- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Zalım Aus. Az daha Daryl ortalara cikmazsa Negana uzanan elleri kirariz moduna dogru ilerliyorum![]()
Darly acıların çocuğu oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zalım Aus. Az daha Daryl ortalara cikmazsa Negana uzanan elleri kirariz moduna dogru ilerliyorum![]()
Jesus var evet. O da ayri yağusukluYeni fragmanı izledim şimdi, o uzun saçlı sevdiğim adam var.. Varlığını bile unutmuşum adamınAdı neydi falan bilmiyorum
![]()
Heh evet o işteJesus var evet. O da ayri yağusuklu![]()
Benim izlediğim site de hala var. Bulamadıysanız özelden link verebilirim:)Türkiye'de bütün sitelerden kalkmış halde.
Yurt dışı sitelerinden İngilizce izliyorum, ama eşim maalesef bu şekilde izleyemez.
![]()
Ay nasıl memnun olurum eşim adınaBenim izlediğim site de hala var. Bulamadıysanız özelden link verebilirim:)
Şuana kadar çıkan bütün bölümler var, tekrar kontrol ettim :) İyi seyirlerAy nasıl memnun olurum eşim adına![]()
görsellerden baktım kim olduğuna. okadar unutmuşum onuJesus var evet. O da ayri yağusuklu![]()
ben hep karışık izliyorum. hangi site denk gelirse. bana da gönderir misinŞuana kadar çıkan bütün bölümler var, tekrar kontrol ettim :) İyi seyirler![]()
Canım ...koyup kaldırıyorlar ..sürekli takipte olmak gerek .
Dün bende bulamadım . Buraya baktım sonrayercekimli karanfil in linkinde buldum .
Son 2 dk yoktu orada sadece.
4. bölümüdenk getirip izledim ama 3. bölümü bulamadım ahretim.. meggi ne durumda öldümü kaldımı orayı bilmiyorum, mezar falan gösterdiler 4. bölümde megginin dediler ben şok![]()
4. bölümüdenk getirip izledim ama 3. bölümü bulamadım ahretim.. meggi ne durumda öldümü kaldımı orayı bilmiyorum, mezar falan gösterdiler 4. bölümde megginin dediler ben şok![]()
Maalesef o site de kaldırmışgörsellerden baktım kim olduğuna. okadar unutmuşum onu
ben hep karışık izliyorum. hangi site denk gelirse. bana da gönderir misin![]()