, kesin eylülü ekimi bulur yani....pefff

ben izledim, yavaş bir bölüm olsa da içeriğinde birçok sır barındırıyordu.. ilerki bölümlerde olacak olaylar hakkında ipucu verdiler...
ve sizlere üzücü haber kızlar,
dizi haftaya sezon finaline giriyor yine.. off ya sinir oldum resmen.. ne sezonmuş arkadaş... yeni seozn hangi ayda başlıcak acaba, kesin eylülü ekimi bulur yani....pefff
ay benim aklımdan çıkmış kardeşim hatırlattı şimdi izlicem. nasıl sezon finali ya daha yeni başlamıştı :KK61:

ama daha 1 ay oldu zaten neyin sezon finali bu anlamadım ki :KK42:

kış sezonu canım, kışa girince ara veriyor onlar.. farkındaysan onlar yaz sezonu çekimleri, yazlık kıyafetler üzerlerindeki... ama şu birkaç bölümdür biraz soğumuş hava orda , ağaçlar falan sarı rengine dönmüş... onlarda girecek sezona işte...
eyül ekim gibi anca dönerler...

kış sezonu canım, kışa girince ara veriyor onlar.. farkındaysan onlar yaz sezonu çekimleri, yazlık kıyafetler üzerlerindeki... ama şu birkaç bölümdür biraz soğumuş hava orda , ağaçlar falan sarı rengine dönmüş... onlarda girecek sezona işte...
eyül ekim gibi anca dönerler...
çekimleri falan çok zor zaten bi zombi makyajını izledim baya uğraşıyolar haklılar da ama çok fazla ara veriyorlar beklemek zor oluyor :(

çekimleri falan çok zor zaten bi zombi makyajını izledim baya uğraşıyolar haklılar da ama çok fazla ara veriyorlar beklemek zor oluyor :KK43:

bu hafta ricki görmeliydin, saç sakal gitti :D
adama benzedi sonunda... yakışıklı oldu :D
evet çekimler zormuş ama 5-6 bölümde bir de sezon yapılmaz ki arkadaş..

rick dizinin bitminde bişey söyledi hatırladınmı?
gerekirse burayı alırız dedi... sanırım terminustaki gibi savaş çıkacak orda...
evet ama durduk yere mi devralacak orayı ortada bişey yok ki saçma olur hiç bi sorun yokken orayı ellerinden almaları. Rick iyi ve mantıklı düşünen bi adam halbuki kendilerine yapılanı onlarda başkasına mı yapacak:KK20:

evet ama durduk yere mi devralacak orayı ortada bişey yok ki saçma olur hiç bi sorun yokken orayı ellerinden almaları. Rick iyi ve mantıklı düşünen bi adam halbuki kendilerine yapılanı onlarda başkasına mı yapacak:KK20:

ama orasının iyi biryer olduğunu nerden biliyorsun, rick dedi ya iyilerse bizimle geçinirlerse devam ederiz uyum sağlarız, ama ters yaparlarsa bizde burayı alırız dedi.. yani kötü biryer de olabilir... dur bakalım böyle iyi davrandıklarına kanma hemen... ben çizgi romanı okudum, orda çok kötü bir adam vardı hatta validen bile kötüydü.. cani vahşi bi adamdı, o adam daha diziye girmedi, sanırım burda işleyecek senarist o adamı.. adı Negan mıydı neydi öyle bişeydi...

ama orasının iyi biryer olduğunu nerden biliyorsun, rick dedi ya iyilerse bizimle geçinirlerse devam ederiz uyum sağlarız, ama ters yaparlarsa bizde burayı alırız dedi.. yani kötü biryer de olabilir... dur bakalım böyle iyi davrandıklarına kanma hemen... ben çizgi romanı okudum, orda çok kötü bir adam vardı hatta validen bile kötüydü.. cani vahşi bi adamdı, o adam daha diziye girmedi, sanırım burda işleyecek senarist o adamı.. adı Negan mıydı neydi öyle bişeydi...
evet zaten illaki bişey çıkar da ne çıkacak bilemedim. silahlarını aldılarında ben bile tedirgin oldum. hepsi yavaş yavaş inanıyor iyi olduklarına bi tek Darly geri duruyor o haklı çıkacak galiba. Validen bile kötüyse neler yapar kesitemiyorum :KK17:

evet zaten illaki bişey çıkar da ne çıkacak bilemedim. silahlarını aldılarında ben bile tedirgin oldum. hepsi yavaş yavaş inanıyor iyi olduklarına bi tek Darly geri duruyor o haklı çıkacak galiba. Validen bile kötüyse neler yapar kesitemiyorum :KK17:

ben oraya hiç güvenmyorum, kesin orda bi işler dönüyor....
daryl hissetti bence ve dediğin gibi haklı çıkacak...
daryl daha önce terminusa da güvenmemişti zaten ve haklı çıktı... gitmeyelim demişti rick'e, kaç kere uyardı ama rick gidince mecbur kaldı gitti...
sonunda darylın dediği oldu ve öleceklerdi neredeyse....
burda da bir pis koku aldı daryl, kesin bişey var burda... haftaya çok heyecanlı olacakmış..çünkü sezona girecekleri zaman çok heyecanlı bitiriyorlar ....
ondan sonra ekime kadar bekle babam bekle...

daha yeni bölümünü izleyemedim malesef en son sözde o iki adamla güvenilir yere gittiler sonra ne oldu acaba orada kaldı ?? meraktan çatlamıyor değilim hani ya :)

Back
X