The Walking Dead

yaaaa beklenen gün geldi , yağmacılardan intikam alll .. neganın hazin sonunu izlemeyi 14000 gözle bekliyorum . Hiltop , krallık ve bizim tayfa birleşince ( şu taranın gittiği kadınlarda olabilir ya da sadece silahları) muhtemelen içerden de destek alacaklar , neganın ütü çarptığı adamlar onu sırtından bıçaklamak için zevkle bekliyordur bence . Güzel olacak güzel

Negan bebeğim her türlü giderin var :D Sakallı ya da sakalsız fark etmez :KK68:

Daha çok şey yazardım da şu spoiler şeysini çözemedim :KK12:

Negan bebeğim her türlü giderin var :KK70: Sakallı ya da sakalsız fark etmez :KK68:

Daha çok şey yazardım da şu spoiler şeysini çözemedim :KK12:

ttt.webp

Kırmızı işaretlediğim yere tıkla , spoiler i seç .

Başlık gir açılan pencereye , sonra da iki parantez arasına dilediğini yaz .

Güzeldi bölüm .

Teşekkür ederim :KK68: Ausencia Ausencia

En sevdiğimle başlayayım :D Nihayet Daryl'ı özgür görebildim en çok ona sevindim günah valla kaç bölümdür iki duvar arasında ben bile sıkıldım :KK12: Kısık kısık gözlerini yidiğim :KK53:
Negan'a gelince Spencer'ı ne güzel kesti öyle :D İyi de oldu çok gereksizdi bu dizide..
Carol hala sinir bozucu ondan da sıkıldım artık ölse hiç fena olmaz..
Rick çok şükür doğru yolu buldu azıcık savaşsınlar birileri ölsün de aksiyon gelsin diziye:D
Gelecek bölümler daha iyi olacak büyük ihtimalle..
Birde anlamadığım yer Rosita Negan' vurmak istiyor deniyor da hem ama başkasını öldürüyor onu sevemedim ne alaka yani..

Teşekkür ederim :KK68: Ausencia Ausencia

En sevdiğimle başlayayım :KK70: Nihayet Daryl'ı özgür görebildim en çok ona sevindim günah valla kaç bölümdür iki duvar arasında ben bile sıkıldım :KK12: Kısık kısık gözlerini yidiğim :KK53:
Negan'a gelince Spencer'ı ne güzel kesti öyle :KK70: İyi de oldu çok gereksizdi bu dizide..
Carol hala sinir bozucu ondan da sıkıldım artık ölse hiç fena olmaz..
Rick çok şükür doğru yolu buldu azıcık savaşsınlar birileri ölsün de aksiyon gelsin diziye:KK70:
Gelecek bölümler daha iyi olacak büyük ihtimalle..
Birde anlamadığım yer Rosita Negan' vurmak istiyor deniyor da hem ama başkasını öldürüyor onu sevemedim ne alaka yani..

ya ölmeyecek rositanın önünde negan bile duramaz :)) sezon arası çook uzun . İlk bölümde adam toplarlar , hatta iki üç bölüm öyle sürer. ama güzel olacak , seyirlik :))

Pazartesi günü Yeni bölüm geliyor kızlar :KK76:

izleyen oldumu acaba o_O
site arıyorum ama yok hiç bir yerde :KK57::KK42:

Son düzenleme:
ya ölmeyecek rositanın önünde negan bile duramaz :)) sezon arası çook uzun . İlk bölümde adam toplarlar , hatta iki üç bölüm öyle sürer. ama güzel olacak , seyirlik :))

ahretimmmm ben geldim :oops:
neler neler değişmiş görmeyeli, edi mi oldun ahretim hayırdır , nerelerde yönetiyorsun siteyi bakem :KK76:
twd izleyemedim ya site bulamıyorum bir saattir arıyorum yok, beni izlicek diye taarruza mı geçti telifciler :KK14:

'' Yaralanırsa, ölürse, ateşi çıkarsa, bir aylak tarafından öldürülürse, yıldırım çarparsa, başına herhangi bir şey gelirse seni öldürürüm.. ''
Dizinin bu bölüm en güzel repliğiydi bence bu :KK68: Ah Daryl ah :KK37:

Yahu söyleyin şu carol a işte. Psikopatlık çıksın yeniden ortaya

ben yeni bölümü izleyemedim varmı izleyen acaba

Back
X