- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ben Negani bogmak istiyorum bi an sonra vazgeciyorum.Bir tek benim mi @negan(etiketleyeyim belki lucillesi ile gelir
) ı boğasım geliyor ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Negani bogmak istiyorum bi an sonra vazgeciyorum.Bir tek benim mi @negan(etiketleyeyim belki lucillesi ile gelir
) ı boğasım geliyor ??
Bölümde en ince mesaj ...negan giderken rickyin duvarda okuduğu yazıydı bence ... yağmacılardan intikam alın !
Adam daş daşşş. Allahtan kocamla izlemiyorum. Hayranlığım gözlerimden fiskiriyor resmen![]()
Once ben gordum çekil kenaraAllahım o nasıl bir gülüş, o nasıl gamzelerDaryl ın saçlarından yüzünü göremediğimizden benim yeni favorim Negan
![]()
Once ben gordum çekil kenara![]()
ay dün akşam ben adamceğizin yanında "ay allahım ne datlu yirim" dedim ya la![]()
Hilmi bunu beyendi.Düelloya var mısın evlatkazanana Negan, kaybedene Daryl
![]()
Aman Yarabbim skendalll
Dun benimki de arada iceri giriyor ben izlerken ne sırıtıp duruyorsun dedi![]()
Ben Negani bogmak istiyorum bi an sonra vazgeciyorum.![]()
aus bunu nasıl yaptım yevrım?
Düelloya var mısın evlatkazanana Negan, kaybedene Daryl
![]()
selam kızlar.
4. bölümü izlediniz mi?
akşama izlerim inşallah:)izledim izlemem mi:))
Kiz oyle gulen adama nasil kiyacaksinnnnnnBende sopası ile kafasını parçalamak istiyorum ...bi an sonra yok diyorum yavaş yavaş işkence ile öldüreyeyim
Eki Görüntüle 1911760
Spoiler seçeneği var işaretli yerde ofisim .
Kiz oyle gulen adama nasil kiyacaksinnnnnn
Bu spoiler varmıydı önceden yeni mi çıktı![]()
Ağzının ortasına lucille yi çarpınca gülüş mülüş kalmaz :)
Vardı uzun zamandır .
Zalım Aus. Az daha Daryl ortalara cikmazsa Negana uzanan elleri kirariz moduna dogru ilerliyorumAğzının ortasına lucille yi çarpınca gülüş mülüş kalmaz :)
Vardı uzun zamandır .