The Walking Dead

Sorma ya zombi gibiler ölmüyorlar bide insan yiyorlar demekki parçalıyorlardı insanları pislikler :110: ay zencide adamları öldürmedi saldı sanki dönmiyecekler poff salak :KK12:
Uğradıkları bi yer vardı. Hani Noah'ın ailesine gittiler ya hah işte orası... Orada da bu şekilde parçalanmış insanlar vardı. Onların işi olabilir. o_O Küçük bi grup değil bu anlaşılan.

Sorma ya zombi gibiler ölmüyorlar bide insan yiyorlar demekki parçalıyorlardı insanları pislikler :110: ay zencide adamları öldürmedi saldı sanki dönmiyecekler poff salak :KK12:

morgan adamları öldürmedi çünkü morgan önceden onların yanındaydı bence... öyle hissettim...
söylediği cümleleri hatırlarsan, grubun adamlarından biri dedi ki hala öldüremiyorsun dimi dedi..
zaten farkındaysan grubun adamları onu öldüremeden bırakıp kaçtılar...kesin morgan onlarlaydı önce..

Spoiler

Pek sevemedim bu bölümü... Evet tahmin edildiği gibi bu W işaretli manyaklar çıktı. Nedir bunların gizemi? Bi kaç bölüm daha bekleyecek miyiz yani? Hayır bir de bi iki kurşunla da yılmıyorlar, yığılmıyorlar ne yiyip içiyorlarsa artık. Of şu Morgan da delirtecek beni... :KK45: Finalde o adamı öldürmeyip öylece saldıysa tekrar şaşırmam. Gerçi final de son hali hal değildi... :KK45::KK45::KK45: Ayrıca Carol orada harcanıyor benden söylemesi... :KK45:

carol dayakçı kocasının yanında harcanıyormuş meğerse, Ed ölünce carol mısır gibi patladı :D

morgan adamları öldürmedi çünkü morgan önceden onların yanındaydı bence... öyle hissettim...
söylediği cümleleri hatırlarsan, grubun adamlarından biri dedi ki hala öldüremiyorsun dimi dedi..
zaten farkındaysan grubun adamları onu öldüremeden bırakıp kaçtılar...kesin morgan onlarlaydı önce..

evet çok mantıklı kesinlikle.. bence de Morgan'da bir şey var.. bu arada Carl'a gıcık olan bir ben mi varım? _NurteN_ _NurteN_ bence ölsün bu çocuk sonra sana sıkıntı olur :70:

evet çok mantıklı kesinlikle.. bence de Morgan'da bir şey var.. bu arada Carl'a gıcık olan bir ben mi varım? _NurteN_ _NurteN_ bence ölsün bu çocuk sonra sana sıkıntı olur :KK70:

kız öyle deme kız :D carlın yaşadıkları kolay mı, anası öldü gözlerinin önünde kesip biçip doğradılar... kız kardeşine bakıcılık yapıyor, babası desen lider olma derdinde.. çocuk napsın iyi bile sahip çıkıyor babasına kardeşine... ilk kez bi kızdan hoşlandı, o uyuz Enid'midir nedir diğer oğlanla sarıldı falan.... :) iyi bi kısmet bulsalarda everseler şu oğlanı :D

kız öyle deme kız :KK70: carlın yaşadıkları kolay mı, anası öldü gözlerinin önünde kesip biçip doğradılar... kız kardeşine bakıcılık yapıyor, babası desen lider olma derdinde.. çocuk napsın iyi bile sahip çıkıyor babasına kardeşine... ilk kez bi kızdan hoşlandı, o uyuz Enid'midir nedir diğer oğlanla sarıldı falan.... :) iyi bi kısmet bulsalarda everseler şu oğlanı :KK70:

amanın ne ka anaç bir yorum oldu gazel :27: kaynana adayı gibi konuştun hahaha :70:

Olabilir mantıklı ilginçti gerçekten o_O

evet çok mantıklı kesinlikle.. bence de Morgan'da bir şey var.. bu arada Carl'a gıcık olan bir ben mi varım? _NurteN_ _NurteN_ bence ölsün bu çocuk sonra sana sıkıntı olur :KK70:
Ben carlın saçlarına bide salak salak yürüyüşüne gıcığım ama darly inda saçlarına fena gıcığım :KK53:

Öyle dedi çünkü 5. Sezonda onlar Morgan'i ormanda yakaladi. Üstündekiler isteyip onu öldüreceklerini söylediler. Morgan da o müthiş sopasiyla yine agizlarinin payini verdi ve öldürmedi. Kendi yollarina gittiler. Hatta sonrasında su kirmizili adami yakalayıp bogazini kestiler.

Yok morgan'in durum farklı yazdim. :)
Ay aynen donuk gereksiz bi tip... Yasasin dursun... :KK45: Gerçi son zamanlarda bi efelendi. :KK45::KK45:

Spoiler okuyacağım yanlışlıkla diye dün bu topiğe bakmadım bile korkudan :D Şimdi izledim ama hıh izlemeseydim de olurmuş :63:
Daryl nerde ya, Darylsiz bölüm mü olur.. Nasıl bomboştu bu bölüm :KK34: Hiç sevmiyorum bir bölüm boyunca bazı kişilere odaklanılmasını.. Bir haftadır boşuna mı bekledim ben :(

Hayır hayır, onların yanında değildi.. 5. sezonda onlar karşılaşmışlardı Morgan o zaman da öldürememişti onları.. Aynı çocuktu o, oradan hatırladım :)

kızlar öyle bir spoiler resim karesi gördüm ki yen bölümden... ağlarsınız yani :KK61::KK61:
resmi koymayacağım buraya ama çok isteyen olursa özelden yazabilirim... çok kötü oldum inanamadım.. asla aklınıza gelmez.. :KK61::KK61:

images (1).webp
indir (2).webp
indir (3).webp
kızlar şu sahneleri hatırlıyormusunuz... ne kadar duygusal sahnelerdi değilmi...özlü söz gibi hepsi..

images (1).webp
indir (2).webp
indir (3).webp

Back
X