The Walking Dead

ben oraya hiç güvenmyorum, kesin orda bi işler dönüyor....
daryl hissetti bence ve dediğin gibi haklı çıkacak...
daryl daha önce terminusa da güvenmemişti zaten ve haklı çıktı... gitmeyelim demişti rick'e, kaç kere uyardı ama rick gidince mecbur kaldı gitti...
sonunda darylın dediği oldu ve öleceklerdi neredeyse....
burda da bir pis koku aldı daryl, kesin bişey var burda... haftaya çok heyecanlı olacakmış..çünkü sezona girecekleri zaman çok heyecanlı bitiriyorlar ....
ondan sonra ekime kadar bekle babam bekle...
adamım ya benim ;) ilk başlarda ne gıcıktı ama hiç sevmemiştim uyuzu. haftaya heyecanlı olur kesinde sonra aylarca bekleyiş çok fazla ya :( canım bu arada yeri değil biliyorumda bu paul yardım ediyor ya satacak mı sonra bunları? sarı oğlanı sara'yı

michonne ilk fotoğraflarda kimse neden yok diye şüphelenmişti doğrumu kimse yokmu ? birde oraya girmeden çocuk sesleri geliyordu ama kapılar açılınca hiç çocuk göremedim ben ?? bunlar aklıma takılanlar

michonne ilk fotoğraflarda kimse neden yok diye şüphelenmişti doğrumu kimse yokmu ? birde oraya girmeden çocuk sesleri geliyordu ama kapılar açılınca hiç çocuk göremedim ben ?? bunlar aklıma takılanlar
kız izlesene :) birileri var iyi de davranıyorlar ama altından bişeyler çıkacak gibi

canım ya benim internetim kotalı ondan izleyemiyorum :KK61: valla halletmem gereken bir konu bu da sağol ama yorumların için teşekkür ederim :KK68:

adamım ya benim :KK66: ilk başlarda ne gıcıktı ama hiç sevmemiştim uyuzu. haftaya heyecanlı olur kesinde sonra aylarca bekleyiş çok fazla ya :KK43: canım bu arada yeri değil biliyorumda bu paul yardım ediyor ya satacak mı sonra bunları? sarı oğlanı sara'yı

evet daryl çok harbi bir çocuk... aryl normal hayatta 50 küsür yaşındaymış biliyomusun şok oldum :KK57:
hiç sanmıyordum, 25-30 yaşında gibi sanki...

paul yardım ediyor evet ama satmayacak...dördüncü sezonun sonunda paul tekrar girecek diziye ve çok şaşıracağın bişey olacak... onu da izlemeden anlatmam :KK53:

evet daryl çok harbi bir çocuk... aryl normal hayatta 50 küsür yaşındaymış biliyomusun şok oldum :KK57:
hiç sanmıyordum, 25-30 yaşında gibi sanki...

paul yardım ediyor evet ama satmayacak...dördüncü sezonun sonunda paul tekrar girecek diziye ve çok şaşıracağın bişey olacak... onu da izlemeden anlatmam :KK53:
şaka mııı en fazla 30 gibi kız ne yiyip ne içiyo bu ecnebiler :D

ay satacak diye bekliyorum heran çok korkuyorum :( satmayacaksa iyi rahatladım :KK19:

şaka mııı en fazla 30 gibi kız ne yiyip ne içiyo bu ecnebiler :KK70:

ay satacak diye bekliyorum heran çok korkuyorum :KK43: satmayacaksa iyi rahatladım :KK19:

aslında düşmanımın düşmanı dostumdur taktiğini uyguluyor paul...
yani Caroline raynold'a düşman oldu paul... ee Michael de abisi de Caroline düşman olunca, michaeli kullanarak carolinden intikam almak istedi ....

aslında düşmanımın düşmanı dostumdur taktiğini uyguluyor paul...
yani Caroline raynold'a düşman oldu paul... ee Michael de abisi de Caroline düşman olunca, michaeli kullanarak carolinden intikam almak istedi ....
evet ama sara iyice gıcıklık yapıyor adam ona sinirlenip gidecek diye korkuyorum. pope yardım etti onun başı belaya girecek mi? offf franklin de casusluk yapacak. t-bag ağladı resmen neler yaşamış küçükken :(

evet ama sara iyice gıcıklık yapıyor adam ona sinirlenip gidecek diye korkuyorum. pope yardım etti onun başı belaya girecek mi? offf franklin de casusluk yapacak. t-bag ağladı resmen neler yaşamış küçükken :KK43:

sara nerde gıcıklık yaptı canım orayı hatırlayamadım??
pope görevden alındı ki... orayı kaçırdın mı sen... haa dur dur ilerde göreceksin onu... pope alındı görevden...
Franklin de çocuğu için yapacak mecburen... ama alex ondan çok kötü bişey isteyecek... o bölümü izledinmi??
t bag kötü adam gibi görünsede çok acı çekmiş biri... hasta resmen...

sara nerde gıcıklık yaptı canım orayı hatırlayamadım??
pope görevden alındı ki... orayı kaçırdın mı sen... haa dur dur ilerde göreceksin onu... pope alındı görevden...
Franklin de çocuğu için yapacak mecburen... ama alex ondan çok kötü bişey isteyecek... o bölümü izledinmi??
t bag kötü adam gibi görünsede çok acı çekmiş biri... hasta resmen...
canım geçtim o bölümleri pope görevden alındı ama hard diski almak için yardım etti ya onu diyorum. bide paul a gıcıklık yapıyordu sara canım onu dediydim :KK53:

canım geçtim o bölümleri pope görevden alındı ama hard diski almak için yardım etti ya onu diyorum. bide paul a gıcıklık yapıyordu sara canım onu dediydim :KK53:

nasıl gıcıklık yapıyordu yaa hatırlayamadım orayı :KK57:
inanmıyorum prison break de unuttuğum bir sahne, başıma taş yağacak
hatırlat bakayım..:KK69:

Canim arabaya almadı orda yolda bıraktı,yrende bogmaya çalıştı yaa o sahneleri diyorum

haa ona mı diyorsun, iyide paul saraya neler yaptı ne çabuk unuttun, işkence etti, küvette boğmaya çalıştı...
ne yapsaydı sara hiç bişey olmamış gibimi davransaydı..
sen paulun saraya işkence sahnelerini izlemedin mi,

haa ona mı diyorsun, iyide paul saraya neler yaptı ne çabuk unuttun, işkence etti, küvette boğmaya çalıştı...
ne yapsaydı sara hiç bişey olmamış gibimi davransaydı..
sen paulun saraya işkence sahnelerini izlemedin mi,
Izledim tabiiki cani, ama sonuçta şuan yardım etmeye çalışıyo ne bilim pişman :(

Back
X