- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
öyle ya düşe kalka izliyorum[QUO
Çıkmadık candan ümit kesilmezBen de öyleyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle ya düşe kalka izliyorum[QUO
Çıkmadık candan ümit kesilmezBen de öyleyim
![]()
Ben izlemiyorum inat ettimöyle ya düşe kalka izliyorum![]()
Yayinlanir tabi.varmı öyle imkan![]()
banada söylersin o zamana :)Ben izlemiyorum inat ettimBir tane site de 23:00'da yayınlanacak yazıyor, onu bekliyorum bir umut
![]()
aynen oraları gördüm adam kingYayinlanir tabi.
Oh maayy gadddd daryl çıplak![]()
Yayinlanir tabi.
Oh maayy gadddd daryl çıplak![]()
Dizidiyarında var canım, başlıyorum ben :)banada söylersin o zamana :)
ben hala izlemedim bir türlü fırsat bulamıyorum yaŞimdi bitti.. Arada bir şey kaçırdım ben galiba, buraya da yazamıyorum ki spoiler olmasın diye![]()
alabilirimİzlemeyen varza link atabilirim arkadaşlar bizde dün gece izledik eşimleizleme linki indirme değil
bende alabilirmiyimmmm :)İzlemeyen varza link atabilirim arkadaşlar bizde dün gece izledik eşimleizleme linki indirme değil
alabilirim![]()
Buyrun kızçelerbende alabilirmiyimmmm :)
Evet hoşlaştı ondanben izledim bugün negan darlyı sevdi mi ne oldu ben pek anlamadım![]()
Ben düşündüm taşındım, sevmeye karar verdimBu Negan'ı sevmeli miyim sevmemeli miyim emin değilim ama adam aşırı karizmatik![]()
Ben düşündüm taşındım, sevmeye karar verdimBu kadar karizmatik bir adamı sevmemek ayıp olur bence
![]()
Benim favorim hep DarylDaryl ve ikisi her bölüm olsa keşke.Hatta sadece Negan da olabilir![]()
Benim favorim hep Darylama bu sezon daha izleyemedik onu doğru dürüst ona sinir oluyorum
![]()