- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir insana ukalalık anca bu kadar yakışır![]()
![]()
Ne olacak senin bu Daryl askin?Zalımsınızagzinizdan bir sey kacacak diye sabaha karsi izledim ama cok guzeldi yaw.. daryl ne ka datlu dimi
![]()
Ne olacak senin bu Daryl askin?Bana da Rick daha bi karizma geliyor nedense "su siralar"
ama sakal konusunda israrciyim. Litfen su sakallari kesme Rick!!!!!
![]()
evet kesmesin, bebek totosu gibi pürüzsüz surat yakışmıyor Rick'eDaryl in saçları nasıl ama hep gözüne giriyor ekrandan çıkıp bir toka koymak geliyor içimden
![]()
kafalarını birbirine sürtüp kıvılcım çıkartırım ben o veletlerinne hale gelmiş güzelim daryl
![]()
çok tatlı olmuş amaaaa
baktıkça içim burkuldu duruşuna burnuna ağzına![]()
Pazartesilerime anlam katti. Pazartesiler hic bu kadar sevilmemişti.Pazartesii gelsin hemen![]()
kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonuPazartesilerime anlam katti. Pazartesiler hic bu kadar sevilmemişti.![]()
O korna sesiyle ilgili tahminlarimde tutmadi gibi benim ya...kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonuo siren sesini kim yaptı aklımda deli sorular
![]()
Aynen canım o çetedir büyük ihtimal ama bu sezon çok iyi olacak gibi hızlı basladı bayaO korna sesiyle ilgili tahminlarimde tutmadi gibi benim ya...gelecek bölümden kesit yayinlanmis. O psikopat çete olabilir diyorum şimdide...
Bekleyip goruceez...
![]()
Aynen. Bu sezon iyi olacak gibi görünüyor. Yayınlanan sahnelere bakilacak olursa 2. bölüm epey sıkı. Beklentilerim yuksek.Aynen canım o çetedir büyük ihtimal ama bu sezon çok iyi olacak gibi hızlı basladı baya![]()
Dün izlediğimden beri tahminim o W harfini yazan gruptan yana, bence onlar yapıyor :)kesinlikle fırsat bulamamıştım yeni bölüme, şimdi izledim nasıl bitti ya sonuo siren sesini kim yaptı aklımda deli sorular
![]()
Benimde aklıma o grup geliyor başka görünen düşman yok gibiiDün izlediğimden beri tahminim o W harfini yazan gruptan yana, bence onlar yapıyor :)
Beklentileri karsılıcak bi dizi ama TWD gibi hiç bir dizi tat vermiyor bana.Aynen. Bu sezon iyi olacak gibi görünüyor. Yayınlanan sahnelere bakilacak olursa 2. bölüm epey sıkı. Beklentilerim yuksek.![]()
Evet gerçekten öyle yapmak lazım ama merakıma yenik düşüyorumBenimde aklıma o grup geliyor başka görünen düşman yok gibiiofff biriktirip te izliceksin aslında bir hafta şimdi bekle ne olucak acaba diye
![]()