Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açılmadı bayağa bir zaman en son açıldı şimdi izliyorum çok teşekkür ederimYok şimdi yine baktım var hala .
Tekrar denedim ama yine aynı maalesef..Hiç donmadan izledim orada bugün .
Bundan önce ki iki bölümü izlemek katliam sebebi idi ama . Dona dona .
Bu sefer şanslıydım .
Bölüm güzel .
Bence bir daha dene .
http://www.dizi720p.com/the-walking-dead-7-sezon-3-bolum.html
hiç donmadan izledim ben .
bende de biraz donma yapıyor yaTekrar denedim ama yine aynı maalesef..
Bir kelimeyi 1 dakika da söyleyebiliyorlar şuan resmen. Ağlamak istiyorum![]()
Tekrar denedim ama yine aynı maalesef..
bende de biraz donma yapıyor ya
tv de izleme şansımız var mı ki az önce biri akşam t v de izlicem yazmıştı
sinirden gülüyorum artıkoff bilirim o duyguyu ... bende bu kez donmamıştı bende o yüzden paylaştım .
FX kanalında , o da sanırım d smartta .
sinirden gülüyorum artık![]()
Benim de ilk ikisinde donma olmamıştı, şimdi sınanma sırası ben de sanırımoff bilirim o duyguyu ... bende bu kez donmamıştı bende o yüzden paylaştım .
FX kanalında , o da sanırım d smartta .
bende de donuyor 5 dakika bekliyorum sonra izlemeye başlıyorum tekrar donunca bekliyorum felan öyle gidiyorBenim de ilk ikisinde donma olmamıştı, şimdi sınanma sırası ben de sanırım![]()
Sevmiyor . Bir de cocuklae uyumamis olursa onunla birlikte diger odaya postaliyorum. Rahati bozuluyor beyfendininNeden karanfil ? Sevmiyor mu
Yukarıda yazdım arkadaşlar .
Benim dolmuyor da yalnız işin ilginç tarafıbende de donuyor 5 dakika bekliyorum sonra izlemeye başlıyorum tekrar donunca bekliyorum felan öyle gidiyor![]()
Asiri yavas simdi bende baktim. İnterneti yavaslattilar ondan mi acaba? 1 dakikadir seni oldurmeliydim diyoTekrar denedim ama yine aynı maalesef..
aynen dolmuyor hiç öyle duruyorBenim dolmuyor da yalnız işin ilginç tarafıBir saattir açık bak site neredeyse hala aynı
![]()
Ben daha 3. dakikadan öteye geçemedimAsiri yavas simdi bende baktim. İnterneti yavaslattilar ondan mi acaba? 1 dakikadir seni oldurmeliydim diyo![]()
Ama resmen hevesimizi kursağımızda bıraktılar.. Bu kadar sevmesem, Daryl olmasa izlemeyip protesto edicem ama onu da yapamıyorum işteaynen dolmuyor hiç öyle duruyorbende bekletip bekletip izliyorum napim daha
![]()
varmı öyle imkanBen aksam periscopetan canli yayin yapayim size![]()
Çıkmadık candan ümit kesilmezofff ya donuyor sürekli hala izlemeye çalışıyorum![]()