The Walking Dead

Ne yazık ki beni de. Ve bir kaç kişiden daha duydum bunu. Olaylar çok yavaş ilerliyor sanırım bu yüzden sıkıldık.
aynen olabilir salgının nasıl yayıldığı tedavisinin olup olmadığı ile ilgili bölümlere yer verilmiyor

ahretimmmm ben geldim :oops:
neler neler değişmiş görmeyeli, edi mi oldun ahretim hayırdır , nerelerde yönetiyorsun siteyi bakem :KK76:
twd izleyemedim ya site bulamıyorum bir saattir arıyorum yok, beni izlicek diye taarruza mı geçti telifciler :KK14:

Ne zamandır bakmamışım buralara gazelim ... TWD izlemek için izleniyor artık bizde ..hata pzt iple halatla çekilmiyor ..salıya çrş ya kalıyor ...

Ne yazık ki beni de. Ve bir kaç kişiden daha duydum bunu. Olaylar çok yavaş ilerliyor sanırım bu yüzden sıkıldık.

Lil eski twd arkadaşım :) ciddi yavaş ilerliyor hele de son iki bölüm ...

Sezon sonuna kadar böyle işte ...sonra büyük savaş teranesi ..

Ne zamandır bakmamışım buralara gazelim ... TWD izlemek için izleniyor artık bizde ..hata pzt iple halatla çekilmiyor ..salıya çrş ya kalıyor ...

Lil eski twd arkadaşım :) ciddi yavaş ilerliyor hele de son iki bölüm ...

Sezon sonuna kadar böyle işte ...sonra büyük savaş teranesi ..
Tek kaldım ben buralarda zaten kendi kendime takılıyorum :D
Gerçekten çok zoraki gidiyor bölümler, izlerken sıkılıyorum artık.. Savaş zaten büyük ihtimalle bu sezon olmayacak milletin keyfi gelsin diye bekliyor herkes..
Bu son bölümde de Morgan çok sinirimi bozdu mesela biri öldürsün artık şunu sevemedim bir türlü.. Savaşması gerektiğini anlaması için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor sinir oldum valla..

Tek kaldım ben buralarda zaten kendi kendime takılıyorum :KK70:
Gerçekten çok zoraki gidiyor bölümler, izlerken sıkılıyorum artık.. Savaş zaten büyük ihtimalle bu sezon olmayacak milletin keyfi gelsin diye bekliyor herkes..
Bu son bölümde de Morgan çok sinirimi bozdu mesela biri öldürsün artık şunu sevemedim bir türlü.. Savaşması gerektiğini anlaması için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor sinir oldum valla..

Son bölümü sevdim ben ...hatta duydular bizi dedim lily:)

Direkt savaş olmasa da bölüm bana hmmm , vaaay , hadi beeee falan dedirtmeli ...

Bundan sonra tekrar güzel olacak sanki ...Hoş olmasa da izliyoruz o ayrı .

Son bölümü sevdim ben ...hatta duydular bizi dedim lily:)

Direkt savaş olmasa da bölüm bana hmmm , vaaay , hadi beeee falan dedirtmeli ...

Bundan sonra tekrar güzel olacak sanki ...Hoş olmasa da izliyoruz o ayrı .
Ben sevemedim sevdiğim iki oyuncuyu da öldürdüler :( O adam boş değildi savaşta olması gerekiyordu bana göre, üzüldüm o yüzden :KK61:
Birde Morgan çok saçma biri değil mi ya sence de.. Negan kaç kişiyi öldürdü, hem de döve döve hepsini biliyor ama o zaman yok savaş olmasın falan, şimdi bir anda çocuk ölünce mi dank etti de adam öldürmeye başladı :KK12:

Ben sevemedim sevdiğim iki oyuncuyu da öldürdüler :KK43: O adam boş değildi savaşta olması gerekiyordu bana göre, üzüldüm o yüzden :KK61:
Birde Morgan çok saçma biri değil mi ya sence de.. Negan kaç kişiyi öldürdü, hem de döve döve hepsini biliyor ama o zaman yok savaş olmasın falan, şimdi bir anda çocuk ölünce mi dank etti de adam öldürmeye başladı :KK12:

Aaa kesinlikle ...hatta her çıktığında eşime bak bu çok pis savaşarak ölmeyi hakketti .Ölecek ama o savaşı görüp derdim ...

Morgan karakterini seviyorum ben . He evet salak mısın be adam , ne insan öldürülmemesi diyorum da izlerken ..hatta epey bir sayıyorum da ... ama ölürse de üzülürüm sanki .

Aaa kesinlikle ...hatta her çıktığında eşime bak bu çok pis savaşarak ölmeyi hakketti .Ölecek ama o savaşı görüp derdim ...

Morgan karakterini seviyorum ben . He evet salak mısın be adam , ne insan öldürülmemesi diyorum da izlerken ..hatta epey bir sayıyorum da ... ama ölürse de üzülürüm sanki .
Ben de öyle düşünüyordum, ölecek ama savaşta ölecek diyordum ama yanılmışım :(
Morgan'ı ben ara ara gösterdikleri zaman seviyordum hatta sinir oluyordum neden diziye dahil etmediler diye ama bu öldürmeme olayı sinir etti beni. Belki gelecek bölümler böyle olmaz anladı sanıyorum artık :)

Twd ciler iyice çekildi ... zaten şu an sezon arası ... aylarca unuturuz diziyi...
Fazla mı uzadı ne ?

Ben yazıyorum ama başka yazan olmuyor artık. Biraz sıktı sanıyorum artık dizi sadede gelemiyorlar bir türlü.
İzlemek için izliyorum artık :(

rick ve grubu ve diğer iki grup tası tarağı toplayıp başka bir yere gitse daha iyi olacak
yoksa napcaklar o kadar insanlar

İzlenmemiş mis gibi 7. sezonum var diyordum kiiii.... Telif saçmalığı devam ediyormuş. İzleyemiycem anlaşıldı. :/

Back
X